hfd 156

458 21 2
                                    

Ik heb een nieuw verhaal op wattpad gezet . Als je het wil lezen...

Charlie p.o.v

Ik ben zo blij dat louis liam heeft overtuigt dat ik naar huis toe mag . Hier de hele dag zitten heeft toch geen zin . Het is lief van liam dat hij voor me wil zorgen , maar ik ben oud genoeg om zelf drinken te pakken , een pizza te bestellen en naar de wc te lopen . Of ik het nou hier doe of bij mij thuis . Beter dat ik het thuis doe want sophia is nu een soort weg gestuurd omdat ik er ben . Liam is haar vriendje en daar hoort ze niet bij weggestuurd te worden . Ik ken sophia nog niet heel goed maar het is wel lief dat ze weg is.

' weetje het zeker ' vraagt liam als hij de kamer in komt om me wakker te maken . Ik zucht diep en schud met mijn hoofd naar hem .' Ik weet het zeker . Ga je nu maar aankleden , je moet naar de studio ' zeg ik en jaag hem de kamer uit . Hij knikt en gaat dan gelukkig weer weg . Ik blijf nog heel even liggen voor ik ook maar opsta. Ik loop naar een van mijn koffers en haal er kleren uit . Snel kleed ik me om en ga dan naar de keuken waar louis is . Pff... ik had ook niet anders verwacht . ' serieus , wat doe jij nou hier ' vraag ik en loop langs hem om een glas water te pakken . ' ik kom voor uhm.. liam ?? ' zegt louis wat er meer uit komt als een vraag . ' en nu de echte reden ' vraag ik en neem een hap uit een appel . ' ik wou gewoon kijken of het goed met je ging . Je mag jezelf misschien heel wat vinden maar dat geloven wij niet altijd ' zegt louis een beetje voorzichtig . ' we gaan het hier nu niet over hebben . Als niemand me gelooft dan is dat jammer maar dat is niet mijn probleem ' zeg ik en voel nu al een kut humeur opkomen ... en de dag is nog maar net begonnen ook . ' woww... rustig . Zo bedoelde ik het niet ' zegt louis en je hoort dat hij zich schuldig voelt . ' ik laat mezelf wel uit ' zeg ik dan en loop terug naar de logeerkamer . Ik pak de drie koffers en neem ze mee . Op een van de koffers kan de doos en zo ben ik voor ze achter me aan komen om te vragen dat ik blijf weg . Beneden in de lobby bel ik een taxi die me naar huis brengt .

Thuis aangekomen doe ik meteen de deur opslot en begin ik met het uitpakken van mijn spullen . Dit is nu de plek waar ik zal gaan wonen . Groter is niet nodig want harry is er toch niet . Ik mis hem wel , ondanks wat hij me aangedaan heeft . Tegen iemand anders zou ik nu zeggen dat ze gek zou zijn en dat ze hem moet vergeten , maar 4 jaar is wel fucking lang . Dat zijn aardig wat dagen die je samen doorgebracht hebt . Dagen waarin je leuke dingen hebt meegemaakt , dingen die iets minder zijn , dingen die ik nooit meer zal vergeten en dingen die ik het liefste wil vergeten . En op het lijstje van dingen die ik wil vergeten staat dit bovenaan . Ik wil niet net als al die andere maanden om hem depresief in bed liggen met chocolade en overal zakdoekjes van het huilen . Ik moet een plan gaan bedenken zodat ik hem zo snel mogelijk vergeet en verder kan met mijn leven waar ik nog heel veel dingen wil gaan doen . En elke dag dat ik over harry lig te huilen is een dag die ik minder geleefd heb . Misschien moet ik een stuk gaan lopen zodat ik alles op een reitje kan zetten en misschien tot een oplossing kom . Ik trek snel een paar schoenen aan en pak mijn portemonnee . Snel graai ik mijn jasje van de kapstok en ga mijn appartement uit opweg de stad in .

Louis p.o.v

Vandaag moeten we de hele dag naar de studio en om eerlijk te zijn heb ik er nog nooit zo tegen op gezien . Normaal vind ik het altijd wel gezellig . Samen zingen , dingen bespreken met managment , nadenken over de tour die over 3 maanden begint en heel veel oefenen . Het klinkt erger dan het is want we hebben er echt veel lol in , maar nu heb ik er toch niet zo veel zin meer in .

Als we bij de studio aankomen hangt echt het lood in me schoenen en lijkt het lopen en heel zwaar . Als we binnen zijn is iedereen al behalve harry . ' komt harry nog ?? ' vraag ik . ' ja , hij is alleen iets later ' zegt zayn dan en ik knik . Ik trek mijn jas uit en gooi die ergens neer . Harry is er nog niet eens en de spanning is duidelijk te voelen . Ik denk dat niemand echt weet hoe we hier mee moeten omgaan . ' we gaan zo gelijk beginnen als harry er is . Deze dag die we extra hebben kunnen we goed gebruiken ' zegt een man die voor modest werkt . ' dit had de dag van een bruiloft moeten zijn en niet die van eendag hard werken ' zegt niall . Vandaag 16 augustus had de dag va- 16 augustus ?!? ' guys hoe kunnen we zo dom zijn ' zeg ik en sla mezelf voor mijn hoofd . ' wat is er ' vraagt liam . ' charlie is jarig ' zeg ik en iedereen lijkt het zichzelf ook ineens te herinneren . ' ik denk dat ze het zelf ook vergeten is ' zegt zayn dan . ' wie vergeten is ' we kijken op en zien harry met ashlyn op zijn arm in de deuropening staan . ' uhm charlie haar verjaardag ' zeg ik en hij knikt . ' hi ' zegt ashlyn blij en zwaait onze kant vrolijk op . We zwaaien en lachen blij terug al was het alleen maar zodat ze niet door heeft dat we niet heel erg vrolijk zijn vandaag . ' mooi , harry is er nu ook . We gaan beginnen ' zegt hij en gooit een schema op mijn schoot met wat we allemaal gaan doen . ' moeten we nu al mee ?? ' vraagt niall . ' vijf minuten dan ' zegt hij en loopt onze kleedkamer weer uit . ' uhm ga maar naar lux toe ashlyn , ze loopt op de gang ' zegt lou als ze ons allemaal moeilijk ziet kijken als ze binnen komt . Ashlyn rent vrolijk weg en ook lou laat ons alleen . ' uhm , ik zal het dan maar zeggen ' zegt zayn en neemt de verantwoordelijkheid op zich om namens ons tegen harry te praten . ' haz we zijn echt teleurgesteld in je maar we willen denk allemaal niet dat de band hieronder lijd ' zegt zayn en harry knikt . ' tuurlijk zullen we vandaag nog niet heel blij zijn maar dat snap je denk zelf ook wel . En als jij denkt dat je nu een goede keuze hebt gemaakt en met leah meer gelukkig gaat worden dan met charlie dan ben ik blij voor je ' zegt zayn . ' ik had het charlie niet aanmogen doen maar dit overkwam mij ook . Het spijt me dat het zo naar buiten is gekomen , maar aan de positieve kant is het gelukkig wek gebeurt voor de bruiloft ' zegt harry en probeert iedereen wat aan het lachen te maken ...wat hem niet echt lukt. ' vijf minuten zijn voorbij , kom op ' zegt hij en neemt ons mee opweg naar een bespreking met modest .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu