hfd 123

606 21 3
                                    

talk - coldplay

het is niet lang... maar ik heb niet veel tijd . het spijt me heel erg maar ik hoop dat jullie begrijpen dat ik ook nog een leven heb

charlie p.o.v

4,5 maanden verder ...

charlie p.o.v

en toen was het ineens 16 oktober . dat wil dus zeggen dat het nog 8 dagen is tot de dokter denkt dat de baby komt . ik hoop eerder want ik ben er best wel heel erg klaar mee . ik ben moe , me rug doet pijn en het duurt allemaal lang. vandaag komen louis en liam en thank god dat ik eindelijk dingen zelf niet meer hoef te doen .

harry p.o.v

we zijn thuis na onze tour . het was geweldig !! maar nu mogen we eindelijk een paar maanden niks doen . managment heeft voor een paar maanden een veel te groot huis voor ons geregeld waar we met zijn alle in wonen . waarom ?? geen idee !! maar het is best gezellig met zijn alle . en het huis is echt groot. de woonkamer is mega net als de keuken , wat niall niet heel erg vind . de kamers boven zijn ook groot en zoveel ruimte hebben we niet eens nodig . maar managment vond dit wel geschikt .

ik loop boven door de gang heen naar louis zijn kamer . ik doe de deur open en zie hem en liam terwijl louis een klein rood iets vast houd . ' het is een onesie ' zegt hij voor hij mij aankijkt en het op bed in een koffer gooit . ' uhm .. lou , wat doet die koffer daar ' vraag ik . hij kijkt naar zijn koffer alsof hij niet weet dat hij erligt . ' ik uhmm.. ' ik kap hem af voor hij verder kan gaan . ' je gaat zeker weer weg en zegt zeker weer nier waar je heen gaat ' zeg ik . hij knikt voorzichtig en ik kijk dan naar liam die naar de grond staart.  ' jij ook ?!? ' vraag ik verbaasd . ook liam knikt . vertrouwt niemand mij hier meer ofzo ?? ' harry , dat is het niet !! ' zegt louis . ' vertel het me dan !!!! ' zeg ik en begin echt boos te worden . ' ik kan het je niet vertellen !! ' zegt louis . ' waarom niet !! ' vraag ik.  ' hazz het kan gewoon niet oke !!! ' schreeuwt hij . ik hou mijn mond en knik voor ik naar beneden ga en ik naast niall ga zitten op de bank. ' hey harry , gaat het ' vraagt hij terwijl hij een pak koekjes eet. ik haal mijn schouders op en kijk naar de tv . ' neem een koekje , dat maakt alles beter ' zegt hij en houd het koekje mijn kant op . ik pak hem van hem aan en neem een hap . ' zie je ' zegt niall lachend . ik begin te lachen en let dan weer op de tv waar een voetbal wedstrijd bezig is .

de hele tijd vergeet ik alles wat boven is als ik ineens koffers van de trap hoor vallen . en meteen is dat gevoel dat ze me niet vertrouwen weer terug. iedere keer als louis raar deed belde ik charlie en stelde ze me gerust dat er niks aan de hand is . alleen dat gaat haar nu niet meer lukken . ' hey , waar gaan jullie heen ' vraagt niall als hij zich omdraait en liam en louis ziet fluisteren . ' uhm.. we gaan... ' zegt louis en geeft dan geen antwoord meer . ' WAAROM ZEG JE HET NIET EN WORD HET DE TWEEDE KEER DAT JE RECHT IN MIJN GEZICHT LOU ' schreeuw ik en sta op van de bank en loop op hem af . ' haz , ik kan niet and- ' ' JE KAN WEL ANDERS MAAR BLIJKBAAR VIND JE IETS ANDERS BELANGRIJKER DAN JE BESTE VRIEND ' schreeuw ik. ' liam ik kan het niet meer ' zegt hij. ' louis doe het niet !!!  je hebt het beloofd !!' zegt hij . louis kijkt naar liam en dan naar de grond voor hij zegt . ' het spijt me harry. ik moet dit doen ' zegt hij en pakt zijn koffer voor hij zijn jas aan trekt . ' over een tijd ben je me dankbaar ' zegt hij nog voor hij de deur uitgaat en hem zacht dicht laat vallen . als de deur dicht valt heb ik het gevoel alsof ik mijn beste vriend verloren ben .

charlie p.o.v

als ze geland zijn zien ze er alle twee niet heel vrolijk uit en louis helemaal niet . ik ga al met mijn arme open staan om louis op te vangen want harry had me al een.bericht gestuurd om te zeggen dat hij ruzie had gehad met louis . louis laat zich tegen mij aanvallen en houd me stevig vast terwijl ik rondjes over zijn rug wrijf . ' lou , we moeten gaan voor je herkent word ' fluister ik in zijn oor . hij knikt en loopt mee . liam legt de koffers in mijn auto en gaat daarna rijden zodat ik met louis achterin kan . ' ik had het hem bijna vertelt ' zegt louis als hij met zijn hoofd tegen mijn schouder aan ligt . ' maar liam hield me tegen dus hij weet niks ' zegt hij snel . het is even stil als hij ineens zegt ' je buik is groot ' ik hoor liam lachen en zeg ' dat is ook best wel logisch ' hij gaat er met zijn hand overheen als de baby begint te trappen . ' ze schopt !! ' zegt hij blij . ik begin te lachen terwijl hij helemaal in de wolken is . ' louis dat doen alle baby's ' zegt liam . ' ik ga haar nu sowieso voetbal leren spelen ' zegt hij lachend . ' en wat als ze voetbal nou niet leuk vind ' vraag ik.  ' dan heeft ze pech want ze krijgt er nu aardig wat ooms bij ' zegt louis en gaat weer normaal zitten . ' en als ze net als jou en harry word dan denk ik dat je echt een druk kind krijgt ' zegt liam lachend . we lachen en louis legt zijn hand weer op mijn buik maar de baby is gestopt met schoppen.  ' dat schoppen is wel echt heel erg cool ' zegt louis.  ' tuurlijk , vooral als je probeert te slapen omdat je helemaal kapot bent ' zeg ik sarcastisch . ' heb je al een naam voor de baby ' vraagt liam . ik knik en ze wachten alle twee op antwoord . ' wat , ik ga het toch niet zeggen ' zeg ik lachend.  tuurlijk weet ik de naam al en tuurlijk ga ik dat nog niet vertellen .

als we thuis komen ga ik op de bank liggen terwijl liam en louis op de grond zitten en door hun koffer heen gaan . eerst trek louis er een ding uit en moet ik twee keer kijken voor ik zie dat het een elmo onesie is . ' omgg ' zeg ik en voel hoe zacht hij is . ' cool he , die heb ik gezien toen we in new york waren en toen heb ik hem gekocht en verstopt in mijn koffer gehouden zodat niemand ervan wist . dan haalt liam een klein doosje uit zijn koffer en geeft het aan mij . ' voor je hem open maakt dit is van mij en louis  en dit mag je pas aan de baby geven als ze oud genoeg is ' zegt hij . ik knik en maak het doosje open . in het doosje licht een ketting met twee beedeltjes eraan . een microfoontje en een crossmotortje die duidelijk voor mij en harry staan  . het is echt geweldig en super mooi . ' ik zou nu op willen staan en jullie dood willen knuffelen maar ik heb echt geen zin om op te staan en naar jullie toe te komen . maar geloof me het is geweldig ' zeg ik en doe hem voorzichtig dicht en zet hem terug op de tafel neer. ik begin te gapen en louis staat op en loopt naar boven toe als hij even later terug komt met mijn dekbed . ' weltruste charlie ' zegt hij en is het laatste wat ik hoor voor ik slaap val .

als ik weer wakker word ruik ik de heerlijke geur van pannekoeken mijn neus in komen . beste manier om wakker te worden denk ik . ik wrijf in mijn ogen en sla mijn dekbed weg voor ik langzaam rechtop ga zitten. ' hey , je bent wakker ' zegt louis blij. ik knik en sta langzaam op om een glas water uit de keuken te pakken als ik isabel en patrick zie . ' oh hey ' zeg ik en pak een glas uit de kast . ' hoe voel je je ' vraagt isabel . ' mwah.. moe , rugpijn , klaar met zwanger zijn en ik heb echt mega veel zin in drank ' zeg ik. isabel en patrick beginnen te lachen en ik neem een slok van mijn water. ' zorgen de jongens goed voor je ' vraagt patrick . ik knik en laat de onesie en ketting zien .  ' dat is echt heel erg schattig ' zegt ze en voelt de stof van de onesie . we praten nog heel even verder als louis aan komt lopen dat het eten klaar is . we gaan buiten zitten en de jongens vertellen over de tour . dat ze paul weer hebben zitten pesten en dat hij steeds weer in de stress was als ze verstoppertje gingen spelen . ' arme paul ' zeg ik lachend . ' helemaal niet , het was super grappig en hij kon er later zelf ook om lachen ' zegt louis . ' dan nog , jullie pesten hem altijd en jullie bezorgen hem steeds een hartaanval . misschien moeten jullie hem een keer een week met rust laten ' zeg ik . ' we hebben nu een paar maanden vakantie . hij heeft genoeg tijd om bij te komen ' zegt liam . ' volgensmij heeft die paul best een zwaar leven met jullie jongens ' zegt patrick lachend . ' dat valt best mee . alleen soms dan niet ' zegt louis . ' en hij mag charlie niet ' maakt liam af . ' hoezo mag hij jou niet ' vraagt isabel terwijl ze mar een hap geeft. ' omdat bram en moos ontsnapt waren en in de arena waren gaan rondlopen . het heeft hem eeuwen geduurd voor hij ze weer aan de riem had . sinds toen mocht ik ze niet meer meenemen op tour ' zeg ik en denk weer aan het gezicht van paul toen hij te twee hondjes terug kwam brengen . ' ze hebben gewoon plezier gemaakt en dat mag toch ' zeg ik lachend.

na het eten gaan ze weer weg ik doe ik de afwas samen met de jongens . nou , ik kijk meer toe vanaf de bank en zeg waar alles staat terwijl zij de afwas doen. de deur staat nog open maar zorgt dat het best fris in huis word .' ik ga wat warmers aantrekken ' zeg ik en ga naar boven toe . uit de kast haal ik een zwarte trainingsbroek en een witshirt met een vest en ik trek sokken aan . als ik terug over de gang loop stop ik bij de baby kamer die nu klaar is . hij heeft nu alles wat hij zou moeten hebben . ' nog heel even baby ' zeg ik en doe de deur weer voorzichtig dicht. dan begint alles voor mijn ogen even te draaien maar na een paar keer knipperen is het weer weg . ik loop naar de trap en ga de tredens af . na de derde trede naar beneden gaat het weer draaien en probeer ik nog te gaan zitten maar inplaats daarvan verlies ik mijn evenwicht en val ik achterover naar beneden toe. met een knal val ik van de trap op mijn rug neer en gaat ademen moeilijk en doet het vreselijk veel pijn.  alsof je longen.worden samen geknepen . voor ik het weet zit louis naast me geknield en hoor ik liam in de verte aan de telefoon . ' wakker blijven 'hoor ik louis zijn stem ver in de achtergrond . iedere keer als mijn ogen bijna dicht zijn doe ik ze weer open wat veel kracht kost . dan geef ik het op en val langzaam weg .

thanks 4 reading , voting , all the comments #teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu