Hfd 2

2.4K 72 12
                                    

Harry p.o.v

Ik haal de brief eruit en begin hem te lezen:

beste jongens,

bedankt dat jullie op mijn dochter willen passen . ze is alles behalve stil en is niet in bedwang te houden . ze doet alles wat niet mag . ze gaat dan op plekken afspreken wat verboden terrein is en komt nog wel eens in aanmerking met politie . ik en mijn ex zijden altijd dat ze zich normaal moet gedragen maar dat deed ze niet . ze kwam vaker in de problemen en het zorgde voor een scheiding tussen mijn ex en ik . Maar hij is al een jaar of 10 weg dus ja... ze heeft echt iemand nodig die op haar gaan letten zodat ze weer rustig word . ik wens jullie veel succes en tot over een paar dagen .

mv. d

ps . begin niet meteen met een gevoelig onderwerp ....

Okeee.... das pittig heftig . terwijl ik de brief voorlas moest ik wel een paar keer slikken . Ik heb medelijden met haar . maar ik denk niet dat ze daar op zit te wachten als ze zo reageert . dat word echt nog een zware klus . Liam zucht en staat op ' oke we moeten haar helpen , al was het alleen maar omdat ze waarschijnlijk haar leven kapot maakt . we knikken en zijn het met liam eens we moeten haar helpen . we gaan verder met inpakken en bereiden ons op het ergste voor wat zou kunnen gebeuren . maar zo erg kan het niet zijn hoop ik , denk ik .

Charlie p.o.v ( 1 dag vooruit )

Ahhh.... woensdagmiddag . klinkt ook gewoon mooi . de enige middag in de week dat ik gewoon niks hoef te doen en gewoon de hele dag op me kamer films lig te kijken . En waarschijnlijk tot rust komen .ik kom thuis aan en zie me moeder met een glimlach op haar gezicht die zo groot was dat haar gezicht ieder moment kon gaan scheuren . ze was ook netjes aangekleed , nou niet alleen zij . het huis was netjes !!! serieus als ik een kunstgebit had was hij eruit gevallen . netjes , me moeder aangekleed in haar Chanel outfit . hier klopt iets niet . ' Oke en nu ga je zeggen wat er aan de hand is mam ' zeg ik en ik doe voorzichtig een stap naar binnen toe. haar ogen beginnen te glimmen en ze zegt ' doe de deur maar open dan zie je het wel' . oke.... pilletjes vergetehh ( dacht ik bij mezelf hoor ) ik loop naar de voordeur en haal hem van de ketting en trek hem dan open . daar staan 5 jongens die ik nog nooit eerder gezien heb met tassen en koffers . die er trouwens ook nog wel redelijk uitzien . ' Uhhhh.... MAAAAMMM schreeuw ik . ik hoor haar aankomen rennen . ' Wat is dit' en ik wijs naar de jongens . ' Dit liefje zijn je nieuwe babysitters' ... oke wacht ff . hoorde ik dat nou goed !!! babysitters !!! 5 stuks !!!! wtf !!!! ik snapte er geen f*ck meer van . oke chelsea dit is een droom . je doet nu je ogen dicht en als je ze open doet zij ze weg . net als die monsters onder je bed vroeger .

1....................2.................3

Zie je weg , ik lach en draai me om . ik ben zo goed !! niemand komt hier in mijn huis . ik doe de deur weer dicht en draai me om . NEEEEE. ze stonden gewoon al binnen sukkel . daar gaat me vrije middag . ik loop langs ze en stomp tegen een van hun schouders aan . ik pak me tas en ren de trap op en ga me kamer in . ik gooi me tas op de grond en doe dan de deur op slot . ik spring op me bed en laat een brul in me kussen gaan . waarom ik !!! Karma haat me echt heel erg zeker . ga varken pesten ofzo !! what the actual fuck !!! wat doen ze hier !! de vorige keer waren het er steeds naar een . en nu ineens 5 ?!? maar ze kunnen echt niet zomaar mijn woensdagmiddag verpesten . ik loop naar me balkon en doe de deuren open en ga naar buiten . gelukkig naast mijn balkon staat een grote boom met een tak deze kant op waar je perfect op kan staan . ik klim op die tak en klim dan maar beneden . met een plof val ik op de grond en loop voorzichtig weg . pff niemand houd mij tegen . ik pak me fiets en rij richting het stadspark. Ik had het net zo goed kunnen lopen maar daar was ik vandaag te lui voor . het is 2 min fietsen . als ik aankom gooi ik me fiets tegen de boom aan en ga in het gras liggen met me oortjes in . zie je wel , niemand verpest mijn middag . het is het enige moment in de week dat ik geen gezeik aan me hoofd heb dus hier geniet ik van .

Louis p.o.v

Charlie rent naar boven en slaat een deur keihard dicht . niall schrikt ervan en slaat een klein gilletje uit . ' Sorry jongens van haar gedrag 'zegt mv D . we noemen haar mv.D want anders als we haar achternaam gebruiken voelt ze zich oud . MV. D brengt ons naar de kamers . Ik heb een kamer naast harry en naast Charlie . maar deze kamer is nog groter als dat ik thuis heb !! Het heeft een groot 2persoonsbed , een grote kast , eigen badkamer en een balkon !! ik gooi me tas op het bed neer en loop naar het balkon . net als ik de deur open wil maken zie ik charlie op die van haar staan . ik ga weer een stukje achteruit zodat ze me niet ziet maar kijk toch wat langs de gordijnen . ze klimt in een boom en laat zich langzaam naar beneden zakken . gaat ze nu gewoon weg zonder wat te zeggen ?? hoe komt ze daar beneden zonder te vallen !! wat moet haar moeder daar wel niet van denken . oww , die komt er toch niet achter . als ze mij niet meer ziet ga ik snel via de regenpijp naast mijn balkon naar beneden . al snel ben ik beneden en ben ik nog helemaal beneden . dat ging best soepel voor iemand die een superheld is. alleen de volgende keer trek ik wel een iets betere broek aan die iets minder strak is . gelukkig hoefde harry dit niet te doen die was uit ze broek gescheurd . Ik grinnik door me eigen gedachte . ik loop achter haar aan en volg haar tot ze ergens rechts gaat . een park ??? Pfff wat voor rebel gaat naar het park .het park is een groot grasveld met allemaal bomen er omheen en kleurijke bloemen er omheen wat midden in het centrum ligt . Ze gooit haar fiets op de grond en gaat er dan zelf naast liggen . ze doet oortjes is en dan ... niks ???? Zal ik naar haar toe gaan ? misschien kan ik met haar praten . oke tommo , je kan het . ik loop naar haar toe en ga naast haar zitten . ze zucht en doet dan haar ogen weer dicht . Ik ga naast haar liggen en trek een oortje uit haar oor en stop hem in de mijne . ' Ahhh 5 seconds of summer ' zeg ik en speel lucht gitaat . ze lacht en zegt dan ' een jongen die 5sos leuk vind ?? sowieso dat je me nieuwe vriend bent. geen enkele jongen die ik ken vind hun leuk ' zegt ze . ik steek me hand op voor een high five en slaat dan keihard tegen me hand . ' ik ben trouwens charlie ' zegt ze heel droog .' i-ik louis , je slaat echt hard' !!! ' hahah sorry , sla altijd hard . maar louis wat doe je hier op mijn plekje ' vraagt ze .' je moeder vertelde net waar we zouden slapen en net toen ik me balkon op wou zag ik jou weg klimmen . dus toen ben ik via de regenpijp naar beneden geklommen en toen jou gevolgd ' zeg ik . ze begint keihard te lachen en ik denk dat dat door die regenpijp komt . ' in die broek ' zegt ze lachend en wijst naar mijn skinny jeans . ze gaat alleen maar harder lachen en rolt bijna over de grond heen . maar ik denk dat ik ook zou lachen als je iemand zo naar beneden ziet gaan . ineens trilt me telefoon en als ik hem eruit haal zie ik " 4 nieuwe berichten " .

Hazza - WAAR BEN JE EN HEB JE CHARLIE GEZIEN !!!!

Niall- wtf gast , waar ben je en neem eten mee op de weg terug aub .

Liam - lekkker volwassen tommo -.- kom nou maar naar huis .

Zayn- is charlie bij jou ??

Ik lach om de berichten en laat ze aan charlie lezen . ' Laat ze maar we komen wel terug . ik lig hier prima ' zegt ze . ze heeft gelijk het is hier cool . er is niemand en het enige wat je hoort zijn vogels en de wind . maar wat moet zoon rebel als zij hier. ' maar charlie als jou moeder ons inhuurde om op jou te passen en jij naar het park gaat , waarom zijn wij dan hier ' vraag ik . zoon iemand heeft toch geen oppas nodig .ze begint weer te lachen en zegt ' kom je snel achter louis ' ze staat op en trekt me overeind . ' Oke nu naar huis want ik heb honger . jij fietst en ik ga achterop ' zegt ze . ik knik en loop naar haar fiets toe en ga zitten . ik begin zacht te fietsen en al gauw zit ze achterop . na die twee hele minuten gefietst te hebben zijn we thuis . ik zet de fiets samen met charlie in de garage . dan gaan we naar binnen en lopen we lachend de keuken in , waar we al snel stoppen met lachen als 5 paar ogen ons boos aankijkt .

.... Oepsss

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu