Hfd 39

1K 29 3
                                    

OMGGG 1100 !!!!! thank you thank you thank you !!! bedankt voor het lezen van de bagger , ik wil graag mijn konijn en bed bedanken omdat die mij altijd steunen XD . ik ben niet van plan er snel mee te stoppen want heb nog te veel ideeën voor dit verhaal . op naar 2000 . love ya x

Avicii - say my name

Charlie p.o.v

Ik doe mijn ogen open en zie dat het nog niet heel erg licht is buiten . ik draai me om en probeer verder te slapen . ik hoor gerommel al buiten dus ga er toch maar uit . de kans dat ik nog in slaap val is net zo groot als de kans dat ik ooit geld win . (klein dus ) . ik klim me tent uit en zie louis met zijn telefoon aan tafel zitten . ' Hey ' zeg ik en loop zijn kant op . ' Oh hey ' zegt hij en kijkt me aan . ik pak me bril en zet hem op . ' Ga je mee zo eten halen ?? ' Vraag ik . ' Prima , ik trek even wat anders aan ' zegt louis . en hij loopt weg . ik loop naar me tas en trek er een korte broek uit en hempje . niet te moeilijk doen . ik trek me vans aan en haal het geld uit me tas. Ik sta op en loop naar buiten en zie louis al klaar . ' kom op ' zeg ik en we lopen naar de auto.' shotgun dat je mij laat rijden ' zeg ik . ' Als je me niet vermoord dan vind ik het goed ' zegt louis. ik knik en stap dan in .

We rijden weg en komen langs rafael die ons tegen houd . ' Mevrouw , jij hebt geen auto rijbewijs  ' zegt hij . louis kijkt me bang aan . ik kijk rafael aan en zeg ' jij mag ook niet tijdens werk ergens 2 uur gaan zitten eten ' . Rafael kijkt me geschokt aan . ' Weet je laat maar zitten ' zegt hij en loopt weg . ik grijns en ga dan verder . ' Zet eens een leuk liedje aan ' zeg ik tegen louis . hij zet 5 seconds of summer aan. ' Dit was ook de enige reden waarom ik jou als enige mocht ' zeg ik tegen hem . ' Hoezo , vond je ons niet aardig ??' vraagt hij terwijl hij raar op de muziek mee doet . ' Hoe zou jij het vinden als er ineens 5 vreemde voor je deur staan en dat ineens je opas is ' zeg ik tegen hem . ' Oke das waar 'zegt hij en gaat verder met zingen . ' THE ONLY REASOOOON 'schreeuwt hij keihard . louis mag blij zijn dat alex en ashton er niet zijn . als ashton hoorde dat zijn liedje zo werkt gecoverd.... dan was er geen louis meer . laatst ging ik met alex de stad in en ik was 5 seconds of summer zacht aan het zingen en toen begon hij me eens speech te geven dat het een " verkrachting " van het nummer is . we komen bij de winkel en louis rent naar een wagentje . ' Ik ga erin en dan pak je gewoon wat ik zeg ' zegt hij en klimt erin . ' LOPEN ' schreeuwt hij . ' Ik wil je ook zo midden op de weg zetten ' zeg ik tegen hem met een grijns op mijn gezicht . ' Oh echt ?? dan kan ik geen getuige op je bruiloft met harry zijn ' zegt hij . alleen bij het idee al , hoe zou alles er dan uit zien ??en wat zou hij aanhebben ?? en wie zouden er zijn ??en wat voor ring h- ' CHARLIEEEE ' schreeuwt louis . ik kijk hem aan en hij begint te lachen . ' Je bent echt verliefd meisje ' zegt hij en begint te klappen . ' Ja ja , hou nu maar op ' zeg ik en duw hem verder . we lopen naar binnen en alsof het geplant is kom je eerst langs chips en zoete dingen . ' Die , die ,die , die , die ' wijst louis allemaal aan . Ik gooi het in de wagen en louis trekt al een zak open . ' We moeten nog ontbijten ' zeg ik . hij haalt zijn schouders op en wijst dan naar voor . ' Superman !!! ' Zegt hij . hij blijft naar voor wijzen en doet verder niks . 'ga je me nog duwen zodat het cool lijkt of laat je me staan ?? ' Vraagt louis .ik duw de kar en hij gaat in de wagen staan alsof hij aan het surfen is .

Na heel veel boodschappen en boze blikken van mensen die aan het winkelen waren zijn we nu onderweg naar huis .

Als we aankomen is de rest al wakker en zit niall met zijn gitaar op zijn schoot . ' Jullie mogen best even helpen ' zeg ik . liam en zayn schieten op en komen helpen . ' Charlieeeeeeee' zegt niall . ik zucht en zeg dan 'jaaaaaah ' ' Heb je chips gehaald ' vraagt hij. 'Wat hebben jullie toch met chips als ontbijt ' zeg ik en ruim alles op .als alles opgeruimd is geef ik de jongens eten . Na het eten ruimen we op en dan vragen de jongens' wat gaan we doeeeen ' . ' Vareeeeeenn' zeg ik . ' Waaarheeeeeen'vraagt niall . ' Zeg ik niet. pak in iedergeval dingen waarmee je kan zwemme en wat je nog meer mee wilt nemen . ze knikken en pakken alles wat ze mee willen . ik pak al me spullen en haal een random bikini uit me tas , de sleutel van de boot en zonnenbrand want anders kunnen we vanavond weer kreeften kijken . ik pak me zonnebril en loop naar de jongens die staan te smoezen . ' Wij gaan niet mee als je niet zegt waar we heen gaan ' zegt zayn . 'prima , dan ga ik alleen ' zeg ik . ik pak een paar flessen water en loop naar de auto en gooi alles achterin . ' Nou , doei he ' zeg ik tegen ze . net voor ik de deur dicht wil slaan hoor ik ' we gaan wel mee ' van niall komen . ze komen erbij en rijden weg .

In de haven stoppen we en lopen het laatste stukje . ' Spring erop dan ' zeg ik tegen ze . ze springen en ik haal de touwen van de kant af . ik zet de motor aan en vaar de haven uit . langs de beruchte uupier waar me moeder nog in het water gevallen was . Ik zet me zonnebril op en zet het gas dan verder open . als je zo hard voel je je echt de machtigste persoon op aarde . louis en niall zijn aan het schreeuwen en gekke dingen te roepen . de rest zit ze uit te lachen . ik zie het eiland al langzaam steeds groter worden . ' Gaan we daar heen ' vraagt zayn terwijl hij wijst . ik knik . hij draait zich om en kijkt weer weg . voor hem is het het minst leuk van allemaal .

Als we aankomen springen louis en niall er meteen uit . ' Woooohoooo ' ' Coool ' epic ' vet ' en nog meer van dat hoor ik om me heen . ik leg de boot vast aan een steiger en kom er dan zelf ook uit.ik gooi alles op het strand neer en trap me vans uit . ik kijk naar de jongens . 'wie gaat er mee ' vraag ik . ' Naar wat ' vraagt harry . Ik wijs naar de grote rotsen . ' Maar dan is misschien wel 15 meter hoog ' zegt zayn die me met grote ogen aan kijkt . ' Ja dus ' zeg ik. ' Wij doen mee ' Zeggen louis en niall . ' Ik niet ' zeggen zayn en harry meteen . ' Liam ??'vraag ik . hij denkt even na en zegt dan . ' Waarom niet ' en komt dan aan onze kant staan . We lopen via het pad aan de zeikant naar boven en zo kom je langzaam boven uit . het laaste stukje moet je jezelf optrekken . ik help de jongens omhoog en dan kijken ze om zich heen . Liam staat te trillen op zijn benen en zegt dan ' ik vind het toch wat te hoog , ik ga terug ' hij draait zich om en neemt meteen nog wat spullen van ons mee . ik ga bij de rand staan en kijk naar beneden . heel hoog is het nou ook weer niet . ' Het enige waar je goed op moet letten is dat je ver genoeg naar voor springt ' zeg ik tegen de jongens . ze knikken en kijken dan waar maar beneden . ' Is het wel diep genoeg ? ' Vraagt louis . ' Echt wel , iedereen springt hier naar beneden ' zeg ik tegen hem . ' Oke dan is het goed ' zegt louis . Als ik naar beneden kijk zie ik dat liam , zayn en harry de boot een stuk hebben weggelegt en vanaf daar nu zitten te kijken . ' Jullie eerst ' zeg ik tegen ze . ' Ik ga eerst ' zegt niall . hij neemt 2 stappen en springt dan . ' Ik hou van jullie ' schreeuwt hij nog . Hij valt in het water .Ik kijk over de rand en zie dat hij al weer boven water is . ' Nu jij louis ' zeg ik . ' Als je maar weet dat ik jou en harry ship ' zegt hij en springt . Louis valt in het water en komt een paar tellen later ook weer boven water en zwemt naar de boot waar niall nu ook zit te wachten . als ik ga springen probeer ik zo diep mogelijk te komen . meestal gaat het goed , alleen soms gaat het wel eens fout . maarja , dat heb je op school ook . ik ga naar de rand en sta klaar . ' Ik hou van je broertje ' zeg ik en spring dan . ik duik het water in en zwem zo diep mogelijk . als ik niet meer kan , ga ik toch terug naar boven . maar veel te langzaam. doordat ik te langzaam ga word het zwart voor me ogen . en net als ik boven water ben is het te veel en val ik weg .

CLIFHANGERRRR!!!

Thanks 4 reading , AND voting

#teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu