hfd 171

432 26 15
                                    

where do broken hearts go - one direction

Niall p.o.v

Ik ben hier nu twee weken en gelukkig ben ik nog nergens gespot. Het grootste deel bracht ik door in het ziekenhuis en de rest heb ik met alfie en finley doorgebracht bij hun thuis. Rosie was er ook vaak en gaf dan zara aan ons zodat zij bij kon gaan slapen. Ik snap wel waarom charlie vrienden met ze is geworden want ze zijn allemaal echt heel aardig. Ze doen ook niet alsof ik niall uit one direction ben maar ze behandelen me gewoon als alle andere wat wel fijn is als altijd alles voor je gedaan word. Nu heb ik ook de rotklusjes moeten doen terwijl ik dat thuis nooit zou doen. Ik heb alfie en finley geholpen met het maken van een schuur voor hun motorfietsen . Zoiets had ik nog nooit gedaan maar heel moeilijk was het allemaal niet met een klein beetje hulp. Het was best cool om gedaan te hebben want ik zou er waarschijnlijk gewoon een besteld hebben en hem inelkaar hebben laten zetten. Ik heb echt wel van ze geleerd dat je zelf ook genoeg dan doen en dat ik eigenlijk gewoon verwend ben. Toen het klaar was voelde ik me best trots dat ik daar aan mee had geholpen alleen hoopte ik nu voor hun maar dat hij door mijn hulp niet de volgende dag al uit elkaar zou liggen doordat ik toch iets verkeerd had gedaan. Tot nu toe staat hij nog en nog stevig ook.

Vandaag gaan we nog een paar dingen doen voordat ik vanavond het vliegtuig terug naar londen neem. Ik heb nu twee weken niks tegen de jongens gezegt maar hun langer ontwijken heeft gewoon geen zin. Dan kan ik nu beter zelf terug gaan en niet zeggen waar ik geweest ben dan dat ze me gaan laten opsporen en weten waar ik zit. Ik ga al deze mensen hier wel missen want ondanks dat charlie in het ziekenhuis ligt heb ik het wel echt naar mijn zin gehad. Als afscheid gaan we vandaag eerst nog met zijn alle naar het strand en vanmiddag wat eten voordat ze me wat willen laten zien en daarna nog naar het ziekenhuis willen om charlie dag te zeggen... voor nu dan he

'Jongens , het is maart, dat water is sowieso mega koud' schreeuwt rosie als bezorgde moeder zijnde. De jongens lopen gewoon door het water in terwijl ik samen met rosie , ella , robyn en benjamin op het zand ga zitten. Het is niet heel koud maar doordat het net winter is geweest is het water nog wel koud. ' sukkels 'zegt robyn en laat zich in het zand vallen. ' vind je het jammer dat je weg gaat?? ' vraagt ella dan terwijl ze een koekje uit de rol haalt die in het midden ligt. 'Ja !! Ik vond het echt gezellig met jullie allemaal maar het was leuker geweest als ik niet jullie ontmoet had doordat charlie in coma ligt' zeg ik en ella knikt. Dan springt robyn ineens op en rent ze naar de waterkant waar de jongens toch het water zijn ingegaan. 'Wedden op een koekje dat ze onderkoelt zijn ' zegt rosie als we de jongens zien bibberen. ' pak dat koekje maar want dat zijn ze toch wel ' zegt alfie lachend als benjamin en oliver rennend aankomen rennen en snel handdoeken omzich heen slaan. ' we zeiden het toch ' zegt ella als ze de jongens dekens en handdoeken omslaat. 'Hou je mond ' zegt benjamin met klapperende kaken. 'Waar is finley ' vraagt rosie dan als we hem missen. Ik kijk op en zie dan ineens robyn wel heel dicht bij hem staan. 'Sinds wanneer is dit bezig!? ' vraag ik verbaast. 'Ik denk sinds nu?? ' zegt oliver. We kijken allemaal in stilte toe totdat we robyn en finley zien zoenen. ' ER IS EEN BABY HIER JA ' schreeuwt alfie terwijl iedereen juicht. Finley komt samen met robyn hand in hand terug lopen maar geeft alfie wel een middelvinger. 'Uitleg ' vraagt ella nadat ook finley aan het opdrogen is. 'Ik denk dat er weinig uit te leggen valt ' zegt robyn. 'Dus het was er ineens... tuurlijk. Laat maar , we verzinnen het zelf wel ' zegt rosie lachend. 'Maar jongens , wat hebben jullie vandaag geleerd ' zegt robyn dan en kijkt benjamin ,oliver en finley aan. 'Niet in maart het water ingaan ' zegt benjamin en de andere twee knikken.

Nadat de drie sukkels zich thuis omgekleed hadden zijn we met zijn alle ergens wat gaan eten. 'Voordat we aan deze maaltijd beginnen gaan we even proosten' zegt benjamin die zijn glas bier de lucht in houd. 'Ik wil graag niall hierbij toevoegen aan onze fucked up familie na twee beste wel leuke weken ondanks alles ' zegt hij en de rest houd ook zijn glas omhoog. 'En dat charlie maar gauw wakker mag worden zodat ze ons knuppels weer kan babysitten ' voegt alfie er aan toe . Tijdens het eten vertellen ze verhalen over dingen die ze al met charlie hebben meegemaakt. Ze zijn echt goede vrienden van haar en ze hebben echt goed voor haar gezorgt. Zij ook wel voor hun want die jongens klinken niet altijd even slim. Volgens finley hadden ze eigenlijk nooit door dat charlie van binnen helemaal kapot was. Ik heb ze maar uitgelegd dat als ze ergens goed in is dan is het acteren. Als ze het wel was dan was er weinig nodig om haar op te vrolijken volgens benjamin want een ijsje kon al genoeg zijn. Ik ben echt blij dat ze deze mensen gevonden heeft hier in de hamptons. Toch snap ik echt nog steeds niet waarom ze uit al die plekken op de wereld nou hier naartoe is gegaan. Deze plek staat bekend onder rijke mensen en vooral oude mensen. Volgens robyn is ze hier heen gekomen omdat de kan hier klein was dat er fans woonde die haar zouden herkennen en dat wij hier nooit uit ons zelf naartoe zouden gaan. Ik had me de hamptons ook heel anders voorgesteld maar om eerlijk te zijn vind ik het hier best leuk. Heel rustig en niemand die op de tijd let. Als je wat later bent dan zit niemand daarmee en het is eigenlijk altijd gezellig. Bijna alsof je in een andere wereld bent vergeleken met londen. Ik had hier echt nog wel gebleven als de jongens niet zo ontzettend vervelend deden. Ik hoop dat er een dag komt dat ik het ze mag vertellen van charlie en dat ze zich kunnen verontschuldigen voor hun gezeur. Wanneer dat is word alleen nog even afwachten.

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu