Hfd 13

1.2K 38 2
                                    

charlie  p.o.v

als ik s'ochtend wakker word is het pas 6:30 . ik heb nog een half uur maar slapen lukt toch niet meer . ik heb gister veel geslapen tot nu . ik blijf nog in me bed liggen en doe een oortje in en zet me telefoon op shuffle . na een kwartiertje sta ik op en ga douche . na het fouche trek ik kleren voor vandaag aan en pak me tas in . als ik me horloge om doe zie ik dat het al half acht is . crappies . ik ren met me tas en jas naar beneden en ga de keuken in . iedereen zit al aan tafel . ' Goedemorgen ' en ik ren langs ze . me moeder is zoals gewoonlijk al weer weg naar werk . Ik pak een kom en vul hem met yoghurt .ik werk het snel naar binnen en drink me drinken op . Ik haal brood uit de kast en maak me lunch . dan stop ik het in mijn tas en ga aan tafel zitten en eet nog snel een appel . ' Nieuw record ' die zit . ik ben nog nooit zo snel beneden geweest , eten gemaakt en klaar te zijn . louis zit de hele tijd al te stuiteren en zijn glimlach is gewoon eng !! ' Oke louis wat is er ' vraag ik . hij begint weer te lachen . ' Ja louis , waarom ben je zo druk ' vraagt zayn . hij lacht weer en zegt dan ' omdat we naar school gaan ' . Ik snap hem eerst niet maar dan valt het kwartje . ' Oww... dan zie je macy weer ' zeg ik . hij begint te blozen als een gek . ik begin te lachen en zeg dan ' oeehh , louis is verliefd '. hij word nog roder en ik ga nog harder lachen . Niall , liam en zayn kijken met grote ogen naar louis . ' Je hebt het niet tegen ons vertelt ' zegt liam . omg , das echt gemeen . waarom zou hij niks gezegt hebben . hij had toch kunnen zeggen dat hij haar zaterdagavond ont- . oja dat kan niet . anders weten ze dat we weg waren en zijn ze straks weer boos . ik sta op en zeg ' louis , volg !! ' En hij staat op en loopt achter me aan . ' Hoe bedoel je bitchie ' zegt hij . ' Je kan niks zeggen over waar je macy als eerst gezien hebt' zeg ik . hij kijkt me raar aan en dan knikt hij . we lopen terug naar de tafel en gaan weer zitten . ' Waarom zei je niks louis ' vraagt niall . ' Straks werden jullie boos ' zegt louis . als ze de waarheid weten worden ze inderdaad boos . we praten verder en moeten dan echt naar school .

Toen we op school aankwamen ging het zoals iedere ochtend .we vertelde elkaar verhalen over het weekend en hadden het over dingen die je op twitter of tumblr had gelezen . De jongens staan erbij en praten mee , alleen louis niet . die is te druk met macy .Als de bel gaat lopen we naar handvaardigheid . we lopen door de gang en ineens krijg ik de zin om vandaag extreem aardig te doen ( hoor het sarcsasme ) ze staat bij de deur en wacht tot we binnen zijn . ' Goedemorgen mevrouw ' zeg ik heel lief en loop naar binnen . Ik loop naar de tafel en ga naast niall zitten . ' Sinds wanneer ben jij zo aardig ' vraag liam . ' Ik ben altijd aardig 'zeg ik met veel sarcasme . ' Goed we beginnen vandaag met uitleg van de volgende opdracht ' zegt mevrouw van rooden  . ' Mevrouw wat heeft u vandaag en prachtige ketting om ' zeg ik heel serieus . ze kijkt naar de ketting en zegt dan ' oh bedankt wat aardig ' . Hahahahah daar meen ik echt heel erg veel van . ze begint met de uitleg en ze praat altijd heel veel met haar handen . terwijl ze praat doe ik met mijn handen haar percies na . en als ze kijkt doe ik ze snel weer omlaag. Niall die naast me zit gaat ondertussen helemaal kapot en zayn en liam hebben moeite hun lach in te houden . net als ik weer begin ziet ze dat ik haar na doe . ' Zit je mij nou na te doen ' vraagt mv van rooden . ' Ik !!!?? wat denkt u wel niet van mij !! ' Zeg ik heel ontschuldig . ' Ik ben de hele tijd al aardig en dan denkt u dat "ik" zoiets zal doen ' zeg ik alsof ik echt beledigd ben . ' Ik zal het wel verkeert gezien hebben zeker ' zegt ze en gaat verder met de les . de jongens hebben tranen in hun ogen van het lachen en niall ligt met zijn hoofd op de tafel. Als ze rond loopt om werk te geven pak ik een papiertje en schrijf erop :

hey , wil je op date met me x taylor

ps. vind je van rooden ook zo raar ??

ik schrijf het met een roze stift en doe het zo netjes mogelijk . ik vouw er een vliegtuigje van en hou hem even onder de tafel . als van rooden niet kijkt gooi ik hem met een draai waardoor het lijkt alsof hij van taylor komt . ' En nu wachten ' zeg ik . hij land tegen van rooden aan en ze leest het. Ik doe alsof ik druk bezig ben met knippen . Ze vouwt hem open en leest wat erin staat . Je ziet haar boos worden en dan loopt ze naar de tafel van taylor . ' En naar wie was deze bedoeld ' vraagt van.rooden aan taylor . haar gezicht betrekt als ze leest wat erin staat en ze word boos ' dat was ik niet ' zegt ze met haar vreselijke stem . ' Tuurlijk niet , ga je maar melden en neem deze maar mee ' zegt van.rooden  . ze stormt boos richting de deur . als ze me aan kijkt glimlach ik gemeen naar haar . ze draait zich boos om en loopt het lokaal uit .

Blonde barbie / taylor 0 - charlieb1

De rest van de handvaardigheid les hou ik me rustig want anders word ik er straks ook nog uitgestuurt . De les is " gelukkig " voorbij en we hebben eindelijk pauze . pauzes kun je op school ook wel ' het enige leuke ' noemen . het is de enige tijd dat je de hele tijd mag kletsen , je kan schreeuwen en dat je je mag gedragen als een idioot . nou doe ik dat idioot wezen altijd wel . mensen hun mening boeit me altijd vrij weinig . Ik gedraag me gewoon hoe ik wil en ik ben wie ik ben . waarom zou ik me slecht gaan voelen door wat een ander zegt ?? dus ja , ik gedraag me als een idioot . als je altijd maar serieus bent en braaf bent ga je ook gewoon dood . maar als je je soms als een idioot gedraagt , niet altijd luistert en je leven leeft zo goed als je kan dan weet je zeker dat als je dood gaat je alles eruit hebt gehaald . dus het moraal van het verhaal : wees gewoon een idioot .

Na al die andere vervelende lessen kunnen we eindelijk naar huis . maar , zie het uit een positief beeld : dit was de laatste maandag van dit jaar !! nou eigenlijk hebben we er nog een maar dan zijn we vrij dus eigenlijk echt de laatste maandag . onderweg naar huis fiets ik alleen achter de jongens aan . Niet echt zin in ze . je bent 24 uur per dag met ze om je heen en dan die momenten zonder ze zijn geweldig . tuurlijk beginnen ze steeds meer als broers te worden maar toch . voor vanmiddag heb ik nog heel veel huiswerk maar zoooo geen zin !!! huiswerk zou verboden moeten worden . ik bedoel , je maakt het toch nooit serieus dus wat leer je er dan van . bij vragen als : waarom denk je dat of waarom heb je dit antwoord gekozen vul ik meestal gewoon in : omdat het kan . huiswerk is gewoon onzin . we fietsen de straat ik richting huis . ik pak nog snel de post uit de bak en zet dan me fiets in de schuur . ik loop met de post in mijn hand naar binnen en loop de keuken in .de jongens zijn de woonkamer in gelopen en zijn warschijnlijk tv aan het kijken . Ik kijk de stappel door of er nog wat tussen zit en vind 2 enveloppen . ik open de eerste en dat is over de vakantie dat de reservering gemaakt is . ik maak de 2de ook open en haal de inhoud eruit en lees wat er op staat . als ik de brief helemaal open valt er een.kaartje uit. niet zo maar een kaart maar een trouwkaart van mijn vader en iemand . " als jullie willen komen mag het best , jullie moeder wil graag "staat er in .  ik begin heel hard in het papier te knijpen het papier begint te kreukelen en er komen scheurtjes in . ik ren de trap op met mijn tas en storm mijn kamer in . ik gooi al mijn spullen uit de tas en stop mijn zakmes , aansteker en dekentje in de tas en een fles water en natuurlijk het beertje van mijn broer . ik trek een trui aan en ren dan nar beneden zo de voordeur uit . ik logeer vanacht ergens anders .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu