hfd 68

811 23 0
                                    

kraantje pappie - waar is kraan

charlie p.o.v

we zijn een paar dagen verder en hier zit ik dan als het meisje wat in een kast van een huis woont met twee hondjes . het is echt heel erg saai . meestal breng ik de hele dag door in bed . en als ik er al uit ga is het alleen maar om met bram en moos te gaan lopen . eten is er niet meer en honger heb ik toch niet de afgelopen paar dagen leef ik op water en soms noodles . normaal kon ik eten voor het leven maar nu .. het voelt allemaal zo leeg ... en als ik eerlijk ben , ik zie er vreselijk uit !! mijn wallen hangen vreselijk , mijn haar is een bijen nest en mijn slaapkamer ziet er niet uit . ook beginnen mijn kleren te groot te worden . ik ben nooit een kleine maat geweest en dat weet ik maar mijn kleren beginnen nu echt te groot te worden . in sommige dingen past nog iemand . ze zeggen altijd dat je van stress en weinig eten heel snel afvalt . nou mensen dat is waar ook !! 

ik strompel maar naar beneden en pak water en ga ermee aan tafel zitten . ik drink een paar slokken en sta dan weer op om terug naar boven te gaan . ik pak mijn grijze skinny jeans , een wit shirt , mijn zwarte vest en ondergoed . ik loop de badkamer in en stap snel onder de douche . als ik klaar ben met douche ga ik terug naar beneden en trek mijn zwarte vans aan . ik pak de riem van bram en moos en maak ze vast . ze lopen al naar de deur en willen graag naar buiten . ik doe de deur open en zie dan een zwarte range rover aan komen rijden . ik wacht tot de auto voor me is en er een man uit stapt . ' ben jij charlie driver ' vraagt hij en leest het van een briefje af . ik knik en kijk de man aan . ' ik ben gevraagt om je dit te geven ' zegt de man en geeft me een envelop . ik doe de riem van bram en moos aan het hek zodat ik de envelop open kan maken . als hij open is valt er een briefje uit. ik vouw de brief open en begin hem te lezen .

lieve charlie ,

toen we weg gingen vonden we het vreselijk je zo te zien . ik wou je niet achter laten en heb daarom meteen met ons managment gebelt om te vragen of je mee mocht . na lang gezeur van ons mag je mee !!! en bram en moos ook !!! als je wilt zal onze vriend van managment je meenemen naar het vliegveld en je naar ons toe brengen zodat je mee kan . pleasee zeg ja

liefs harry ( en de rest )

ik lag om het laatste stuk en vouw dan de brief dicht . ' en mevrouw driver ' vraagt hij . tuurlijk wil ik mee maar wat als taylor en ook is . dan zit ik daar ook weer mee . maar wacht ff , ik ga dit niet door haar laten verpesten !!' ik ga mee 'zeg ik blij . ' fijn , als u uw spullen zou willen halen dan kunnen we straks vertrekken ' zegt hij ik knik en ren naar binnen toe. ik ga de trap op en ren mijn kamer in . vanaf onder mijn bed pak ik mijn koffer en ik leg hem open op mijn bed . ik pak kleren en schoenen en gooi dan alle andere belangrijke dingen erin . medicijnen , zonnebrillen , laders van mijn telefoon en laptop , het doosje met de ketting , de vlag die ik van harry en louis kreeg en kleine dingentjes uit de badkamer . ik doe mijn koffer dicht en pak dan mijn blauwe rugzak en doe daar de papieren van het ziekenhuis in aangezien ik nu een ijzere plaat in mijn been heb zitten en nog wat kleine dingen . ik kijk mijn kamer nog rond voor ik naar beneden ga . ik pak een paar speeltjes van bram en moos en doe ze nog in mijn koffer . hun mandjes mogen los mee dus leg ik bovenop . de meneer van managment helpt me met de spullen en dan zet ik bram en moos vast . als ze zitten controleer ik het huis nog en doe dan de deuren op slot. ik zet mijn zonnebril op en ga dan in de auto zitten. ' kunnen we vertrekken ' vraagt de man. ik knik en hij rijd weg .

als we op het vliegveld aankomen gaan we niet naar het normale deel maar naar het v.i.p deel . ' moeten we niet naar het vliegtuig ' vraag ik . ' mevrouw , ze hebben de prive jet geregeld ' zegt hij . mijn mond valt open . ' serieus ' vraag ik niet gelovend . de man begint te lachen en knikt dan ja . dit is echt cool !! ik haal mijn telefoon uit mijn zak en stuur een bericht naar harry "

omgg dankjeeee !!! je hebt geen idee hoe blij ik ben !!! maar serieus , prive jet ??? ik ben je echt veel schuldig !! :)) tot over een paar uur x

ik verzend hem snel en dan stopt de auto voor een kleiner soort vliegveld .' hier moet u eruit . vanaf hier word u naar het vliegtuig gebracht . ik zie u daar weer . u kunt alles laten liggen ' zegt hij . ik knik en word buiten opgewacht door een mevrouw . ' je hoeft alleen door dat poortje en dan kan je doorlopen ' zegt ze . ik loop er door en hij begint te piepen . ' sorry ik- ' ' geeft niet . meneer styles heeft alles al uitgelegt ' zegt ze en laat me doorlopen naar het vliegtuig . als ik in het vliegtuig kom zitten bram en moos in hun mand en zit de man van managment achterin . ' ahh , daar ben je . nu kunnen we zo weg ' zegt de man van mangment. ik voel mijn broekzak trillen en haal mijn mobiel uit mijn zak .

hahaha , ja een prive jet . je bent ons niks schuldig charlie . tot straks x

ik zet mijn telefoon uit en ga onderuit zitten . ik doe mijn gordel om en val dan snel in slaap .

als ik wakker word zie ik dat we aan het zakken zijn. ' zijn we er al bijna ??!! ' vraag ik . ' jepp , je hebt bijna negen uur geslapen ' zegt ze man . ' woww ' zeg ik . als we geland zijn zitten bram en moos een beetje te trillen . ik pak ze op en maak hun riempjes vast . ' mevrouw driver , u mag het vliegtuig uit ' zegt de piloot . ik knik en zet mijn zonnebril op voor ik naar buiten ga . als ik buiten kom staan de jongens al te wachten . bram en moos rennen meteen naar niall . harry begint te lachen en meteen ren ik op harry af . ik ren naar hem toe en sla mijn armen om zijn nek heen ' dankje , dankje , dankje ' zeg ik blij . ik laat hem los en hij begint te lachen. ' het is goed ' zegt hij . de man van managment komt met mijn spullen maar al snel.pak ik alles van hem over . ' u hebt al genoeg gedaan ' zeg ik en pak mijn koffer en rugzak over . de manden hebben niall en louis vast . ik dank de man nog een keer voor we naar een mega bus lopen .' woww , wat is dat ' vraag ik . ' daar woon je de komende paar maanden ' zegt niall . ' epic ' zeg ik en we lopen naar de bus toe . ze laten me naar binnen en het is van binnen veel groter dan het van buiten lijkt . niall en louis leggen de manden neer onder de laagste bedden en meteen gaan ze liggen . ' dat is jou bed ' zegt louis . ik knik en leg mijn koffer op de bank en maak hem open . snel haal ik de lader van mijn telefoon eruit en doe hem eraan aangezien hij bijna leeg is . ik begin te gapen en schuif dan mijn tas onder het bed met mijn koffer . maar hou nog wel ruimte over zodat bram en moos erin kunnen . Ik ga op bed liggen stuur chelsea snel een bericht van wat er het afgelopen paar uur gebeurt is.  dan stop ik hem weg en pak mijn normale bril en loop naar de jongens toe en ga naast ze zitten . ik begin te gapen en wrijf onder mijn bril in mijn ogen .  ' aahhh is er iemand moe 'zegt louis alsof ik een baby ben . ik knik . ' ga dan slapen ' zegt niall. ' nee , dat is ongezellig ' zeg ik en hou mijn ogen open . ' het lukt je niet langer dan tien minuten ' fluistert harry in mijn oor . ik sla hem op zijn schouder en doe mijn ogen open. dan vallen ze weer langzaam dicht en krijg ik ze niet meer open. ' truste charlie ' zegt harry . ' ik haat jullie ' zeg ik duf . dan val ik in een diepe slaap . ookal heb ik er net negen uur slaap op zitten , ik ben echt moe !!

thanks 4 reading , AND voting

x #teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu