hfd 51

847 25 2
                                    

charlie p.o.v

10 maanden verder ...

' charlie , til je bips uit dat bed ' schreeuwt chelsea van de gang af . ik gooi mijn kussen over mijn hoofd heen en zucht er diep in . ik doe hem weg en gooi hem op de grond neer . ' ik kom ' zeg ik en ga rechtop zitten . nu denk jij vast " charlie , wat is er de afgelopen maanden gebeurt" laat ik dat even uitleggen.

de dag nadat ik wegging ben ik gaan rijden en ben toen hier beland . in een klein dorp waar alleen maar boerderijen zijn . ik kreeg pech , en toen ontmoete ik chelsea . ze woonde hier in haar eentje en vroeg al snel of ik wou blijven . ik heb haar toen het hele verhaal vertelt en uitgelegt wat er gebeurt is met de jongens. in bijna een jaar tijd zijn ze heel snel vooruit gegaan . hun tweede album zit er aan te komen en ze hebben net een tour gehad . als je je afvraagt hoe weet je dit ?? het antwoord heet chelsea . ze volgt ze de hele tijd is ik hoor alles van haar . ik heb ze niet meer gesproken maar dat is alleen maar omdat ze zich niet druk moeten maken . vanavond is er een concert waar chelsea heen moest !! en aangezien niemand anders mee wou heb ik me maar opgeofert . het is niet dat ik de jongens niet wil zien alleen dan weten ze waar ik ben en dat wil ik juist niet . sinds ik weg ben weet alleen alex waar ik ben .

de afgelopen tijd zijn de jongens wel verander . harry date alles wat armen en benen heeft , zayn is nu de stille terwijl hij echt veel kan praten !! liam moet de serieuze zijn.maar dat past gewoon bij hem . en niall en louis zijn de grappige van hun . ze zijn echt veranderd .

' charlie ' schreeuwt chelsea . ik sta op en loop naar mijn kast . ik haal mijn nirvana trui en zwarte skinny jeans uit de kast en trek ze snel aan . ik doe mijn haar in een staart en zet mijn bril op . mijn telefoon schuif ik in mijn zak voor ik mijn kamer uit loop naar de keuken .' mag tijd worden , we moeten wel optijd weg ' zegt chelsea en schuift een kom cornflackes in mijn gezicht . ik begin ze op te eten rustig , terwijl chelsea het erin schuift .

als ze klaar is met mij zenuwachtig te maken duwt ze me richting de auto en geeft mij de sleutels . ' jij rijd ' zegt ze . ik stap in en start haar auto . de hele weg moet ik al naar het zelfde album luisteren . maar thank god zijn we er eindelijk . voor de motor uit is is ze al buiten en staat al in de rij . ik doe de auto opslot en loop dan rustig die kant op . ik loop naar de rij en ga naast haar staan . ' oh char vind je het ook zo spannend ' zegt chelsea terwijl ze aan het springen is . ' chelsea kappen of we gaan naar huis ' zeg ik en kijk haar boos aan . ze stopt met springen en gaat dan met andere meisjes staan praten .ik doe mijn oortjes in en zet fall out boy aan . ik hou van de jongens echt waar !!! alleen ze hebben te weinig rock . maar hun muziek gaat ook wel . als de deuren ineens open gaan word ik naar binnen getrokken door chelsea . het duurt nog een paar minuten voor het begint en ik hoop echt niet dat ze me echt niet herkennen want dan heb ik een probleem

harry p.o.v

we zijn na bijna een jaar weer terug . terug waar we charlie voor het laatst gezien hebben . nadat we weg zijn gegaan was het de eerste paar weken best moeilijk . we misten charlie , zelfs liam !!! we probeerde het er niet over te hebben , alleen soms konden we het niet tegen houden . dan zei niall weer dat hij haar uitsmijters met ananas misten , en dan zei louis dat hij hun middagjes met 5 seconds of summer misten . en zo hadden we het nog best vaak over haar .

maar nu zijn we bijna een jaar verder en is het tweede album klaar !! vandaag hebben we hier een concert waar we stiekem van hopen dat charlie er is . de kans is klein , maar je weet het niet !!

we staan al klaar en hoeven nog maar heel even te wachten . we staan bij elkaar achter het podium . ' wat doen we als ze er is ' vraagt niall . ' ze mag het niet merken ' zegt zayn. ' ik beloof niks ' zeg ik . dan worden we het podium op gehaald . alles of niks ...

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu