hfd 128

594 24 1
                                    

one direction - fireproof

3 maanden later ..

charlie p.o.v

harry heeft zijn zin gekregen . ik ben terug in engeland . we zijn nog twee weken in spanje gebleven maar daarna wouden ze terug . ik ben mee gegaan omdat ik toch wel een keer mee moest . harry liet me alleen een week later komen en zei niet waarom. dat was dus de verassing toen ik terug kwam...

flashback ,

' harry , haal die blinddoek weg ' zeg ik en probeer hem weg te trekken . hij slaat mijn handen weg en zegt ' nee , wacht gewoon ' ik zucht en stop maar met tegen werken . hij weet hoe erg ik verassingen haat en alsnog doet hij me dit aan . ' doe hem maar af ' zegt hij . meteen trek ik hem weg en zie ik een hek voor me . ' wat is hier achter ' vraag ik . hij begint te lachen en dan gaat het hek open . ' o god , is dit wat ik denk dat het is ' vraag ik . hij negeert me volledig en rijd gewoon verder.  langzaam komt er een huis in mijn zicht en word harry zijn grijns groter . hij parkeert de auto en meteen spring ik eruit . voor me is een groot grasveld met een best groot huis . ' ik zei nog niet te groot ' zeg ik en sla hem tegen zijn schouder . ' nou en ' zegt hij en trekt me mee naar binnen . als ik binnen kom is er voor me een breede trap naar voor . links was de eetkamer met een keuken die veel te groot is . aan de rechterkant van de gang is een mega woonkamer . boven zijn te veel slaapkamers en ik snap niet wat we er allemaal in moeten gaan doen . harry heeft wel percies de kamer van ashlyn als in spanje na laten maken omdat hij het stiekem zelf ook wel heel leuk vond . ' wat vind je ervan ' vraagt hij als we op het balkon staan in onze kamer en naar de bossen rond het huis kijken . ' stil... rustig , geweldig ' zeg ik. ' dat weet ik ' zegt hij trots.

einde flashback

dus ja , hier zit ik nu dan. ik zit op de bank tv te kijken terwijl ashlyn naast me ligt en druk aan het praten is . woorden komen er echt niet uit . ze maakt meer kleine geluidjes en als ze wat probeert te zeggen lijkt het wel alsof ze van een andere planeet komt . haar beer in haar bed vertelt ze hele verhalen en op random momenten begint ze ineens te lachen of te brabbelen .

ik kijk de woonkamer rond naar hoe het eruit ziet.  de banken staan om de tv heen en aan de andere kant van de woonkamer staan twee grote stoelen voor de openhaard die moos en bram deels geclaimd hebben . aan de muur hangen foto's van de jongens , familie , ashlyn en van moos en bram . harry staat ook op sommige maar ik op geen een . erg ?? nee , alles behalve. ik haat foto's dus ik ben zo gelukkig. ashlyn maakt geluidjes en ik kijk haar aan . ze trappelt met haar beentjes en houd haar beer in haar gezicht . alsof ze aan het fangirlen is over een band met knappe jongens . ze leert het al vroeg en ik ben er trots op . ' hey ' hoor ik geschreeuwt vanuit de gang . ' woonkamer ' schreeuw ik terug . na wat gerommel hoor ik de deur naar de woonkamer open gaan en aan paar tellen later zit liam op de bank met ashlyn op zijn schoot . ' hoe is het ' vraagt hij . ik haal mijn schouders op naar hem en zeg ' ik denk dat ik het tegen harry ga zeggen ' . liam knikt maar is het er duidelijk niet mee eens . ' weet je het echt zeker dan ' vraagt hij en hoopt waarschijnlijk dat ik er nog niet over uit ben . ' tuurlijk weet ik het zeker.  en als het fout gaat is het jammer ' zeg ik en sta op en sta op . in de gang trek ik snel een paar schoenen aan en pak mijn helm en jas voor ik snel naar buiten ga . voor liam me tegen kan houden ben ik al weg . zo hard mogelijk trek ik op en ga ik weg van huis . het huis wat me veel te veel zorgen geeft !!

harry p.o.v

na een korte bespreking met managment ga ik terug naar huis . louis gaat mee omdat hij vind dat hij tijd nodig heeft om zich met ashlyn te binden . als ik thuis kom staat .. liam bij de voordeur met ashlyn in zijn armen . meteen schiet ik naar liam toe ' waar is charlie ' vraag ik . ' ze is weg gegaan ' zegt hij nerveus . ik zucht diep en zeg ' ik ga me niet druk maken want ik weet dat ze toch wel terug komt ' zeg ik en zeg het meer tegen mezelf . ' oke ' zegt liam en knikt . ik kijk naar ashlyn die met haar armen liam slaat . ze is zo verandert in korte tijd ... ze kan al hele verhalen vertellen ookal snap ik er niks van ,  maar ze probeert het .  ' waarom doe je zo nerveus toen je zei dat ze weg was ' vraagt louis . ik pak ashlyn over en luister naar liam . ' ze vertelde me iets en toen ik er mijn mening over gaf werd ze boos en ging ze weg ' zegt hij . ' en waar gaat het dan over als ik vragen mag ' vraag ik . liam slikt en knijpt zijn ogen dicht en zegt ' zegaatweerracen ' ookal zegt hij het heel snel ik hoor meteen wat hij zegt . ' hoe kan ze 'zeg ik verbaasd . ' geen idee , toen ze zwanger was zei ze het al en ik had gehoopt dat ze het niet meer wou na de bevalling maar ze gaat er gewoon mee door !! ' zegt liam . ' liam , ik kan er niks tegen doen !! ze doet toch wel waar ze zelf zin in heeft en ik weet dat ze er goed in is dus laat haar maar gewoon ' zeg ik en ben in shock dat ik dat heb gezegt . wow... dat ik zo iets ooit nog zou zeggen .

na een uur of twee hoor ik een motor het terein op komen maar blijf ik rustig met ashlyn op bed zitten . de jongens zijn weg gegaan nadat ik had gezegt dat het oke was . dan gaat de voordeur open en is het denk ik charlie . het duurt een tijdje tot ze boven is en ze naast me gaat zitten . we zeggen alle twee niks omdat we denk alle twee niet weten wat we moeten zeggen . na een paar minuten begint charlie . ' ik neem aan dat je weet wat er aan de hand is en dat liam het vertelt heeft dus ik zal er niet omheen draaien . ja ik ga weer racen en het maakt me niet uit wat je ervan vind . ik weet wat ik doe en wat ik wel en niet kan en ik weet dat ik dit kan ' zegt ze . ik knik en zeg ' ik zou willen dat je het niet deed maar ik kan je toch niet tegen houden ' zeg ik . ze knikt en dan is het weer stil . ze laat zich dan achteruit op het bed vallen en doet haar ogen dicht . binnen een paar minuten is ze weg en is ze in een diepe slaap .ashlyn die dan charlie door heeft rijkt naar haar uit maar komt er niet bij . ik til haar op en zet haar naast charlie neer . ze raakt charlie haar hand aan en houd met haar kleine handje haar lange vingers vast . ashlyn begint slaap te krijgen en haar oogjes worden kleiner . ik leg haar voorzichtig neer terwijl ze charlie haar vinger nog steeds vast heeft . niet veel later slaapt ashlyn ook en ben ik de enigste nog wakker. ik ga naar beneden en doe de deuren opslot voor ik terug naar boven ga en het gordijn dicht doe . ik doe charlie haar schoenen en de mijne uit voor ik ook op bed ga liggen en een deken over ons heen gooi . volgens mij zijn we allemaal wel aan een beetje slaap toe.

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu