hfd 161

378 19 0
                                    

Vandaag twee updates !! Whoohooo want

1. MORGEN BEN IK OFFICIEEL EEN F*CKIN JAAR AAN DIT BOEK BEZIG

2. Omdat ik al ver voorloop met schrijven 

Maroon 5 - sugar

Charlie p.o.v

Robyn en ella gaan vlak nadat de jongens weg zijn ook weg om spullen in te slaan en laten mij en rosie dan alleen achter . ' wil je wel op die roadtrip ?? Ik weet niet of het wel zo handig voor je is met je baby ' zeg ik en hoop dat ze het niet verkeerd opvat . ' nee joh, ik voel me prima . Dit wil ik juist heel graag ' zegt ze en klinkt heel erg enthousiast .  ' kunnen die jongens eigenlijk wel kamperen ?? ' vraag ik als ik boven met rosie een tas aan het inpakken ben . ' de laatste keer dat we gingen kanperen hebben ik en robyn hun tent op moeten zetten , maar aangezien het nu beter geregeld is ' zegt rosie . ' beter geregeld ?? Stond het al vast ofzo ?? ' vraag ik dan . ' ja , het was alleen de vraag wie er allemaal mee wouden . Ze hebben ergens een houte hutje geregeld waar we in slapen zodat ze geen tenten op hoeven te zetten ' zegt rosie terwijl zij mijn kleren in mijn tas begint te doen . ' dat moet ik doen ' zeg ik . Ze haalt haar schouders op en gaat rustig door . ' het word vast leuk . Al onze weekenden met zijn alle zijn leuk ' zegt rosie . De laatste keer dat ik iets een roadtrip genoemd heb was toen de jongens en ik voor het eerst op vakantie gingen . Dat lijkt echt al extreem lang geleden !! Dit is de eerste keer dat ik langer dan een dag met hun samen ga zijn en toch voelt het raar. Tuurlijk ze zijn allemaal geweldig maar ze zijn zo anders dan de jongens en al die andere die... je weet wel , me niet echt meer willen. Het liefst had ik dit met hun gedaan , maar misschien vergeet ik ze zo eindelijk en kan ik de rest vergeten... vergeten , een soort dan he. ' wow.. charlie , ben je erbij ??' Vraagt rosie dan en schud me heen en weer . Ik kom uit mijn gedachtes en knik ja .

' kom op , we gaan naar het winkelcentrum' zegt rosie dan als we beneden zijn en ella en robyn al klaar staan . Ik sta op en wil mijn sleutels van de tafel pakken als ik mijn telefoon hoor . ' charlie schiet op !! ' hoor ik als ik me telefoon pak en niet naar hun toe loop . ' uhm ga maar vast , ik kom zo ' zeg ik zonder ze aan te kijken . Het blijkt een email te zijn en na het bericht van alex zou ik maar een iemand weten die me een mail zou sturen .

Zou je niet een keer per maand me vertellen hoe het met je gaat ?? Ik ben zo ongerust nu he !! Je bent 2 maanden al weg en je hebt niks van jezelf laten horen en wie weet waar je nu wel bent . Wie weet zit je wel in mexico en ben je gevangen genomen door drugs mensen of zit je nu in rusland en ben je bevroren doordat het daar zo koud is . Dammit . Ik hoop maar gewoon dat je oke bent . Uhm.. ik weet niet of je het wilt weten maar we zijn weer op tour . We zijn nu in los angeles en gaan morgen ashlyn haar verjaardag vieren . Het word vast moeilijk voor je maar je weet dat je gewoon terug kunt komen he . Je hoeft niet met harry te praten maar kom gewoon voor ons . Het is super stil en saai en we missen je gewoon . Ik durf er zelfs op te wedden dat hij je ook nog mist . Maar daar zal ik verder niks over zeggen voordat je naar het scherm gaat zuchten en met je hoofd gaat zuchten . Ashlyn mist je trouwens nogal . De eerste paar weken vroeg de hele tijd waar je nou was en hoelaat je terug komt , maar ze vraagt het nu al iets minder . Kan je echt niet terugkomen?? We missen je . En waag het niet om hier niet op te reageren want ik weet dat zayn weet waar je bent en dan ben ik er binnen een dag !!

Liam

Dammit !! Liam james payne , dit is echt gemeen!! Hoe kan hij weten van zay- HEEFT TIE ME VERLINKT ?! Ugh.. wat maakt het ook uit . ' Charlie als je die kont van je niet heel snel hier naartoe brengt kom ik hem persoonlijk halen !! ' hoor ik dan vanaf de voordeur . ' ik kom al ' schreeuw ik en loop naar de buiten toe terwijl ik typend naar de voordeur loop . ' jeez , waar ben jij mee bezig ' hoor ik ella vragen als ik achterin de auto ben gaan zitten en verder schrijf . ' nee niks , ben bijna klaar ' zeg ik en schrijf dan de laatste zin voor ik hem verzend .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu