hfd 192

323 25 1
                                    

Charlie p.o.v

Pijn. Dat is echt het enige wat samen met angst door me heen gaat. De touwen snijden als een malle in mijn polzen en dan mijn enkels zijn nog erger dan mijn polzen. Ik had vandaag al veel te veel gedaan dus ik had al pijn en dat is nu nog erger dan het al was. Ook lukt kalmeren me voor geen meter en kan mijn hart serieus ieder moment mijn borstkas uitkomen. Ik heb wel vaker dat mijn hart sneller klopt dan normaal maar dit doet gewoon serieus pijn. Doordat ik eigenlijk amper weet wat die afwijking van me vader weet ik nu ook niet of dit normaal is of dat mijn hart straks nog in shock beland. Harry houd ook nog steeds mijn hand vast maar trilt net zo erg als ik. We horen helemaal niks en worden alleen maar heen en weer geschud wanneer het busje remt of optrekt. Een van de redenen waarom ik nu zo nerveus ben is omdat ik geen idee heb of ashlyn oke is en of ze haar niet meegenomen hebben. Ze is nog veel te klein , ze red het nooit in haar eentje !!

Dan stopt het busje en horen we deuren voorin open gaan. Meteen laat ik harry los en schuif ik de andere kant weer op voordat de deuren open gaan. We zien echt niks en horen alleen maar. Ineens hoor ik harry kreunen en klinkt het alsof hij uit het busje word getrokken. Nog geen twee minuten later ben ik ook aan de beurt en word ik weer door twee mensen vast gehouden. Ik hoor wat gerinkel wat klinkt als een sleutel bos en hoor dan het slot van een deur open gaan. Dan laten ze me los en val ik op iets zachts. De zak word van mijn hoofd getrokken en daar zijn...

















De jongens en mijn opa ?! Harry ziet nu ook weer en begint net als ik zwaar tegen te stribbelen en proberen te schreeuwen wat niet werkt. Al snel geef ik het op aangezien ik licht in mijn hoofd begin te worden. Harry gaat gewoon door maar richt zijn aandacht op mij als ik niet meer mee doe. 'Fuck !!! ' hoor ik niall dan ineens terwijl alles wat wazig is. 'Charlie !! Fuck charlie, ben je oke ?! ' vraagt hij bezorgd. Dan trekt hij het stuk stof mijn mond uit en moet ik meteen hoesten. Daarna als ik een paar keer rustig heb adem gehaald begint het zicht weer normaal te worden en word de pijn op me borst gelukkig minder. Dan als de prop harry zijn mond uit gaat brand hij meteen los. 'ZIJN JULLIE GESTOORD !? WAT IS DIT VOOR GRAP!? WAAR IS ASHLYN !! EN WAT DENKEN JULLIE WEL. HAAR HART WETEN JULLIE NOG ' ik voel hoe langzaam het touw bij mijn enkels word doorgesneden en mijn benen weer los van elkaar zijn. Mijn rechter been valt meteen opzij en stintelt helemaal. Dan als mijn polzen los zijn haal ik opgelucht adem. Dan lopen ze naar de deur van het... wacht waar ben ik eigenlijk ?! Als ik om me heen kijk lijkt het wel het tuinhuis van louis waar hij in de zomer altijd 's avonds feestjes geeft.
'Hier is een zakmes. Je mag harry zelf los maken. We halen jullie hier pas uit als jullie weer normaal door een deur kunnen en alles uitgesproken is. Daar is eten en drinken en verder zoeken jullie het maar uit ' zeggen de jongens en doen dan samen met mijn opa de deur dicht en opslot.

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu