hfd 115

639 24 3
                                    

DIT IS HET HOOFDSTUK PEOPLE !! VEEL PLEZIER MET LEZEN !! ik ben er persoonlijk erg trots op .

charlie p.o.v

de volgende ochtend word ik uitgeslapen wakker in bed . gister de hele middag niks meer gedaan alleen maar films met harry gekeken op de bank .

s' avonds belde chelsea nog hoe geweldig parijs nu al was en dat ze een tas voor me heeft gezien die zelfs ik geweldig zou vinden . maar dat zegt zij wel vaker met tassen en dan krijg je een of ander tas ding waar paris hilton een van haar k*t hondjes in zou doen . dus doet chelsea altijd alsof ze het voor mij koopt maar ze weet dat ik hem toch niet hoef , dus eigenlijk koopt ze het voor zichzelf . typisch chelsea . de enige keer dat ze echt iets goeds had was toen ze een handtekkening van kodaline had geregeld die op het nieuwe album stond . dat was de enige keer dat ze wat voor mij had mee genomen . de laatste keer had ze twee honden bedjes meegenomen waar je je hond in kan zetten en dan met het chanel teken over heel dat bed ding . 1. de honden hebben hun eigen mand . 2. het maakt ze echt geen reet uit of ze in een chanel honden bedje liggen 3. het was nog een lelijk ding ook . ik heb hem verkocht aan iemand die het wel mooi vond . toen ze erachter kwam vond ze me ondankbaar omdat ze hem speciaal voor hun had laten maken , maar toen ik haar een paar duizend euro van de bedjes gaf was ze het al snel weer vergeten . ik vind het jammer dat chelsea begint te veranderen door geld. ze is er steeds meer mee bezig en als ze iets nodig heeft kiest ze altijd het duurste uit . als ik het tegen haar zeg , zegt ze dat ik me aanstel en het maar zo lijkt . kom op , als je aan haar vraagt om een doos eieren die je gewoon voor weet ik veel 1,20 zou kunnen kopen zorgt zij voor eieren die van speciale kippen komen . maar die kosten haar meteen het drie dubbelen . ja het is niet mijn geld maar ik was gewoon voor die van 1,20 gegaan . maar dat zal wel aan mij liggen dan

ik ga mijn bed uit en trek kleren aan en ga de badkamer in. snel poets ik mijn tanden en doe ik mijn bril weer eens op . na een paar keer knipperen met mijn ogen ben ik weer gewent aan mijn bril en loop ik de badkamer uit de trap af naar beneden . als ik beneden kom zijn bram , moos en harry weg dus ik denk dat hij met ze aan het lopen is . in de keuken maak ik een ontbijt voor mezelf want ik heb echt honger voor het leven . uit de kast haal ik brood en eieren . in de koelkast ligt nog een pak bacon die ik bij de eieren bak.  als het na een tijdje klaar is leg ik het op mijn bord en pak ik nog een groot glas melk en ga aan tafel zitten . als ik een hap neem hoor je de engelen bijna zingen . jeeeeej , dat denkt mijn maag sowieso. ' woww , heb je honger ' vraagt harry lachend als hij.binnen komt . ik knik en neem een slok van mijn melk . ' nogal ' zeg ik en ga gewoon verder .

na mijn mega ontbijt ga ik op de bank liggen uitpuffen en kijk ik tv . als de bel gaat doet harry open en komt hij even later terug met robbie achter hem aan . ' klaar voor ' vraagt hij . ik zucht en doe een kussen over mijn gezicht heen. ' ze heeft net een ontbijt voor twee op ' zegt harry lachend. ' je weet dat je niet veel mag eten voor een wedstrijd ' zegt robbie . ik sta op en haal mijn schouders op . ' nu minder praten en meer opschieten ' zeg ik en trek snel een paar vans aan die bij de achterdeur staan. dan pak ik mijn telefoon en help ik robbie met mijn spullen de auto in te doen terwijl harry nog snel bram en moos uitlaat . als harry terug is gaan we snel weg .

aangekomen is het al druk en zijn we eigenlijk al best laat . later dan we eigenlijk geplant hadden . snel ren ik door naar het inschrijven en meld me aan . ' he he , we dachten al dat je niet meer kwam ' zegt de oude man achter de tafel . ' identiteitsbewijs ' zegt hij droog.  ik geef hem het pasje en hij kijkt alles na . als hij klaar is geeft hij het pasje terug en krijg ik mijn nummer . ' succes , en val niet ' zegt hij . ik rol met mijn ogen en loop terug naar robbie en harry.  harry kijkt nerveus en probeert mijn blik te ontwijken . ik weet dat hij het niet leuk vind maar ik ga niet voor hem stoppen . snel trek ik de beschermkappen op mijn benen aan en trek dan de broek aan dan mijn jas en laat ik robbie het nummer aan de achterkant vast maken . dan doe ik mijn voeten in de laarzen en doe ik ze strak dicht . na een paar keer gesprongen te hebben en te wiebelen zit het prima en haal ik voorzichtig mijn baby van de trailer af . als hij op de grond staat doe ik mijn helm om het stuur heen en vraag nog de laatste aanwijzingen . ' niet te hard door de bocht heen want de grond is nat van regen ' zegt hij . ik knik en kijk dan naar harry die naar de grond staat te kijken . ' hazz , komt goed ' zeg ik . hij kijkt op en lacht naar me maar je kan zien dat het nep is en dat hij me het liefste nu ergens in zou opsluiten zodat ik niet kon meedoen . ik negeer het en ga dan op de motor zitten. langzaam rij ik naar de start toe waar al meer mensen klaar staan . ik doe mijn helm op en maak de riempjes aan de onderkant vast . dan worden alle namen voorgelezen maar maak ik mezelf boos . waarom boos zal je denken . als je dit gewoon zo doet , rij je niet agressief en ga je kijken als er andere vallen . en als ik boos ben kan iedereen me gestolen worden . vandaar dus . met het aftellen grijp ik naar het gas en wacht ik tot er word geschoten . zodra ik de knal hoor til ik mijn voet van de grond en geef ik meteen vol gas . al snel ben ik weg en ben ik de eerste bocht door . de adrenaline gaat door mijn hele lichaam heen en zorgt voor die extra kracht . heel de race heb ik het gevoel dat ik alleen rij want op geen een moment zie ik iemand naast me of voor me . en dit is de halve finale ? lachend ga ik de finish over en kijk ik meteen naar de tijd die ik heb gemaakt . onder de minuut . netjes charlie . op naar de finale , ookwel kat in het bakkie . meteen ga ik door naar harry toe die er heel blij en opgelucht uit ziet . ik stap af en doe mijn helm af en ren op hem af . ' JE HEBT GEWONNEN ' schreeuwt hij blij en tilt me op . ik begin te lachen terwijl hij rondjes met me draait . als hij me neer zet laat hij zijn telefoon zien .

lou-WHOOOHOOOOO WEER GEWONNEN !!!

niall - PIZZA EN IK ZIJN TROTS OP HAAR !!

zayn - GEFELICITEERD !!!

liam - JE WAS ECHT GOED !!!

niall en pizza.. god .... eten !!!! ik zucht en zeg tegen harry dat ik me om ga kleden en even een stuk ga lopen . hij knikt en ik ga naar de kleedhokken om mijn normale kleren weer aan te trekken . als ik mijn normale kleren aan heb breng ik de andere naar de auto en ga dan het bos in . terwijl ik in het bos loop begint mijn buik te knorren .' alweer honger ' zeg ik en wrijf over mijn buik . had ik ondertussen eigenlijk niet allang een keer ongest- ohh kut !!! snel pak ik mijn telefoon en kijk naar de kalender . twee weken te laat... dat kan niet . ' ze heeft gegeten voor twee ' ' ik heb geen symptomen gehad dus het kon al niet '. de symptomen ... hoofdpijn , misselijk , honger , ..... NEEEEE !!!

snel pak ik mijn telefoon en bel ik alex . gelukkig neemt hij zijn telefoon snel op . ' met a- ' ' alex , zorg dat je nu naar nederland komt !! dit is een spoedgeval serieus !! ' zeg ik snel achter elkaar . ' char , wat is er ' Vraagt hij nerveus . ' ik denk dat ik zwanger ben ' zeg ik

HATSEFLATS !! het is niet lang maar dit maakt veel goed denk ik

thanks 4 reading , voting and all the comments x #teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu