hfd 110

759 25 2
                                    


liedloos.... #geenzin

harry p.o.v

vandaag gaat al charlie haar familie terug naar huis en gaan wij op tour . de afgelopen twee dagen hebben we zo veel mogelijk tijd samen door gebracht . ookal duurt de tour niet heel lang , elke dag is er een te veel .

als charlie afscheid van haar oom en tante neemt ga ik naar robbie toe die de komende paar weken bij haar. blijft voor haar te trainen . ' luister , wil je goed op haar letten ?? als je het niet zegt eet ze niks en ik wil niet dat er wat gebeurt ' zeg ik . ' dat is een ding wat ik ook niet wil , harry . ze is een zusje voor me en als er wat zou gebeuren zou ik het mezelf nooit vergeven . geloof me , ik zal goed op haar letten. en als ik het niet vertrouw zeg ik het meteen ' zegt robbie . dan komt charlie aanlopen en houden we onze mond dicht . ' moet je al weg ' vraagt charlie. percies als ze het zegt komt paul al de woonkamer inlopen . ' we gaan ' zegt hij . ik knik en draai me om naar charlie . robbie en paul lopen weg en laten ons even alleen . ' beloof dat je voorzichtig doet ' zeg ik . ze knikt en zegt ' ga niet naar de wedstrijd kijken . ik wil niet dat je je zorgen maakt ' zegt ze. ' ik ga erover nadenken ' zeg ik . dan drukt ze haar lippen op de mijne maar moet paul ons weer uit elkaar halen omdat we echt weg moeten . ' ik hou van je ' zeg ik . ' ik niet van jou ' zegt ze lachend . ' weet ik toch ' zeg ik en geef haar nog snel een knuffel . dan loop ik achter paul aan naar buiten naar de jongens . ' DAG CHARLIE ' schreeuwen niall en louis . ' DAG NIALL EN LOUIS ' schreeuwt ze terug . ' sukkels ' zeg ik . ' ga zitten , we zijn al laat ' zegt paul en duwt ons het busje in . als we wegrijden loopt charlie weg en meteen mis ik haar al . het is maar drie weken harry...

charlie p.o.v

als de jongens weg zijn ga ik naar boven en trek mijn koffer uit de kast . moos en bram liggen op mijn bed te slapen terwijl ik mijn spullen begin in te pakken en natuurlijk mijn boek . die laat ik niet meer alleen in huis . als ik allemaal kleren in de koffer heb gegooid zoek ik in de kast naar de doos met mijn bescherming en pak . als ik de doos heb til ik hem met mijn koffer naar beneden waar robbie net binnen komt lopen . ' we kunnen gaan !! ' zegt hij . ik knik en laat hem vast mijn spullen in de auto leggen als ik het eten van moos en bram pak en hun andere dingen. als ik alles heb pak ik mijn jas van de kapstok en loop met de laatste tas naar buiten toe . bram en moos rennen meteen naar de auto en springen in de achterbak . ik draai de deur opslot en loop dan naar de motor op staat . ' je weet zeker dat hij vast zit he ' vraag ik als ik mijn gordel om doe . ' zeker weten ' zegt hij en we rijden de oprit af . al snel begin ik moe te worden en val ik inslaap .

' charlie , we zijn er ' hoor ik robbie zeggen en me wakker schudden . ik doe mijn ogen open en zie de vertrouwde boerderij weer . snel doe ik mijn gordel af en ren naar binnen toe . in de woonkamer zit op de bank chelsea met allemaal kleren om haar heen . ' Chelseaa !!!! ' zeg ik blij . haar hoofd schiet op en ze rent op me af . ' je bent terug ' zegt ze blij als ze op mijn rug springt . ze zakt van mijn rug af en trekt me de keuken in . ze duwt me op een stoel van het keuken eiland en schenkt thee in . ze gaat tegen over me zitten . ' je moet me bijpraten van de afgelopen paar weken ' zegt ze en neemt een slok van haar drinken . ' oke , nou we zijn daar gaan wonen met zijn alle en de eerste paar dagen ging het al fout maar met kerst was het weer oke en had ik ruzie met anne ma- ' chelsea onderbreekt me door een keiharde gil . ik laat het glas uit mijn handen vallen en klapt op de grond kapot .   ' chelsea wat is er ' vraag ik . ' SINDS WANNEER DRAAG JIJ EEN MEGA VERLOVINGSRING OM JE VINGER ' schreeuwt ze in shock . ' ohja , dat was ik vergeten te vertellen ' zeg ik .   'vergeten te vertellen ?? hoe dan ' zegt ze . ' nou het was pas met oud en nieuw en het was heel onverwachts . ineens was kodaline daar en ging haz op een knie . en toen ging ik out ' zeg ik terwijl ik het glas van de grond afhaal . ' je ging out ?? ' vraagt ze verbaasd . ik knik en gooi het glas in de afvalbak . ' ja , ik was al niet lekker en dan dit ineens en toen ging het licht uit ' zeg ik en ga weer terug zitten . ze trekt aan mijn hand en houd hem vlak voor haar gezicht en bekijkt de ring . ' hij is echt mooi ' zegt ze en bekijkt ieder stukje wat ze kan bekijken . dan komt robbie binnen lopen en heeft hij bram en moos achter zich aan de meteen naar hun vertrouwde plek voor de oude kachel gaan liggen . ' charlie , we moeten zo gaan beginnen . je hebt maar vijf dagen ' zegt robbie . ik knik en draai dan terug naar chelsea. ' ga je het weer proberen ?!?? ' vraagt ze verbaasd . ik knik en sta dan op van de tafel . chelsea loopt naar de bank en gaat tv kijken terwijl ik me boven omkleed in leggings en een hempje . beneden begin ik bescherming aan te trekken als ik ineens harry zijn naam hoor .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu