Hfd 23

1.1K 27 0
                                    

Louis p.o.v

Ik en de jongens zijn de hele dag al weg . we zijn het huis uit gegaan omdat we geen zin hadden om te helpen . en dat is te begrijpen toch ?!! wie heeft er nou zin zijn weekend te verpesten . niemand !!! ja oke ze is nu ook voor ons bezig maar kom op !! het was best grappig toch !! we zijn ondertussen thuis en lopen nu richting de woonkamer . ' Hey , waar is charlie ' vraagt niall . ' CHARLIEEE !! ' schreeuw ik . dan horen we een paar knallen en bonken en dan niks meer . ' Holy crap wat was dat ' zegt liam . ik denk niet na en ren meteen de woonkamer uit . ik ga de trap op en haar kamer is leeg . als ik haar kamer uit loop zie ik haar onderaan de trap van de zolder liggen met een doos naast haar . ' Shit ' zeg ik . ' JONGENS ' schreeuw ik . ik ga naast haar zitten en haal de doos van haar hoofd af . ik weet niet wat er in zit maar het weegt echt heel veel . ik draai me op en zie de jongens aan komen rennen . ' Wat is er gebeurt !!! ' Vraagt niall. ' geen idee , ze lag hier al zo ' zeg ik . Dan slaat er ineens iemand zacht tegen me rug . Ze is wakker !! ' Je bent wakker ' schreeuwt niall . ' Auw.. schreeuw niet ! 'zegt charlie. ' Kunnen jullie aan de kant ik wil naar bed ' zegt ze . ze staat op en zet dan een stap naar voor maar begint te wankelen en valt dan bijna . niall springt naar voor en kan haar nog recht houden . ' Het gaat wel , niks aan de hand ' zegt ze en loopt weg bij niall . ze hou zich aan de muur en de rand van de trap vast en loopt dan naar haar kamer en slaat de deur hard dicht . ' Wat heeft die nou weer ' zegt niall zacht . ' Geen idee ' zegt harry . ' Misschien is ze boos ' zeg ik . ' Hoezo zou ze boos zijn ' vraagt zayn . 'we hebben haar wel laten zitten vandaag ' zeg ik . 'laat maar ik ga wel kijken ' zeg ik . ik offer me wel op . Het is mijn schuld dat ze boos is .

Charlie p.o.v

Ik sla de deur dicht en ga op mijn bed zitten . oke ja , mij idee ging een beetje fout . ik trok het touwtje verkeerd waardoor hij op mijn hoofd viel . dat heb ik weer geweldig gedaan . mijn hoofd doet echt pijn en alles draait . je hebt van die dingen in zoon speeltuin dat je erop moet staan en dan die plaat draaien waar je uit endelijk keihard afvalt , zo duizelig voel ik me . echt , welke idoot doet het dan verkeerd . ' Mag ik naar binnen ' hoor ik louis vragen . ' Als je drinken en een pijnstiller mee kan nemen , dan graag ' zeg ik . Ik hoor hem weglopen en na een paar minuten weer terug komen en dan loopt hij mijn kamer in . ' Hier ' en geeft me het glas en de pil . ik slik hem door en zet het glas dan op mijn kastje . ' En nu .. praat ' zegt louis . ' Praat ?? ' Zeg ik . ' Hoe ben je daar beneden terecht gekomen ' vraagt hij . ' Het ging fout , hij ha- ' verder kom ik niet omdat louis me onderbreekt . ' Je wou dat hij op je viel !!! ' Zegt hij . ' Nee !! het was de bedoeling dat hij naar beneden zou komen en naast me zou vallen . ik wou jullie laten schrikken en terug pakken omdat jullie me vandaag alleen hebben gelaten ' zeg ik . 'Ohh..' zegt hij . ik knik . ik sta op en pak het lijstje en geef hem aan louis . ' Heb je alleen de bovenste gedaan ' vraagt hij . ' Ja , en dat waren alleen mijn spullen dus ik ben nog lang niet klaar ' zeg ik . ' Ik help je wel ' zegt hij . 'oke , kom op ' zeg ik . ik sta op en trek hem mee . Ik loop de gang op maar stop dan . ' Ruik ik kip ' vraag ik . ' Ja , de jongens wouden kip eten . lust je dat niet ' vraagt hij . ' tuurlijk wel, wie niet ' we lopen verder en gooien dan alle troep naar beneden . ' Het gaat goed , niks aan de hand ' schreeuwt louis . ik ga boven aan de trap zitten en zucht . ' Je maakt je wel druk zeg ' zegt louis . Dat weet ik zelf ook wel . ik heb er gewoon zin in en ik ben er al zo lang niet geweest en ik ga dat toch niet tegen hem zeggen . dat klinkt raar toch ?? ik kijk er al zo lang naar uit en d- ' hallo , charlie  ben je daar ??? ' Vraagt louis . ' Uhh ... ja , ja tuurlijk ' zeg ik . Dan begint me telefoon te trillen en haal ik hem uit mijn broekzak . alex belt .

A" hey .

C" Hey , wat is er ??

A" ga je nog meer naar het dak vanavond ?

C" Na de vorige keer weet ik het niet .

A" Ahh..kom op !!!

C" Oke , rond half 9 ben ik er oke ?!!

A" oke , dan zie ik je straks .

En hij hangt op. Hij zegt niet eens dag !!?? ' Wat is er ' vraagt louis . ' Of ik nog naar het dak kom ' zeg ik . hij knikt . ' Wil je mee 'vraag ik ? ' Uhh tuurlik ' zegt hij . ' ETEN ' schreeuwt niall . ik wil opstaan maar louis houd me tegen . ' Kijk uit dat je niet over de zooi struikelt want straks val je weer flauw ' zegt louis . ' Ha ha , grappig ' zeg ik .ik sla louis op zijn arm en loop dan naar beneden . als ik in de keuken kom is de tafel gedekt en staat er een schaal met kippenpootjes op tafel . zodra ik de kip zie begint mijn buik te grommen . ' Ik weet het ' zeg ik tegen mijn maag. ' Praat je nou tegen je maag ' vraagt zayn . ' Tuurlijk , hij heeft honger dus ga zitten zodat ik kan gaan eten en mijn maag weer blij is ' zeg ik . ik ga aan tafel zitten en wacht tot de jongens zitten . als ze allemaal zitten ben ik als eerst bij de schaal en haal er een stuk uit . ik snij een stuk af en doe het in mijn mond. en wat was dit lekker zeg . dit is de hemel in je mond. alsof er vuurwerk in je mond knalt . Ik stop nog een stuk in mijn mond en eet zo het stuk op .

Na het eten ruimen we af en zetten het op het aanrecht . ik trek louis aan zijn arm mee de gang in en zeg ' we gaan zo ' . Hij knikt en loopt dan weer weg . ik ga naar boven en trek mijn schoenen aan en een vest . ik wacht tot louis boven is en draai dan de deur opslot . ' He he mag tijd worden ' zeg ik . ' Ja sorry hoor ' zegt hij . ik loop naar mijn balkon en doe de deuren open ik ga op de rand staan en spring dan op het garage dak van de buren . ' Ben je gek geworden waarom niet vanaf de boom naar beneden ' zegt louis . 'omdat de jongens in de keuken zijn en ons dan weg zien lopen ' zeg ik ' en nu spring ' dan springt louis en valt op het dak. ' Holy shit dat was cool ' zegt louis . ik begin te lachen en dan loopt louis achter me aan . via een schutting aaan de zijkant klimmen we naar beneden . we lopen door de straat en dan stop ik bij de deur van alex . ' Wie woont hier ' vraagt louis ongerust . ' Alex ' zeg ik . dan komt alec naar buiten met een rugzak en trekt de deur achter zich dicht . ' Jij woont vlak bij ons ' zegt louis verbaasd . ' Je meent het ' lacht alex . we lopen richting de school en dan stoppen we voor de ingang . ' En nu opletten hoe wij het doen oke ' zeg ik tegen louis . hij knikt en loopt dan achter me aan . ik klim op de container en trek me dan op op het schuurdak van de school . ' En nu jij ' zeg ik . hij klimt op de container en duwt zich dan het dak op . ' Je bent best goed voor een beginner ' zeg ik . we lopen over het dak richting de scheiding van het schuurtje en de school . dat is over een muur van ik denk 5 centimeter heen lopen en dan via een regenpijp het dak op . ik loop over het stukje en klim dan via de regenpijp naar boven . ik hoef louis niet te roepen omdat hij al achter me aankomt . dan help ik hem het laatste stuk en dan staan we bovenop het dak . ' En ??' vraag ik . ' Dit is echt Geweldig ' zegt louis blij . ik loop richting alec en de andere . ' En oja , macy is er ook ' zeg ik . louis schiet meteen in de stress en begint zijn kleren recht te trekken. ' rustig maar , je ziet er prima uit ' zeg ik. Hij kalmeert en loopt dan weer normaal achter me aan . dan horen we ineens een gil . ' Dat is macy' zegt louis . ohh shit

Thanks 4 reading , AND voting

X. #teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu