hfd 174

391 24 2
                                    

Swedish house mafia - don't you worry child

'Wat dacht je ervan als we vandaag de operatie nog gaan uitvoeren ' zegt een man die binnen komt lopen. Charlie die net drinken in haar mond had spuugt meteen haar drinken uit als de man gesproken heeft. 'Uhm ik zal me even voorstellen, matthew hardy. Ik ga de operatie uitvoeren en ervoor zorgen dat je hier zo snel mogelijk weer weg kunt ' zegt hij en geeft charlie een hand. 'Als u zich daar maar aan houd ' zegt ze zuchtend.

'Geen probleem hoor charlie. De verpleegster heeft me al ingelicht over hoe graag je dit bed uit wilt en ik zal er persoonlijk voor gaan zorgen dat dat zo snel mogelijk zal zijn. Niemand ligt hier voor zijn lol en daarom moet het goed en snel gaan ' zegt de dokter. 'Dammit waarom waren ze in new york nou niet zo goed ' zegt ze. 'Geen idee ,wees blij dat je nu hier bent' zeg ik lachend. Dokter matthew leest wat door charlie haar dossier heen en knikt dan. 'Het is nu... half tien... aangezien je goed geslapen hebt denk ik dat het vandaag nog wel allemaal zou kunnen lukken. We gaan je straks dan eerst naar een ruimte brengen waar ze je alles uitleggen en klaar maken , dan zorgen ze ervoor dat je goed inslaap bent en de operatie kan beginnen. Ik denk dat je vanavond nog wel zou kunnen en anders zorg ik ervoor dat het vanavond nog gebeurt. Ik denk dat je tegen morgenochtend wel klaar zult zijn en wakker kan worden 'legt hij helemaal uit. Charlie knikt heel de tijd gewoon terwijl ze een glimlach op haar gezicht heeft die ik in dagen niet gezien heb. 'Wil je het vandaag al wel ?? Als je het te vroeg vind stel ik het een paar dagen uit ' zegt hij de dokter. 'NEE !! ik bedoel uh.. doe maar vandaag ' zegt ze. De dokter knikt en zegt' dan zal ik het maar gaan regelen. Over een paar uur... ik denk rond een uur zal je wel opgehaald worden. Je mag tot een uur nog eten en daarna niet meer oke ??' Dan verlaat hij de kamer en zijn we weer alleen. 'Hoorde je dat niall?! Vandaag !!' Zegt ze blij. 'Ik hoorde het' zeg ik lachend. 'Charlie , zou je het heel erg vinden als ik naar huis ging ?? Ik ben echt kapot en ik wil morgenochtend erbij zijn als je wakker word ' zeg ik dan. Het is wel echt waar, ik ben gebroken. Nu de vlucht goed is gegaan en ze het overleefd heeft houd de adrenaline me niet meer wakker en zit ik een soort van in te storten. 'Geeft niet , je hebt anderhalve week bij me gezeten. Ga maar ' zegt ze dan. 'Als je wil dat ik blijf ga ik vanmiddag pas weg ' zeg ik maar ze schud met haar hoofd nee. 'Ga maar niall. Ik ga nog wat slapen en dan zie ik je morgenochtend wel oke ??' Zegt ze en ik knik. 'Kom hier ,er gaat niks gebeuren gek. Ik zal ervoor zorgen dat me hart het blijft doen' zegt ze terwijl ze over mijn rug wrijft en me moed inspreekt. Ze zag waarschijnlijk wel hoe nerveus ik ben. Tuurlijk weet ik wel dat het goed gaat maar toch. 'Nu weg , dag niall' zegt ze en stuurt me weg. Ik luister maar en loop de kamer uit en laat haar alleen. Met een raar gevoel ga ik toch maar naar huis toe ookal was ik het liefste nog even gebleven. Ik moet wel echt naar huis want ik heb nodig wat slaap nodig.

Ik ben nog geen kwartiertje thuis als mijn telefoon al weer constant aan het trillen is. Paul stuurde me een bericht vlak voordat ik thuis was met het bericht dat hij de rest had vertelt dat ik terug in londen ben. Wie mijn telefoon nu helemaal aan het vol spammen is heeft pech want ik ga echt niet opnemen. Binnen lagen mijn koffers al en die van charlie op de bank. Uit mijn koffer haal ik een trainingsbroek en een schoon tshirt en kleed me om. Dan ga ik op de bank liggen en zet de televisie aan. Met een deken over mijn benen heen en een glas thee op tafel kijk ik naar een voetbal wedstrijd terwijl ik langzaam weg lig te dutten. Precies als ik bijna slaap is er keihard gebons tegen mijn voordeur aan. Ik zucht diep en wrijf met mijn handen over mijn gezicht heen. Langzaam sta ik op en ga ik op het geluid bij de voordeur af. 'Als het bullshit is he.. ' zeg ik tegen mezelf als ik bij de voordeur sta. Dan haal ik de deur van het slot af en zie ik daar harry gestresst staan met ashlyn op zijn arm en haar rugtas vast. 'Niall het boeit me niet waar je geweest bent , maar je moet nu even op ashlyn passen. Leah is er niet en mijn moeder heeft hulp nodig maar gemma is aan het werk. Bedankt niall ' zegt hij en duwt ashlyn mijn armen in samen met haar rugtas. Hij loopt dan snel weg en is al weg voor ik nog iets tegen hem kan zeggen. Zuchtend doe ik de voordeur dicht met ashlyn op mijn arm. 'Ni ik honger ' zegt ze en wrijft met haar hand over haar buik heen. 'Ik ook ' zeg ik en loop dan naar de keuken toe,maar alle kasten zijn leeg of het eten wat er nog staat is over de datum. 'Ik denk dat we dan eerst eten moeten halen ' zeg ik nadat ik al mijn kasten doorgekeken heb. 'Ni ik moet eerst plassen ' zegt ze. Ik zet haar op de grond neer en breng haar naar de badkamer. Harry heeft bij ons allemaal een speciaal potje neergezet omdat ze zindelijk word. 'Ik ga al' zegt ze en rent de badkamer in.

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu