hfd 136

514 24 6
                                    

Dit is het eerste deeltje van charlie haar comeback aangezien iedereen+ik dat wou !!

STEAL MY GIRL - ONE DIRECTION

harry p.o.v

het eerste concert was echt geweldig . op een paar kleine dingen na was het echt een fijn concert om weer mee te beginnen . voor het concert waren de jongens me steeds aan het pesten omdat ik lou percies uitlegde wat en wanneer ze wat voor ashlyn moet doen . volgens louis ben ik nu" daddy direction " . liam is blij dat hij van de titel af is , en nu snap ik waarom . het is echt niet leuk . ze vinden me ineens serieus en maken er best vaak grappen over. ik wacht gewoon tot zij kinderen hebben en dan lach ik ze pas uit . louis en een kind ?? dat kan niet . tuurlijk hij zorgt goed voor ashlyn , maar dat is vaak maar een paar uur . als hij de hele dag een kind moet verzorgen ... naja , daar hoeft hij niet over na te denken nu hij toch al lang niet meer met macy gaat.

Het enige wat me wel raakte was dat tijdens het concert een keer charlie werd geschreeuwd. Dat was wel iets minder ,maar voor ik het wist ging ik al gewoon verder en heb ik het maar genegeerd . Ik ben voor iedereen verder gegaan behalve die ene persoon dan .

'Hazz ' hoor ik en draai me om . In de deur opening staat louis en maakt een gebaar dat ik mee moet. Ik pak mijn spullen en loop dan achter hem aan mee naar de auto toe. De rest zit al in de auto als ik en louis komen . Ik ga eerst en louis volgt me kort daarna . 'Waar is ashlyn ?!? ' vraag ik meteen als ik haar niet zie. De jongens lachen om hoe nerveus ik ben maar zayn zegt ' ze is al met lou en lux mee ' ik haal upgelucht adem en de jongens lachen verder. Wat een steun ... hoor je het sarcasme ??

' harry , we komen morgen he 'zegt mijn moeder door de telefoon heen . ' ja , ik weet het ' zeg ik terwijl ik mijn koffer open maak en een schone trainingsbroek en een shirt uit . ' weet je zeker dat we geen last zullen zijn? ' vraagt ze. 'Mam , maak je niet druk . Ik zie jullie vanzelf wel. Ik weet niet of ik er ben maar ashlyn is bij lou met lux en wij zijn waarschijnlijk aan het opnemen dus naar ons hoef je niet te komen en paul zal jullie komen halen en-' ' harry!!! ' ik word onderbroken en dan praat mijn moeder verder . 'Doe eens rustig!! Het komt allemaal goed ' stelt ze me gerust. 'Oke' zeg ik . 'En nu ga jij naar bed toe want volgensmij heb je dat hard nodig ' zegt ze. ' ik ben wel moe ja ' geef ik eerlijk toe . ' dat bedoel ik. Ik ga ophangen en ik zie je morgen 'zegt ze . ' doe voorzichtig ' zeg ik nog . 'Maak je maar geen zorgen' zegt ze en hangt dan op . Ik gooi mijn telefoon op bed neer en ga naar de badkamer om te douche en daarna meteen mijn bed in . Het klinkt best lullig maar het is echt rustig voor me dat ik weet dat ik eindelijk een nacht door kan slapen . Ik heb het voor ashlyn over maar na een paar maanden verlang je echt naar een nacht rust . En slapen is percies wat ik nu ga doen .

' louis , je hoeft hem niet wakker te maken ' hoor ik in de verte . Langzaam word ik wakker en doe ik een oog open . Daar staan louis en mijn moeder . ' hey hazz ' zegt louis . Ik doe mijn oog weer dicht en doe mijn hoofd onder de deken . ' harry het is half vier en je moet er nu echt uit 'hoor ik louis zeggen . Half vier ?!?!? ' shit 'zeg ik en spring snel mijn bed uit . ' ik had om negen uur al klaar moeten zijn 'zeg ik als ik gehaast de badkamer in ga . ' rustig maar  ,het is verzet naar morgen ' hoor ik louis vanaf de andere kant van de deur zeggen. Ik haal opgelucht adem en douche dan rustig aan . Ik hoef vandaag toch niks te doen .

Charlie p.o.v

Eindelijk heb ik een idee hoe ik los kan komen uit deze vreselijke kettingen . Gewoon niet meer eten en dan vallen ze vanzelf van mijn pols af . Het is nu... ik heb geen idee welke datum het is maar ik denk ... februari ?? Dan nu een paar maanden niet eten en dan alleen nog een plan om uit het huis te komen . Dat gaat toch niet zo heel moeilijk worden denk ik . Tuurlijk heb ik al ideeën die ik kan gebruiken maar of ze werken is natuurlijk twee . Want als ik faal , hebben ze gezien dat ik los ben gekomen en wie weet breng ik het er dan niet levend vanaf . En dat wil ik toch liever wel . Er zijn nog zoveel dingen die ik wil doen en dat is bijna alles behalve in deze gevangenis te zitten .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu