hfd 98

791 27 2
                                    

GEWOON HET HELE 5SOS ALBUM !!

dus... hiyaaa people !!

harry p.o.v

als de rest er is komt liam meteen naar mij toe lopen .' harry het is niet wat je denkt. ch- ' meteen kap ik hem af. ' luister , ik weet wat ik gezien heb en gehoord . dat ze het mij moet vertellen enzo . en toen ik jullie vanochtend zag ... laat maar ' zeg ik en loop achter paul aan . in de kleedkamers houd liam zich stil en zit wat op zijn telefoon . denkt hij serieus dat ik het geloof als hij zegt dat het niet waar is ?? ik weet wat ik gezien heb . ' harry , kom je ' vraagt louis dan . ik sta op en loop achter iedereen aan naar het podium en ga op de bank zitten . als het interview begint probeer ik zo rustig mogelijk te doen en niks te laten merken . " dames en heren , vandaag is hier one direction te gast . jongens welkom . eerste vraag , hoe gaat het met de tour ?? " ' het is echt geweldig. we zijn heel even opgehouden maar we zijn er nu weer mee bezig ' zegt louis .  in jullie voorprogamma staan de jongens van 5 seconds of summer .hoe is het om met zijn alle op tour te zijn ?? ' het is niet echt werken . het is eigenlijk een soort vakantie . de hele dag kunnen we doen wat we willen en s'avonds een concert . het is iets wat je iedere dag kan doen zonder er moe van te worden ' zegt liam . pff ... en zijn er nog mensen single hier ?? oke , ga ik nu ja of nee zeggen . ik weet niet of charlie het al wil en na vanochtend weet ik niet eens of ik het zelf wel wil . oke ik doe het niet . ik , liam , niall en zayn steken onze handen op . alleen louis dus ?? ' jepp , nog steeds gelukkig met macy ' zegt hij trots . gelukkig . dan gaan we nu verder met live vragen die nu binnen komen via twitter . als eerste voor niall , heb je een relatie met charlie ?? of was het een gerucht ??  ' een gerucht.  ze is mijn pizza buddy en verder niks ' zegt hij . zo gaan we nog een tijdje door maar dan komt de laatste vraag met een foto op het scherm . deze foto is net gemaakt en is jullie vriendin charlie. wat is ze aan het doen ?? ik kijk naar het scherm van de tv en zie dan de foto van charlie in beeld . holy shit he !!! 'ze is duidelijk motor rijden , maar sinds wanneer heeft ze die ' zegt niall en gaat iets naar voor zodat hij het beter kan zien . ' ze zou thuis blijven ' fluistert liam , hard genoeg zodat wij het horen . ' fuck...' zegt hij dan zacht . oke , liam vertelt iets niet en ik wil weten wat !! . nou dit was het dan , one direction bedankt en tot de volgende keer . meteen sprint liam het podium af richting de kleedkamers . ik ga vlak achter hem aan en in de kleedkamers stop ik hem meteen . ' liam , serieus wat is hier aan de hand ' vraag ik . ' harry , tussen ons is er niks echt niet !!! alleen wat er wel is mag ik niet zeggen . ze gaat het je zelf vertelen.  ze had beloofd dat ze thuis zo blijven maar ze is toch weg gegaan en ik weet niet waar ze nu toe instaat is hazz ' zegt liam gespannen. ik pak meteen mijn telefoon en probeer charlie te bellen. als ze niet opneemt stuur ik haar een bericht en hoop dat ze dan maar reageert .

charlie p.o.v

mijn telefoon gaat af en harry zijn naam komt in mijn scherm . ik druk hem weg en ga dan weer liggen . ik ben naar isabel en patrick gegaan . ze zijn net heel even weg en heb ik tijd voor mezelf . mar is nog bij mij en ligt naast me op haar matje te spelen . ik lig in het gras naast haar en staar wat naar de lucht . zou harry nog boos zijn als ik terug kom ?? en is liam boos omdat ik weg ben gegaan ?? ik had beloofd dat ik niet weg zou gaan maar heb het toch gedaan.  ik wou gewoon alleen zijn . ja , als ik terug kom heb ik 5 gestoorde jongens , en charlotte , chelsea en alex over hun zuiger.  kunnen ze me nou niet een keer laten gaan ?? misschien is dit wel beter want ik heb die stem niet meer gehoord. en eigenlijk is het best rustig zonder ze voor heel even . dan gaat mijn telefoon af en heb ik twee nieuwe berichten.

van hazz : charlie , waar ben je ?? we maken ons zorgen . kan je terug komen ?? liam zegt dat je me wat moet vertellen maar dat jij dat echt moet doen . je kan het gewoon zeggen charlie . ik hoop dat je oke bent en je snel naar huis komt .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu