Hfd 6

1.9K 53 4
                                    

Charlie p.o.v

' Uhmm meneer , zou ik naar de wc mogen , vraagt harry . ' Uhh ja ga maar , zegt meneer bonn. harry loopt het lokaal uit en slaat de deur keihard dicht . zo hard dat ik schrok . waarom sloeg hij hem zo hard dicht ?? is hij boos omdat ik dat van die nier hardop zei ?? het was ook alleen maar om hem te redden van nablijven . als ik de bel hoor pak ik me spullen en loop met de jongens door de gang . liam had harry zijn tas omdat hij het lokaal niet meer in was geweest . we liepen met elkaar te grappen . en daar stond harry . ' Harry , war wa- verder komt liam niet omdat harry zijn tas al heeft weg getrokken heeft en al naar de volgende les loopt . ' Wat heeft die nou weer , zegt niall . ' Laat hem maar zegt louis . ik heb het gevoel dat het mijn schuld is , maar ik heb geen idee wat ik heb gedaan . hij is juist de gene die er voor zorgde dat de jongens bijna erachter kwamen wat er gister was gebeurt . ik moet eerder boos op hem zijn . echt , jongens zijn niet te begr- ' hallo aarde aan charlie, ben je daar ' vraagt zayn terwijl hij zijn hand voor me gezicht heen en weer haalt . ' Gast stop !! zeg ik tegen zayn . ' Of anders ... Charlie ' zegt zayn met een grijns . ' Niall wil je me tas even vast houden ' vraag ik . uhh tuurlijk . hij pakt hem aan en ik draai me terug naar zayn . ' Nou badboy , Aangezien jij niet stopte doe ik dit ' zeg ik en haal me hand door zijn haar heen . ik begin te rennen en tussen iedereen door te springen . als ik omdraai zie ik dat zayn vlak achter me zit . ik ren het lokaal in en zie harry al alleen zitten en is naar buiten aan het staren . Ik ren naar me plek toe en plof neer in me stoel . niall legt me tas naast me neer en gaat achter me zitten . zayn komt het lokaal in lopen en ploft naast me neer . ' Vind je dit grappig charlie ' probeert hij serieus te zeggen ' nee zayn . dit is niet grappig . dit is heel erg grappig ' en ik begin te lachen . ' Hier ga je voor boete ' hij buigt zich over me heen . ik laat me naar achter vallen val van me stoel . ik kruip weg en sta dan op . ' Kom dan zaynie ' zeg ik . een tafel staat tussen ons en we rennen er rondjes omheen . ik ren door het lokaal heen met zayn achter me aan . na een tijdje glijd zayn uit en ligt hij languit . ik ging op zijn schoot zitten en deed zijn handen boven zijn hoofd . ' Geef je op ?? malik ' . ' Vrede ' en ik stap van hem af en loop terug naar me plek . aangezien de docent ook al binnen is . ' Hahaha onze badboy heeft verloren ' zegt niall die zich helemaal kapot lacht . liam en louis lachen zayn ook uit . ben trots op mijn prestatie . als ik dan naar rechts kijk is me lach meteen minder . harry zit alleen en zit maar wat in ze schrift te doen . ik weet niet wat er aan de hand is maar ik heb medelijden met hem . ' Goed mensen , aandacht ' en zo begon de laatste les voor vandaag . de lange en de saaiste les .

Als de les voorbij is loop ik met de jongens naar onze lockers . ' Maar ff zayn , het zag er geweldig uit hoe je werd verslagen door een meisje ' zegt liam . ik doe me locker dicht en loop naar harry . ' Mag ik nog bij je achterop ??'vraag ik . hij kijkt me raar aan en zegt dan ' tuurlijk waarom zou je dat niet mogen . ik heb toch geen problemen met je ' . Ik lach en ben opgelucht dat het niks met mij heeft te maken . we lopen met de jongens richting de fietsenhok . ' Maar serieus waarom dacht je dat je niet meer mee mocht ' vraagt harry terwijl hij zijn fiets uit het hek trekt . ik ga achterop zitten en hou me aan hem vast . ' Je was zo stil en boos en ik dacht dat dat vanwege die nier grap was bij biologie ' zeg ik . ' Dat ging niet over jou het waren de jongens die me boos maakte ' zegt harry . Ik zucht uit opluchting dat het niet mijn schuld was want ik voelde me echt heel schuldig . ' Sorry dat het leek alsof ik boos op jou was charlie ' zegt hij ' geeft niet curly ' zeg ik . ' Wat was je in je schrift aan het schrijven tijdens de les ?' vraag ik . ' Uhm ,niks gewoon aantekeningen maken over de lesstof ' zegt hij . De rest van de weg naar huis is stil . maar een prettige stilte .gewoon stil . ik liet me tegen harry aan zakken en deed mijn ogen dicht en genoot van de rit .het lijkt soms wel dat als je je ogen dicht doet dat je alles beter hoort . de vogels , je hoort bladeren bijna vallen en al het andere lijkt stil . voor dat ik het weet zijn we al thuis . ik loop meteen naar de keuken en schenk een glas drinken in . ' Uhh mogen wij ook nog ' vraagt liam . ik drink het laatste beetje leeg en zeg dan ' jullie wonen hier ook dus als je wat wilt dan pak je het toch gewoon ' en met dat loop ik weg . ik trek snel andere schoenen aan en kleren en loop dan zo naar beneden direct de voordeur uit . Ik doe me fiets open en net voor ik weg wil fietsen zie ik de jongens staan . ' En waar denk jij heen te gaan ' vraagt louis . ' Ergens en het gaat je verder niets aan ' en met dat ben ik weg . wat de jongens niet weten dat vandaag het concert is. En niet zomaar iemand nee , fall out boy !!! ik heb me er al maanden op verheugt . ik ga met me vrienden . het is in antwerpen maar dat is niet zo ver . maar 1,5 uur . dus nu nog 1,5 in de auto en dan naar het beste concert van me leven !!

Het concert is afgelopen en wat was het geweldig . al zijn bekenden liedjes zijn langs gekomen en de special effects waren super . van vuurwerk tot rookmachines , een 3D lichtshow en verschillende kleuren vlammen . het was echt geweldig en ik heb serieus nog nooit zo iets cools mee gemaakt . het was epic . maar nu ben ik weer thuis en zit aan de grote tafel met de jongens . ze zijn boos . en niet zoon klein beetje ook .me been doet ondertussen vreselijk veel pijn dus ik neem straks eerst een sterke paracetamol in ' Ben je helemaal gek geworden !! naar antwerpen !!!! naar fall out boy !!!! dat is rock muziek !! om 1:45 thuis komen !!! ben je leip geworden ' schreeuwt louis . Die jongens kunnen ook zeuren ook . ' Er is toch niks gebeurt ' zeg ik . ' Nee maar als er wat gebeurt was zou het onze schuld zijn geweest ' zegt liam . ' Oke ik zal het niet meer doen . nu tevreden . echt jullie zijn echt niet te geloven ' zeg ik . en loop naar boven . wat denken ze wel niet !!! ze mogen me babysitters wel zijn maar dan hoef je niet zo druk te maken om iets kleins . waarom kunnen ze niet gewoon weg en een ander iemand gaan pesten . ik pak nog snel een pijnstiller en ga op bed liggen en sluit me ipod aan op me box . ik zet het album van fall out boy aan en doe ondertussen me spullen voor morgen klaar maken . niet dat er morgen veel over van me zal zijn maar toch . gelukkig is het morgen vrijdag . ' Uhm mag ik naar binnen ' vraagt ... geen idee . ' Wie is daar ' vraag ik . ' Harry ' ' Oke kom maar . Ik plof op me bed neer en hij gaat aan het einde zitten . ' Je snapt toch wel dat we boos zijn he ' zegt hij . tuurlijk begrijp ik dat maar zo erg was het nou ook weer niet . dit stond toch al maanden geplant ' zeg ik . ' Zeg dan gewoon de volgende keer waar je heen gaat . we zijn hier nu al 2 nachten en je bent er nu al 2 x vandoor gegaan ' Zegt harry . oke daar heeft hij gelijk . ' Ging dat eigenlijk wel met dat been ?? ' Ging wel ' zeg ik . ' Maar goed , klaar met het slappe gelul , hoe was het ?? ik lach om zijn opmerking en begin dan te vertellen . van het concert zelf tot de reis er naar toe . ' Klinkt als een goed feestje , maar ga nu maar slapen want je moet toch naar school morgen ' en hij staat op . ' Uhmm , weet me moeder het eigenlijk ?? ' Nee , maar we gaan niet nog een keer voor je liegen . dus als je het voortaan zegt ..' ja ja , en nu oprotten curly ' zeg ik met een grijns . ' Truste ' truste ' en met dat loopt harry weg . ik trek me deken beter over me heen en doe dan me ogen dicht . En met me hoofd nog hij het concert val ik in een diepe slaap .

Note " ik ben ook echt naar fall out.boy geweest in amsterdam . het was echt geweldig .dus wil je ooit naar een super concert en is hij in de buurt .... sowieso gaan !!!

P.s thanks 4 reading x #teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu