hfd 154

477 24 6
                                    

Coldplay - ink

Liam p.o.v

De woorden van charlie komen hard binnen . Mijn beste vriend gaat vreemd met charlie , die bijna een zusje voor me is . Ik heb misschien wel gezegt dat ik dacht dat harry vreemd ging , maar dat wil niet zeggen dat ik dat wou . Ik hoopte natuurlijk niet dat het zo was , maar ik wou haar alleen maar waarschuwen voor als het zo was . Ik ben echt teleurgesteld in harry . Dit is echt iets wat ik nooit had verwacht . Harry is iemand die nog geen vlieg kwaad doet !! Hoe kan hij charlie dit aan doen !! Hij weet hoe kwetsbaar ze is , ookal geeft ze dat zelf niet toe . Ik kan echt niet geloven hoe hij haar dit aan heeft kunnen doen en dit mag harry eerst maar eens gaan uitleggen . ' CHARLIE , KOM TERUG !! ' hoor ik harry schreeuwen terwijl hij haar de bossen in ziet rennen . Ik sta nog steeds in shock en weet bijna niet eens meer hoe ik moet bewegen . ' WAAROM BEN JE NIET ACHTER HAAR AAN GEGAAN LIAM !! ' schreeuwt hij in mijn gezicht terwijl zijn ogen rood zijn van zijn tranen . ' hoezo ben ik niet achter haar aangegaan ?? HOEZO BEN JE VREEMDGEGAAN !! HAD JE NIET GENOEG AAN CHARLIE ?!? ' schreeuw ik in zijn gezicht . De andere jongens zijn erbij gekomen en kijken ons vragend aan . ' uhm... waarom schreeuwen jullie naar elkaar en staat de deur open terwijl het regent ?? ' vraagt niall . Ik kijk harry aan en wacht tot hij iets gaat zeggen . ' harry , waarom zijn je ogen rood ?? ' vraagt louis als ze zijn betraande gezicht zien en zijn rode ogen . ' zeg het ' zeg ik met mijn tanden op elkaar gedrukt . Hij houd zijn mond dicht en zegt verder niks . ' HARRY VERTEL HET ZE !! ' schreeuw ik dan waar de andere van schrikken . ' i-ik kan h-het n ' snikt hij . ' liam , wat moet hij zeggen ' vraagt zayn voorzichtig . ' harry is... vreemdgegaan ' zeg ik zachtjes met een diepe zucht . ' WAT ?!? ' schreeuwen ze alle drie in koor . Harry stort naar de grond en zit met zijn knieen tegen zijn borst huilend op de grond . ' harry , hoe kun je ' zegt louis teleurgesteld in zijn beste vriend . ' papa ?? ' hoor ik dan . We draaien ons allemaal om en zien ashlyn vragend midden in de hal staan . ' waar s mama ?? ' vraagt ze met een ziellig gezichtje . ' shit ' zeggen harry en ik tegelijk . ' uhmm lou , neem ashlyn mee ' zeg ik tegen hem voor ik snel mijn jas aan trek . ' wat is hier aan de hand ?? ' vraagt niall bezorgt . ' ze is het bos ingerend ' zeg ik en doe de rits van mijn jas dicht . ' ik laat het wel weten als ik haar gevonden heb ' zeg ik en ren dan de regen in richting het bos . Please , zeg dat je oke bent !!

Charlie p.o.v

Rennen . Rennen is het enige waar ik nu aan kan denken . De regen is ondertussen al lang door mijn jas heen gekomen maar het maakt me helemaal niks meer uit . Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar ik voel me gebroken . Alsof er een stuk uit mijn lichaam is getrokken en het er voor zorgt dat ik langzaam alle kracht in mijn eigen lichaam verlies . Ik had nooit van mijn leven gedacht dat een iemand je zo veel pijn zou kunnen veroorzaken . Tuurlijk lees je in boeken wel eens dat een meisje een gebroken hart heeft en zich vol eet met ben & jerry ijs terwijl ze naar de zoveelste herhaling van friends kijkt , maar hoe dat nou echt voelde wist je dan nooit . Ik dacht nooit dat het waar zou zijn dat je een gebroken hart hebt als je zoiets mee maakt . De enige vraag die dan nu door mijn hoofd spookt is waarom . Waarom is hij vreemd gegaan . Was ik niet genoeg ?? Was al die 4 jaar gewoon onzin en deed hij het alleen uit medelijden ?? God... ik kan echt niet meer .

Bij een open plek stop ik en laat ik mezelf in het gras vallen . Ik lig op mijn rug naar adem te happen , maar het knijpende gevoel in mijn longen is er nog steeds . Mijn hoofd bonkt als een malle en sterretjes bedekken mijn zicht .

Als het langzaam weg trekt en het ademen weer beter gaat ga ik voorzichtig rechtop zitten en adem een paar keer goed in en uit door mijn mond en neus . Ik begin me steeds beter weer te voelen , nou voor zo ver dat het kan . Ik kijk naar de jurk die aan mijn benen vast zit door de regen . Het kriebelt als een malle en irriteert me echt vreselijk . Ik haal mijn zakmes uit mijn jaszak en snij de jurk tot mijn knieen eraf . De stof scheurt snel en voor ik het weet is het stuk eraf . Ik gooi het stuk stof weg en sta dan op . Met lood in mijn schoenen loop ik heel langzaam terug richting het kasteel . Ik hoop dat ik weg kan zonder dat het opvalt want hier blijven doe ik echt niet . ' charlie ' ik draai me verschrikt om en zie liam ook helemaal doorweekt . ' het spijt me liam ' zeg ik en staar naar de grond . Ik heb het niet eens door maar word dan vast gehouden door liam . ' je hoeft geen sorry te zeggen . Jij vertrouwde hem gewoon en daar kan jij ook niks aan doen ' zegt liam . Ik knik en begin dan te rillen van de kou . ' wil je terug ?? ' vraagt liam . ' nee , nee . Ik wil echt niet terug . Kan je misschien mijn spullen pakken en me dan bij de weg gewoon ophalen ' vraag ik terwijl de regen langzaam minder word . ' maar hoe kom je bij de weg dan ?? ' vraagt liam . ' ik ren gewoon snel en hoop dat harry me niet ziet ' zeg ik . Liam knikt . ' ik ga nu snel . Als ik binnen ben ren jij want harry zal me toch wel volgen ' zegt hij . Ik knik en samen lopen we dan naar de rand van het bos . Liam loopt dan verder naar het kasteel en ik wacht tot hij binnen is . zodra hij binnen is sprint ik richting de weg wat aardig een stuk is maar voor me gevoel ga ik snel . Mijn vans die ondertussen gevult zijn met water zorgen ervoor alsof ik op een vampier uit twilight lijk . Voor me gevoel ren ik zo hard . Als ik dan ook bij de weg aankom ben ik zo opgelucht !! Ik ben weggekomen van harry zonder dat ze me gezien hebben . Ik hoop alleen dat liam straks het zelfde kan zeggen .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu