hfd 64

836 22 0
                                    

green day - american idiot .

charlie p.o.v

als ik wakker word is de zak infuus leeg . ik denk dat iedereen nu denkt ' gadverdamme charlie , waarom doe je dat zelf en hoe durf je dat ' . de reden weet niemand. ik zeg wel dat het mijn vader is maar dat is het niet . mijn broer was heel erg ziek alleen wilde hij nooit dat iemand het wist. maar hij heeft daardoor weken in een ziekenhuisbed bij ons thuis beneden in de woonkamer geleeft . en de hele dag door kwam er af en toe een verpleegster die zijn infuus na moest kijken , en meestal keek ik mee en legde ze altijd uit wat ze deed . een paar weken later hoefde ze niet meer te komen en mocht ik hem verzorgen .ik heb het maanden moeten doen tot hij weer beter was . doordat ik het maanden lang iedere dag heb moeten doen is het nu een eitje . dus ja , ik moest het toen doen en bij mezelf ik niet zo moeilijk. eigenlijk heb ik liever dat ik het zelf doe dan een ander . maar laat dat er buiten . ik wissel de zakken om naar een volle en ga dan mijn rolstoel in . ja ik kan lopen , maar dit is best relaxt zo . ik ga naar de schuur toe en haal het laken wat chelsea er gister nog over mijn motor heeft gegooid eraf.  ik zucht diep en zet hem dan recht wat maar net aan gaat . als hij recht staat begin in hem uit elkaar te halen en de kapotte onderdelen weg te leggen . ' charlie , je moet eerst aan sterken voor je weer verder gaat aan die roestbak ' zegt chelsea en duwt me terug richting het huis . dat is dan weer het nadeel van een rolstoel . ze duwt me de eetkamer in en zet me voor de tafel neer . op tafel staan pannekoeken en allerlei soorten fruit. ' normaal eten ' zeg ik blij en begin aan te vallen .het voelt als hemel in mijn mond . al die echte smaken en de ongezonde stoffen die je weer binnen krijgt inplaats van vezels en vitamines . als al mijn eten op is vul ik een schaal met druiven en stukjes appel en ga dan snel weer naar de schuur als chelsea het niet in de gaten heeft . ik ga verder waar ik gebleven was en begin de onderdelen die beschadigt zijn te vernieuwen en bij te werken .

na een lange middag is alles weer in orde op de plastic kappen en de remkabels na . de kabels mag ik nog niet vervangen van de politie en de kappen wil ik gifgroen gaan spuiten . maar ook als ik daar weer mee wil beginnen trekt chelsea me weer weg . ' charlie , wees nou voor een keer geduldig en rust gewoon ' zegt chelsea en doet de schuur opslot . ' dat is niet eerlijk ' zeg ik boos . ' boeiend ' zegt ze en duwt me naar binnen . ' als je je over drie dagen nog prima voelt en dat infuus weg mag dan mag je verder . je kan toch niet werken met die draden aan je arm ' zegt chelsea en helpt me de bank op . ' het ging prima ' zeg ik boos . dan moet ik gapen en wrijf in mijn ogen . ' misschien doe ik heel even mijn ogen dicht ' zeg ik en ga comfortabel liggen . al snel val ik weer inslaap .

chelsea p.o.v

charlie is echt gestoord !! ze is wel super lief hoor , maar ze is net uit een coma en ze doet al alsof er niks meer aan de hand is . van de jongens moest ik goed op haar letten voor ze hier heen komen . dat moet ik dan maar doen . en heel erg sterk is ze toch nog niet want ondertussen ligt ze weer te slapen op de bank met die enge zakken . morgen mogen ze weg !!! ik ben blij voor charlie dat ze dan weg mogen maar vooral voor mezelf zodat ik die enge dingen niet meer hoef te zien . ' chelseaaaa ' hoor ik . ik loop naar we woonkamer waar charlie rechtop zit . ' wat is er ' vraag ik . ' ik heb honger ' zegt ze en zit weer naalden uit haar arm te trekken.  ' charlie driver , je spoort echt niet ' zeg ik en loop naar de keuken toe om eten te maken . ik snij stukken meloen en doe ze in een schaaltje voor charlie . als ik terug kom staat ze met haar krukken onderaan de trap . ' je mag niet lopen ' zeg ik en zet de schaal neer . ' nou en , ik heb genoeg gezeten ' zegt ze . als ze de schaal ziet komt ze terug en gaat aan tafel zitten om te eten . ' je moet rustig aandoen ' zeg ik en ga naast haar zitten . ' heb ik gedaan . die zakken zijn op dus nu mag het ' zegt charlie en gaat weer door eten . ' je bent de meest eigenwijze persoon die ik maar ken ' zeg ik en pak een stukje meloen uit de schaal . ' ik ben.niet eigenwijs . ik denk gewoon anders over dingen ' zegt ze en schuift de schaal weg als hij leeg is . ze staat op en loopt met haar krukken naar de trap . ' wat ga je doen ' vraag ik.  ' douche , mag eindelijk weer ' zegt ze blij en gaat lachend de trap op . ik schud mijn hoofd en zet de schaal terug in de keuken . chelsea , je kan proberen wat je wilt maar ze luistert toch niet , zeg ik tegen mezelf en ga tv kijken .

harry p.o.v

vandaag is onze laatste dag in londen voor we naar charlie en chelsea gaan . alleen vanavond nog een concert en daarna vliegen we meteen naar hun toe . alleen weten ze allebei niet dat we nu al komen en weten ze niet dat taylor meegaat  . dus dat word nog spannend . voor we terug naar hun gaan voor een paar dagen heeft mijn moeder gevraagt of ik nog langs huis wou komen voor ik weg ging . en daar ben ik nu . mijn moeder en gemma zijn aan het koken en hele verhalen aan het vertellen maar ik luister niet . ik ben er veel te druk me bezig hoe charlie en chelsea  op taylor gaan reageren en taylor op charlie en chelaea.  wat als ze elkaar echt niet aardig vinden ?? als wij taylor al niet mogen word het al helemaal oorlog tussen charlie en taylor . uhh... waarom moest taylor nou mee ?? dat we tegen onze familie moeten liegen is al erg genoeg maar dat ze dan ook nog mee moet ... maar bekijk het vanaf de vrolijke kant , we mogen wel naar ze toe . ' harry , aandacht ' zegt gemma en knipt met haar vingers voor mijn gezicht . ' heb je gehoord wat we de afgelopen paar minuten gezegt hebben ' vraagt mijn moeder . ' uhh nee ' zeg ik en kijk naar mijn glas drinken wat voor me staat . ' ik weet niet wat er in je hoofd zit , maar dat je er door afgeleid bent is zeker ' zegt mijn moeder en kookt verder .

later die avond ...

het concert was geweldig en een van de beste tot nu toe . we zitten in het vliegtuig en iedereen behalve ik slaapt . niet dat je nou echt lang kan slapen maar zij blijkbaar wel . ik ben echt benieuwd hoe dit afloopt.

beetje kort maar anders kwam het verhaal niet uit . sorry

thanks 4 reading , AND Voting

x #teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu