hfd 101

816 23 2
                                    

kensington - all for nothing :D

charlie p.o.v

we zijn 4 maanden verder en er is veel gebeurt . harry en de jongens zijn klaar met de tour en zijn nu terug in engeland . harry wilde dat ik in de buurt van londen zou gaan wonen zodat ik dichterbij hem was . toen ik het aan chelsea vertelde was ze er niet heel blij mee . ze vind dat ik het eigenlijk niet kan maken omdat toen de jongens me lieten vallen was ze er wel voor mij.  ze heeft wel gelijk maar toch heb ik ervoor gekozen om naar engeland te verhuizen . ook omdat het laatste beetje familie maar anderhalf uur van londen af ligt . charlotte en alex gaan ook in engeland wonen en zonder dat iedereen ervan af wist zijn we afgelopen weekend naar engeland gegaan om naar huizen te kijken . 20 minuten bij de huizen van de andere vandaan hebben we in een wijk allemaal een huis gevonden . alex woont tegen over me en charlotte twee naast alex . de huizen zijn best groot als je in je eentje bent maar ik was er meteen verliefd op . het huis was niet heel erg groot maar het is heel erg licht en ookal is het een nieuw huis , het heeft een soort oud gevoel . de achtertuin is wel echt groot !! dat was ook wel een belangrijk iets omdat bram en moos de afgelopen maanden aardig gegroeid zijn en ze goed de ruimte nodig hebben.  maar het huis zelf heeft beneden gewoon een woonkamer met keuken en eetkamer en dan boven zijn drie logeerkamers en dan een grote die van mij is . er zit een balkon aan en heeft een eigen badkamer . ik vind het echt geweldig !! meteen hebben we allemaal getekend en is het nu van ons . zondags zijn we terug naar nederland gegaan en toen ik terug kwam thuis lag er een brief van chelsea dat ze al weer naar milaan moest maar ze nou zou denken over dat ik ga verhuizen . de rest van de week heb ik spullen ingepakt en zijn al mijn spullen naar engeland gebracht . mijn twee motoren konden gelukkig ook me en het enige wat hier nu nog is zijn moos , bram en wat kleine dingen . vandaag ga ik naar engeland en ga het dan aan harry vertellen en vooral laten zien . alex en charlotte hebben alles al opgeruimd waar ik ze echt dankbaar voor ben zodat ik het niet meer hoef te doen .

als ik de laatste spullen heb pak ik moos en bram en loop het huis uit. ik draai me nog een keer om en loop dan naar de auto toe . chelsea had als verassing met de jongens voor mijn verjaardag nog een mini cooper gekocht.  ik was echt boos dat ze dat gedaan hadden en eerst wou ik het ook niet . maar de jongens hebben me gedwongen dat ik hem moest houden . ik heb hem toen maar aangenomen omdat ze hem toch niet terug gingen brengen. nu ik met de auto ga moet ik met de boot dus kunnen moos en bram ook makkelijk mee . harry had gevraagd waarom ik niet gewoon ging vliegen en toen heb ik als excuus gebruikt dat dit makkelijker was voor bram en moos . ookal is dat wel waar.  toen ik ze bij anne en gemma ging halen ben ik ook zo gegaan . dat was ook een dag. ze vonden het niet leuk om weg te gaan en anne en gemma hadden ze ook liever nog even gehouden . ik heb beloofd dat als ik weer weg ga dat ik ze dan naar hun breng . toen pas mocht ik ze meenemen . ik was alleen maar blij dat ze lief zijn geweest want toen ze weer terug kwamen moest ik er wel weer aan wennen . maar dat ging al snel weer goed.  gelukkig !!

als ik in engeland aankom is het nog een paar uur rijden voor ik bij harry zijn huis ben.  na een lange rit ben ik eindelijk bij zijn huis aangekomen . voordat ik bij zijn voordeur ben vliegt de deur al open en komt hij al naar buiten rennen en trekt me in een onverwachte knuffel . als hij los laat en me mee naar binnen wil nemen stop ik hem . ' ik heb een verassing ' zeg ik . hij kijkt me verbaasd aan maar toch met een grijns op zijn gezicht. ' is het... ' zegt hij met een grijns en doet een stap.dichterbij . ' nee , niet dat . god... ' zeg ik draai mijn ogen .' had gekunt ' zegt hij lachend . ' hier ' zeg ik en doe een blinddoek om zijn ogen . ' weet je zeker...' ' HARRY !! serieus , wat heb jij ' zeg ik lachend . ' ik ben gewoon blij dat je er eindelijk weer bent ' zegt hij . ' dat merk ik 'zeg ik en help hem naar de auto.  ' maar serieus , wat ben je van plan ?? ' vraagt hij als we er bijna zijn.  ' je gaat het echt leuk vinden geloof me ' zeg ik en hoop dat hij me gelooft . als ik de auto stop zegt hij meteen ' mag dit ding nu af ' . ik begin te lachen en zeg ' nee , heb geduld ' . ik help hem naar buiten en zie dan alex en charlotte bij alex zijn huis staan . ik zwaai snel en loop dan naar de voordeur . ' charlie dit is echt niet leuk meer ' zegr hij en zucht . dan haal ik de blinddoek weg en wacht op zijn reactie .  hij kijkt naar het huis en naar de sleutel die in de deur zit . ' woon... ' ik begin te knikken en schiet dan in de lach . hij kijkt me blij aan en tilt me dan van de grond af . ' dit is echt de beste verassing ooit ' zegt hij . ' weet ik ' zeg ik lachend . hij zet me weer neer en wil dan naar binnen lopen . ' wacht , dat moet je ook nog even zien ' zeg ik en wijs naar de overkant van de straat. ' zijn zij ... ' ik knik en dan kijkt hij me verbaasd aan . ' hoe heb je dit allemaal gedaan ' vraagt hij . ' dat is geheim ' zeg ik en dan lopen we naar binnen . als ik binnen kom valt mijn mond bijna op de grond. alex heeft zijn werk goed gedaan.  ' woowwww... deze plek is echt geweldig ' zegt harry. ' maar waarom kijk je zo vebraasd ' vraagt hij.  ' ik heb alles hier naar toe gestuurd.  alex en charlotte hebben dit allemaal ingericht ' zeg ik . wacht .... omg alex en charlotte hebben dit gedaan.  meteen ren ik de trap op naar mijn kamer en doe de deur van de inloop kast open . aan een kant hangen mijn kleren ... gelukkig !! maar aan de andere kant ... jurken , blousjes en andere dingen die ik nooit aan zou trekken . aan mijn kant staan er vans en uggs op de grond met aan de andere kant alleen maar hakken. in de la zit een scheiding met spullen die ik heb gekocht en wat zei hebben gehaald . make up , haar dingen , nog meer make up , nog meer luchtjes dan je normaal in een winkel hebt en ... god ,dit trekt alleen een hoer aan !!!

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu