hfd 157

488 20 6
                                    

Ik zeg maar alvast voor jullie het hebben gelezen " het spijt me !!!

Charlie p.o.v

Aan de ene kant ben ik opgelucht en blij om weg te gaan, maar aan de andere kant zou ik het helemaal niet erg vinden als er geen vliegtuigen meer waren en ik dus hier moest blijven . Dan zou ik gewoon bij ashlyn kunnen blijven en al die andere mensen waar ik van houd , maar dan nog zou ik bij alles ook aan harry moeten denken . Dit is beter ... ik weet het zeker . Tot het vliegtuig zal het moeilijk zijn maar daarna zal het beter gaan en dag weet ik zeker .

Met veel moeite kom ik mijn bed uit en kleed ik me om naar de kleren die ik al had klaar gelegt . Snel eet ik wat voor ik mijn tanden poets en de laatste dingentjes inpak . Het is zo raar om hier net terug te komen en nog geen 24 uur later ook weer weggaan voor zeker een paar jaar . Tuurlijk kan ik hier af en toe naartoe komen om mijn familie te bezoeken maar dat kan dan alleen als de jongens er niet zijn , want phoebe houd haar mond niet en dan weet gemma het dus en als gemma het weet dan harry dus ook . Mijn familie weet sowieso niet dat ik weg ga maar dat vertel ik ze wel als ik eenmaal in ... je weet wel ben .

Mijn baan heb ik gisteravond laat nog opgezegt . Ze waren wel teleurgesteld maar dat ben ik zelf ook wel . Ik vond het daar echt geweldig met iedereen , maar dit gaat nu ff voor . Ik heb niet uitgelegd waarom ik weg ga , alleen dat het iets is waardoor ik nu sowieso niet zou kunnen werken .

Ik doe de rits van de laatste koffer dicht en loop er dan mee de gang op . Van de grond pak ik mijn schoenen en trek die en mijn jas aan . Dan loop ik mijn appartement uit en doe ik de deur opslot . Bye bye . Beneden staat louis al te wachten met zijn auto .' Waar is de rest ' vraag ik. ' andere auto ' zegt louis en helpt mijn spullen in zijn auto te leggen . ' weetje het zeker ' vraagt hij nog voor we instappen . Ik knik en dan stappen we toch in .

Als we bij het vliegveld aankomen is de rest er nog niet . Ik check mijn koffers in en loop dan met louis naar starbucks om nog snel wat te drinken . ' je weet dat ondanks alles harry je gaat missen he ' zegt louis als we samen buiten op een bankje zitten met warme thee in onze handen . ' lou , hij is de reden dat ik weg ga weet je nog ' zeg ik en neem een slok . ' ik snap je wel ... een soort . Maar toch denk ik dat hij je wel gaat missen ' zegt louis . ' hij heeft leah nu . Als hij met haar gelukkiger word dan ben ik blij voor hem . Want blijkbaar werd hij dat niet met mij ' zeg ik en meen het deels . Dat ik blij voor hem ben is niet waar , maar als hij gelukkiger word met haar heb ik dat wel liever dan dat hij ongelukkig zou zijn . ' hoe kan jij jezelf altijd zo aan de kant zetten en alleen maar aan een ander denken ' zegt louis en kijkt mijn kant op . ' dat krijg je bij een opvoeding als de mijne ' zeg ik en neem een slok van mijn thee . ' ik heb jou nog nooit een keer voor jezelf op zien komen , maar wel altijd voor een ander ' zegt louis . ' lou , misschien is het nooit opgevallen maar ik ben echt egoïstisch . Iedere keer liep ik weg of deed ik domme dingen . Iedere keer als er wat was deed ik iets wat me vaak het ziekenhuis in bracht en dan waren jullie weer helemaal gestresst door mijn fouten . Ik heb misschien niet vaak nee gezegt en altijd maar alles toegelaten maar dat was alleen maar omdat ik wil dat er geen ruzies komen . Bij mij thuis als ik voor mezelf opkwam eindigde dat meestal in ruzies en als ik iets niet met harry wou dan is het wel ruzie . Ik zei iedere keer niks als hij s' avonds weer eens weg ging want wie weet ging hij dan alleen maar vaked weg als ik wat zei . Hij dacht misschien dat ik het nooit erg vond maar ik baalde ook wel eens als hij voor de zoveelste keer weg was en ik alleen thuis zat . Als het aan mij lag zei ik iedere keer nee als hij weg wou , als het kon had ik nee gezegt iedere keer als jullie weer een feest hadden waar ik mee naartoe moest want ik deed het echt alleen voor harry . Ik lijk misschien niet egoïstisch maar ik ben het wel ...geloof me . Zeg ik en neem daarna een diepe zucht . ' ik wist nooit dat je je zo voelde ' zegt louis zachtjes . ' er is wel meer wat je niet weet van me ' zeg ik en zie dan niall in de verte aankomen rennen . ' oh god je bent er nog . Ik dacht al dat je weg was ' zegt niall als hij opgelucht adem haalt . ' over een half uurtje pas ' zeg ik als ik op mijn telefoon heb gekeken . Dan komt de rest ook langzaam aanlopen en begint de knoop in me maag toch langzaam te groeien .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu