hfd 100

733 24 0
                                    

long way home - 5sos

charlie p.o.v

als de blinddoek weg is zie ik dat we op het strand zijn . het is maar klein en het lijkt niet alsof er vaak mensen komen . ' h-hoe weet je van deze plek ' vraag ik verbaasd . ' ik heb zo mijn bronnen ' zegt hij trots . ' dit is echt epic ' zeg ik blij . ' kunnen we zwemmen ' vraag ik meteen. ik wacht niet eens op zijn antwoord en trap mijn schoenen al uit en begin naar het water te rennen . ' charlie wacht ' zegt harry ik draai me om en dan staat hij naast me . ' dan heb je straks natte kleren ' zegt harry . ik kijk naar mijn kleren en trek dan mijn jasje ook uit en doe mijn armbandje in mijn schoen . ( ff , ben ik de enige die op het strand altijd alles in zijn schoenen doet ?? vind het wel handig ) ' ga je mee ' vraag ik.  hij knikt ja en loopt al snel met me mee naar de rand van het water . dan tilt hij me in een keer op en gooit me in het water . als ik weer boven water kom staat hij nog te lachen. ik geef hem een knuffel en laat me dan met hem naar achter vallen . als ik boven water kom zijn we alle twee hard aan het lachen . ' stomme charlie ' zegt harry en trekt me naar zich toe . ' helemaal niet , jij gooide mij als eerst erin ' zeg ik lachend en doe mijn armen om zijn nek heen . ' maar jij vind mij dus stom ?? ' vraag ik met een grijns op mijn gezicht. ' een beetje ' zegt hij . ' hoezo ?? ' vraag ik.  ' omdat ik je maar op een manier stil kan krijgen ' zegt hij . ' hoe bedoel je maar een ma- ' verder kom ik niet omdat harry zijn lippen op die van mij drukt . zo kan je inderdaad iemand zijn mond laten houden . zijn tong drukt tegen mijn lippen en ik open mijn mond. onze tongen draaien langzaam rondjes om elkaar heen . dan ineens schieten de beelde van louis weer voorbij en begin ik keihard te lachen en verbreek ik de zoen . harry kijkt me raar aan terwijl ik keihard aan het lachen ben. ' waarom moet je zo hard lachen ' vraagt hij.  ' wat als louis nou ineens kwam en zou zeggen dat er kleine kindjes bij zijn ' zeg ik en probeer niet te lachen maar het gebeurt toch. harry begint ook te lachen en dan gaan we terug naar de kant waar ik op een handdoek neer plof . ik doe mijn ogen heel even dicht en hoor dan iets naast me vallen . ik doe een oog open en zie dan druiven en aardbeien. ' omg , dit is geweldig ' zeg ik vrolijk. ik pak een druif en zeg 'let op hazz , ik ben echt cool ' zeg ik en gooi de druif hoog in de lucht voor ik hem met mijn mond weer vang . ' hahahaaahhahaha , jij vind jezelf nu cool ' zegt hij en pakt ook een druif en vangt hem makkelijk . ' oke , wij zijn cool ' zeg ik .

de rest van de middag hebben we alleen maar liggen lachen en heeft harry allemaal grappen liggen vertellen . ze waren allemaal zo slecht dat ze leuk waren. maar vlak voor we weg gingen ben ik er toch maar over begonnen .

' harry ' vraag ik als ik hem aan kijk . ' ja ' zegt hij . ik ga op mijn zij liggen en kijk hem aan . ' kan ik het je vertellen ' vraag ik . meteem draait hij van zijn rug naar zijn zij en knikt ja . ' ik wou het echt meteen zeggen maar ik was bang hoe je zou reageren en liam had in de gaten dat er iets was dus toen heb ik het eerst aan hem verteld ' zeg ik achter elkaar aan . ik zucht diep voor ik het verhaal begin te vertellen ' toen ik liam tegen de muur aan duwde kwam dat omdat ik boos was . het was iets kleins maar de stem van mijn vader zat steeds in mijn hoofd en zegt steeds dat jullie niet om me geven enzo . toen ik weg rende kwam ik in een of ander bos gebied en was mijn moeder daar ineens . ze zei dat het jullie schuld was dat ik weg was en dat ze nog steeds om me geeft . maar toen ik dus terug kwam toen heb ik liam alles verteld omdat hij toch al door had dat er iets mis was. ik ben toen gewoon gaan slapen maar werd wakker door de ergste nachtmerrie ooit ' zeg ik en stop dan even. ' j-jij was er ook . wat er bij mij gebeurt is gingen ze bij jou doen en je was zo hard aan het schreeuwen en het leek zo echt ' zeg ik met een trillende stem . hij trekt me dan naar zich toe en wrijft over mijn rug heen.  ik probeer de tranen tegen te houden maar er rollen er toch een paar van mijn gezicht af . ' sorry dat ik niks zei. ik dacht gewoon dat als ik je dat van de stemmen zou vertellen dat je me uit ging lachen ' zeg ik . ' dat zou ik nooit doen . je hebt niet zomaar iets mee gemaakt charlie en ik zal je nooit uitlachen ' zegt hij . ik knik en zo blijven we nog lang liggen .

' hebben jullie eigenlijk geen concert vandaag ' vraag ik als het al donker is en de sterren de lucht bedekken . ' nee morgen pas , gelukkig ' zegt hij. 'ben je boos op me ?? ' vraag ik . ' waarom zou ik boos zijn ?? ja ik dacht dat je met liam wat had , maar nu ik het hele verhaal weet ben ik alleen maar blij dat je het minstens tegen een iemand van ons hebt vertelt ' zegt hij . ik knik . ' wil je dat ik boos ben dan ' vraagt hij . ik schud mijn hoofd snel nee . ' dat dacht ik ook ' zegt hij . zonder dat ik het wou ben ik daarna in slaap gevallen .

als ik wakker word lig ik in bed en naast harry ?? ik kijk om me heen en zie mijn telefoon liggen . voorzichtig pak ik hem op en kijk hoe laat het is . half acht... shit. over een half uur komt paul ons er al uit halen . dat is dan nog een half uur slaap voor mij .

als ik weer wakker word hoor ik allemaal stemmen om me heen fluisteren. ' klaar om te gaan schreeuwen ?? ' hoor ik.  hebben zij ff pech dat ik het nerf pistool naast mijn bed hem gelegd. ' oke...1....2...3!! ' op drie doe ik snel mijn arm naar onder en pak in een soepele beweging het pistool . ik begin op de jongens te schieten en rennend gaan ze gelukkig weg .  ' dankje ' hoor ik harry dan zeggen en trekt me weer naar zich toe. ' geen probleem ' zeg ik . ' we moeten er wel serieus uit he ' zeg ik . harry zucht en zegt ' verpester ' . ik begin te lachen en ga na een paar minuten dan toch maar rechtop zitten . uit mijn tas haal ik kleren en loop dan de badkamer in . snel ga ik onder de douche en kleed me dan weer aan . als ik klaar ben ligt harry nog steeds in bed . ' als je straks ruzie met paul hebt red ik je niet meer ' zeg ik en loop dan lachend de kamer uit . ' IK KOM AL !!! ' hoor ik hem dan schreeuwen . goed zo .

- voorlopig komt er niet vaak een update meer.  ik heb nog super veel te doen voor school als ik over wil want het hangt nu echt op het randje.  dus wattpad zal op de tweede plaats komen . im sorry

thanks 4 reading , Voting AND THE COMMENTS X #Teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu