Hfd 32

966 26 0
                                    

Avicii mash up story of my life

SERIEUS GAAN LUISTEREN !!! Al vind je ze muziek niet leuk , dit maakt soml zo veel cooler !!!

~ onzin weer voorbij

Charlie p.o.v

' Ben je gek geworden ??!! ' Schreeuwt harry . ik schrok me helemaal kapot .hij laat me los en ik draai me om ' Dacht je serieus dat ik ging springen ' zeg ik verbaasd . ' Ja het word me allemaal wel eens te veel maar dat wil niet zeggen dat ik mezelf probeer te vermoorden ' zeg ik boos . ' Ik dacht dat je ging springen . ik schrok me kapot ' zegt hij , Het laatste stuk wat zachter . ik trek hem in een knuffel en zeg 'sorry dat ik je liet schrikken' . ' Geeft niet ' zegt hij .

Harry p.o.v

De jongens en ik hadden haar net boven zien zitten op een paar platen die aan het plafond hingen . ' Holy shit , en nu ?? ' Zegt louis bezorgt . ' We gaan haar zoeken . als je haar gevonden heb zeg het dan ' zegt liam . we knikken en lopen dan allemaal een andere kant op . ik loop terug de gang in en zie haar dan nog net een trap op schieten . ik ren snel de trap op maar probeer wat achter te blijven zodat ze niet in de gaten heeft dat ik haar volg. Ik loop het dak zacht op en kijk wat ze doet . ze gaat bij de rand staan en kijkt naar beneden . straks springt ze!!!! ik ren zo snel mogelijk naar haar toe en trek haar aan haar middel naar achter toe . ' Ben je gek geworden ??!!' zeg ik tegen haar terwijl ze met haar rug naar me toe staat . ik schrok me kapot . ik laat haar los en ze draait zich om . ' Dacht je serieus dat ik ging spingen ' zegt ze verbaasd . ' Ja het word allemaal wel eens te veel maar dat wil niet zeggen dat ik mezelf wil vermoorden ' zegt ze boos. ' ik dacht dat je ging springen . ik schrok me kapot ' zeg ik en het laatste stuk wat zachter . ik voel me schuldig dat ik dit van haar dacht . ik wist zelf ook wel dat ze het niet echt zou doen , maar toch je w- . ze slaat haar armen om me heen en zegt 'sorry dat ik je liet schrikken' . schrikken ?? een klein woord. Eerder me een hart aanval bezorgen . het klinkt misschien grappig maar als je het meisje waarop je verliefd bent op een dak bij de rand van een 5 verdiepingen hoog gebouw zie staan schrik je . ' Geeft niet ' zeg ik . Dan stormen er 4 jongens naar ons . ' Wat doen jullie hier ' ' willen jullie dood ofzo ' ' achh wat schattig ' ' Zijn jullie gestoort ' zeggen ze door elkaar heen . ik laat charlie los en kijk naar de jongens .'wat is hier net gebeurt' vraagt liam . ' Ik heb harry net bijna een hartaanval bezorgt ' zegt charlie met een grijns op haar gezicht . ' Je vind dit grappig ??!! ' Zeg ik verbaasd . hoe kan ze dit nou grappig vinden !! Ik loop langs de jongens terug naar binnen . ik loop de trappen af , door de gangen richting de uitgang . ' Harry , heb jij je vrienden gezien ' vraagt mevrouw k die voor me staat . ' Nee ' Zeg ik en loop naar buiten .

Hoe kan ze nou denken dat dit grappig is ?? ik weet niet wat haar manier van grappig is , maar dat van mij is niet door op de rand van een gebouw te gaan staan . Ik ga buiten op de rand van een muur zitten en wacht tot we terug gaan . ik ben nog steeds boos en begrijp niet dat ze dit grappig vond. Ik weet zelf ook wel dat ze dat nooit zal doen , maar soms doen mensen in eem bui rare dingen... toch ???

Of ik ben gewoon een zeikerd .

Charlie p.o.v

Harry loopt langs de jongens en stormt maar beneden . ' Waarom heb je harry boos gemaakt ' vraagt liam boos . ' Ik heb niks gedaan , hij werd boos op mij ' zeg ik onschuldig . ik heb ook geen idee wat ze bedoelen . ' Hoezo werd hij boos ' vraagt louis . ' Ik ging bij de rand staan zodat ik naar beneden kon kijken en toen dacht harry dat ik naar beneden ging springen ' zeg ik allemaal snel achter elkaar . De jongens knikken en kijken me dan raar aan . ' Wou je van een dak springen ?? ' Vraagt zayn niet begrijpend . ' Nee dat is het juist !! harry dacht van wel ' zeg ik . 'oohhhh ' zeggen ze in koor . ' We moeten terug ' zeg ik . we lopen terug en gaan de trappen af terug naar beneden . Het is namelijk EINDELIJK het einde van de dag !!!

Buiten aangekomen zit harry te wachten . ik wil naar hem toe gaan maar word dan weg getrokken door niall. hij trekt me mee naar de bus ' hoezo trek je me mee ??' vraag ik boos terwijl ik hem probeer tegen te houden . ' Je gaat niet naar hem toe ' zegt niall en duwt me de bus in . ' En nu zitten en door slikken deze dingen ' zegt hij terwijl hij zijn hand uit houd en me de pillen geeft . ik neem een slok uit me flesje en slik de pillen snel weg . ik pak me telefoon uit me broekzak en stuur en berichtje naar harry " sorry !! Je weet dat ik het niet grappig bedoelde " ik wacht tot hij aangeeft dat hij verzonden is . dan zie ik de tijd en de datum staan . 24 juli .... shit !!!

vandaag is het percies 1 jaar geleden dat boe dood ging . hij heette niet echt boe hoor , alleen vroeger toen ik nog een klein smurfje was deed hij altijd kiekeboe met me . ik heb hem altijd als boe onthouden . hij was politie agent en een avond moest hij naar een gevecht voor versterking . hij is daar nooit aangekomen .... hij is van huis opgehaald door zijn collega die wat gedronken had . door de alchohol dacht hij niet helder meer na en is van de weg tegen een boom aan geknalt . hij is nog naar het ziekenhuis gebracht maar het was al te laat. Boe was me tweede vader zoals hij zelf altijd zei . En nog steeds mis ik hem iedere dag.

Dat ik dit vergeten was !!! ik sla mezelf voor me hoofd en kijk dan naar buiten . dan maar als we thuis komen .

Onderweg naar huis gaat er een box aan in de bus en zingt iedereen keihard mee . wat mevrouw k iets minder vind aangezien ze probeert de krant te lezen . we zingen allemaal heel fals maar ik heb me helemaal kapot gelachen . de rit was zo voorbij en we waren zo terug op school . We gingen de bus uit en we pakten onze fietsen . ik stopte me sleutel in het slot en na een paar keer er een klap tegen te geven schoot hij van het slot af . ik stapte op en reed naar de jongens die al stonden te wachten .

Thuis gooide ik meteen me fiets in de stalling en liep naar binnen . ik gooide me tas op de grond in de hal en schopte me schoenen de hoek in . ik liep naar de keuken en pakte een glas water en dronk hem leeg . Ik keek op me horloge en zag dat het al bijna 5 uur was . ik moest vandaag nog naar de begraafplaats . ik liep naar de gang en wou me schoenen pakken . toen net kwamen de jongens binnen . ' Hey , waar ga je heen ??' vraagt zayn . ' Uh nergens ' zeg ik en loop naar de trap . ' Jullie koken ' zeg ik voor ik naar me kamer ren . ik doe de deur dicht en doe hem op slot. Hoe kom ik nou weg !!! dan maar het raam uit . Ik pak snel wat andere kleren .Ik trek een korte trainingsbroek aan en een wit shirt met een vest en me vans en zet me bril op. ik pak me sleutels en me telefoon van me nachtkastje en loop naar het balkon . net al ik me eerste been over de rand gooi hoor ik ' ETEN ' ik doe me been terug en loop naar de deur en doe hem van het slot . ' Dan maar na het eten ' zeg ik tegen mezelf . ik ren de trap af en ga aan de tafel zitten . de jongens hebben pasta gemaakt . ik schep op me bord en eet snel me bord leeg . ik breng me bord naar het aanrecht en zet me glas ernaast . ik ga dan terug zitten en wacht tot de rest klaar is . de jongens eten langzaam door en ik wacht ongeduldig op ze . als liam zijn laatste hap op heeft schuif ik me stoel naar achter en loop naar de trap . ' Ik ga slapen ' zeg ik en ga naar me kamer en doe me deur op slot . ik loop naar me balkon en laat me via de boom naar beneden zakken . Ik sluip naar me fiets en rij de tuin uit .

Thanks 4 reading , AND voting

X #teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu