hfd 116

640 27 4
                                    

HELLO AGAIN !!!!  ik hou echt van de zomervakantie !!! want geef toe , geen een vakantie is zo goed als deze .

RIXTON - ME AND MY BROKEN HEART <3 <3

charlie p.o.v

alex beloofde dat hij meteen naar me toe komt . thank god want ik kan het aan niemand vertellen . waarom moet dit straks mij nou weer overkomen . ik wou eigenlijk noyuoit kinderen . ik vind ze niet leuk maar ik zou het nu ook niet kunnen om hem te laten vermoorden of om hem ter adoptie te zetten , helemaal niet omdat ik dat ook ben nu. en heel leuk is het niet . ik zal voor de baby zorgen want ik ben niet zoals mijn ouders en dump je kinderen wanneer het jezelf uit komt . zoon ouder wil ik niet zijn .

langzaam loop ik het bos achter de crossbaan uit terug naar robbie en harry . ' kunnen we gaan ' vraag ik meteen . ze zijn even in de war maar zeggen snel ja . ik loop snel naar de auto en doe meteen mijn beats op en laat zo merken dat ik met niemand wil praten want anders had ik ze wel afgedaan . ik ben alleen maar in de stress over of het straks echt is ja of nee . tuurlijk ik heb nog geen test gedaan maar alles wijst erop. en als ik echt zwanger ben , vertel ik het ?? race ik de finale nog ?? dit en nog veel meer vragen gaan door mijn hoofd heen . ik doe mijn ogen dicht en hoop zo maar wat tijd te doden . na een tijdje val ik in slaap met de hoop dat ik niet meer wakker word .

als ik wakker word probeert harry me wakker te maken . ik doe mijn ogen open en ga rechtop zitten. langzaam maak ik mijn gordel los en spring ik uit de auto . ' uhm , zou je het erg vinden als ik een paar dagen naar louis zou gaan ?? hij denkt dat macy vreemd gaat en hij weet niet meer wat hij moet doen ' zegt harry . dat komt niet eens heel slecht uit . ' nee , ga maar . je beste vriend heeft je nodig ' zeg ik . ' weet je het zeker , want nu mis ik de finale ' zegt hij . ik knik en zeg ' ik weet het zeker . en ga nu maar je spullen pakken louis heeft je nodig ' zeg ik . hij knikt en gaat naar boven toe . ik pak mijn telefoon en heb een bericht van alex

* ik was nog net op tijd voor een vlucht richting amsterdam . ben geland en ben over een uurtje bij je . hou vol , en ik weet niet of je het al gedaan had maar ik heb een test voor je meegenomen x *

op deze momenten ben je zo blij dat je een beste vriend hebt . ik weet echt niet wat ik anders had gemoeten . ik ga naar binnen en word gegroet door bram en moos die vrolijk naar me toe komen rennen . ' hey jongens , kom ' zeg ik en neem ze mee naar buiten . met hun loop ik een stuk over de boerderij voor ik weer terug naar binnen ga en hun water ver vers . ook voor mezelf pak ik wat te drinken als harry met zijn tassen beneden komt . ' ik ga zo weg ' zegt hij . ik knik en kijk naar mijn glas. ik hoor hem mijn kant op komen lopen en hem zeggen ' weet je zeker dat het oke is ?? ' vraagt hij . ik knik en glimlach naar hem . ' ik ben niet lang weg , maar ik ga je wel missen ' zegt hij en kust mijn voorhoofd . ik knik want ik weet niet wat ik moet zeggen . ik hoor een toeter buiten en weet dat het voor harry is . ' ik moet gaan ' zegt hij . ' succes met lou ' krijg ik eruit . ' komt goed , en succes . je kan het ' zegt hij voor hij naar buiten loopt . zodra ik de auto weg hoor rijden laat ik me naar de grond zakken en doe ik mijn ketting af . ik staar naar de ring die er omheen hangt als ineens alex binnen komt . meteen komt hij op me af rennen . ' het komt goed ' zegt hij als hij over mijn rug wrijft . nadat we een tijdje gezeten hebben helpt hij me omhoog en lopen we naar zijn tas toe . ik weet al wat hij gaat pakken en meteen begin ik weer zenuwachtig te worden . ' wat er ook uitkomt , ik zal er voor je zijn charlie ' zegt hij en duwt de test mijn handen in .

de vijf minuten die je moet wachten voor hij klaar is zijn de langste minuten in je leven . ik durf ook bijna niet meer te gaan kijken maar ik moet het weten . heel langzaam gaat de tijd verder en zijn eindelijk de vijf minuten voorbij . voorzichtig ga ik terug naar de badkamer met alex achter me aan . ' een streepje is niet zwanger en twee wel ' zegt alex nog een keer . ik knik en til dan voorzichtig de test op

               l l

zwanger ... pas dan lijkt het alsof het doordringt want alles lijkt meteen langzamer te gaan voor heel even . ' ik ben zwanger ' zeg ik zacht en geloof het zelf bijna niet eens . ' het komt goed charlie ' zegt alex en neemt me voorzichtig mee de badkamer uit terug naar de woonkamer waar we op de bank gaan zitten . ' wil je het houden ' vraagt hij. meteen zonder denken knik ik ja . ' en wanneer ga je het harry vertellen ' vraagt hij . ' ik weet niet of ik het hem ga vertellen . hun carriere gaat net zo goed. ze beginnen in april aan een mega tour en dan is hij er bijna niet . en wees eerlijk , hij is bijna nooit thuis . ik hou van hem maar dat moet voor het kind toch ook vreselijk zijn om steeds je vader weg te zien gaan ' zeg ik zacht . ' wat wil je dan ' vraagt alex . ' maar alles wat je kiest sta ik achter char , vergeet dat niet ' zegt hij er nog snel achteraan . ' misschien moet ik weg gaan zonder dat hij het van de baby weet . hij hoeft er nooit achter te komen en hij kan gewoon verder . hij vind wel een nieuwe vriendin ' zeg ik tegen alex . ' maar dan heeft de baby nooit een vader ' zegt alex . ' die van mij was er ook bijna nooit en ik ben er ook niet beter op geworden ' zeg ik . ' en wanneer wil je dan weg gaan ?? en vooral waarheen ' vraagt hij . ' ik wil dan na de finales weg en ik regel wel een plek om te blijven ' zeg ik . alex knikt en vraagt ' wil je wel zonder harry ' ik schud mijn hoofd nee en er rollen tranen over mijn wangen . ' tuurlijk wil ik niet zonder hem , maar het zou het zo moeilijk maken voor hem en dat wil ik ook niet ' zeg ik . ' het komt goed charlie ' zegt alex en wrijft rondjes over mijn rug terwijl ik op zijn schoot zit .

s'avonds als alex boven is pak ik mijn telefoon en ga ik door mijn telefoon heen en zoek het nummer . als ik het nummer gevonden heb zucht ik diep maar bel ik toch . na een paar keer over te gaan word er op genomen . ' met isabel ' ' uhm tante isabel , charlie hier ' zeg ik zenuwachtig . ' hey charlie , hoe is het met je ' vraagt ze . ' niet zo goed en daarom bel ik ook ' zeg ik . ' wat is er ?? ' vraagt ze . ' i-ik ben z-zwanger ' stotter ik . ' oh gefeliciteerd ' zegt ze blij. ' dankje , maar ik moet een tijdje ergens blijven , zou ik misschien bij jullie kunnen blijven ?? ik weet dat we niet echt familie meer zijn en je mag best nee zeg- ' ' tuurlijk kan je blijven charlie , geen enkel probleem . wanneer zal je hier zijn ?? ' vraagt ze . ' zaterdag , want vrijdag zijn de finales en ik moet die nog doen , baby of niet ' zeg ik . 'oke , dan zien we je zaterdag wel . als ja stuurt hoelaat je op het vliegveld bent stuur ik patrick om je te komen halen ' zegt ze . ' oke is goed , ik zie jullie zaterdag ' zeg ik . ' is goed , doe voorzichtig 'zegt ze en hangt op .  vanaf daar zoek ik wel verder naar een huis . nu alleen nog een brief maken voor harry die ik verstuur als ik weg ga . ik ga aan tafel zitten en pak pen en papier . al snel begin ik te schrijven en hou ik niet meer op .

lieve hazz

als je dit leest ben ik al weg en hoef je me niet meer te zoeken . het is niet jou schuld , het is die van mij.  ik ben niet weg omdat niet van je hou , want harry ik ben je zo dankbaar voor alles wat je gedaan hebt . en eigenlijk heb ik niks daarvan verdient . helemaal niks . je moeder had gelijk , ik denk alleen maar aan mezelf . alles wat je voor me gedaan hebt ... het spijt me dat ik zo weg ben . het spijt me dat ik je nu laat vallen wat ik beloofd had nooit te doen. en geloof me , dit doet vreselijk veel pijn . maar het is beter geloof me . niet dat ik denk dat je me nu nog gelooft of wilt geloven maar toch meen ik nog steeds ieder woord uit deze hele brief . want jij was de gene die voor me zorgde als ik nachtmerries had , als ik weer eigenwijs was geweest en iets doms had gedaan , die mij het aller mooiste huwelijks aanzoek ooit heeft gegeven en de gene die me heeft laten voelen hoe het is als iemand van je houd . ik voel me echt een trut dat ik je dit aan doe maar je vergeet me vanzelf en gaat weer gewoon verder . probeer gewoon alsof dit allemaal nooit gebeurt is . niet dat ik het ooit zal vergeten maar toch . want dit kan ik gewoon niet vergeten . als je ondertussen de brief nog niet verscheurd hebt , ga me niet zoeken haz . ik wil niet gevonden worden. het is beter zo.

x charlie , het meisje vervelende meisje wat ooit babysitters nodig had .

ik vouw de brief op en stop hem in de envelop . dan haal ik de ring van de ketting af en doe ik hem in de envelop . dan plak ik hem dicht en schrijf ik het adress van louis erop omdat ik weet dat hij daar nog is als ik weg ga . de brief leg ik klaar in de gang op het kastje . dan doe ik de lichten uit en ga ik naar boven toe . op de grond in mijn kamer ligt nog het "the ramones " shirt van harry . ik pak hem van de grond af en trek die aan als pyjama . als ik in bed lig trek ik de deken over me heen en staar ik naar het plafond . er groeit nu een mensje in mij . ik leg mijn hand op mijn buik wetende dat daar nu een mini iets mensje in zit . niet dat hij al kan schopen maar toch is het raar dat je weet dat daar nu een mensje leeft . een mensje waar ik de moeder van ben en waar ik voor zal gaan zorgen . met die gedachten val ik in slaap.

thanks 4 reading , voting and all the amazing !!! comments . x #teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu