hfd 125

630 26 1
                                    

david guetta - lovers of the sun

harry p.o.v

voor ik inslaap val leg ik de baby voorzichtig in haar bedje neer en val dan zelf inslaap met de gelukkigste gedachten ooit .

als ik wakker word doe ik langzaam mijn ogen open kijk ik om me heen . voor me zitten bij het voeten einde liam en louis die zwaaien . ' hey ' zeg ik duf en kijk dan links en rechts van me . links slaapt charlie nog steeds en rechts ligt de baby rustig in haar bedje. ' goed geslapen ' vraagt liam en ik knik . als ik naar de klok kijk zie ik dat het al lang middag is . ' hier ' zegt louis en heeft wat water voor me . ik neem in slok en zet het flesje dan weer op de grond . dan komt er een verpleegster binnen en zegt dat ze ons vandaag uit gaat leggen hoe we alles moeten doen . we bereiden ons voor en dan begint de uitleg .

de hele middag bestaat uit uitleg . van het wassen tot vasthouden en wat je moet doen als ze huilt . ' weet jij misschien wanneer charlie wakker word ' vraagt louis ineens. ' ik heb geen idee . ik weet alleen dat je de baby waarschijnlijk vandaag of morgen mee naar huis kan nemen ' zegt ze . ik knik en ze gaat weer verder met uitleggen van een flesje geven . ' niet meteen aan haar geven . eerst schudden en dan kijken of het niet te warm is ' zegt ze . ik knik en dan vraagt louis aan de verpleegster waarom je de fles moet schudden . ' als je het niet doet zit het heetste stuk boven en kan ze haar tong verbranden ' zegt ze . louis knikt en doet echt heel erg zijn best . de dokter van charlie kwam vanochtend en zei dat als ze wakker word ze sowieso nog een paar dagen moet blijven voor ze naar huis mag. en als ze naar huis mag , moet ze nog veel rusten en niet te veel doen , dus betekent dat , dat wij het allemaal moeten snappen . toen isabel en patrick kwamen vertelde we alles wat de dokter zei en dat we s'middags uitleg zouden krijgen . isabel zei dat als we haar nodig hadden ze ons zou helpen want ze snapt dat we er niet echt voorbereid op zijn . want geef toe . eigenlijk zijn we maar drie kleuters .

aan het begin van de avond zitten we moe rond charlie haar bed als de verpleegster binnenkomt . ' jullie mogen naar huis toe als je wilt . en de baby mag mee ' zegt ze . we knikken en ze begint me allemaal papieren in mijn armen te schuiven van belangrijke dingen . ik probeer alles op te nemen wat ze zegt maar niet alles lukt . als ze weg is komt louis binnen lopen met een kinderwagen . ' laat mij dit doen jongens , dit kan ik ' zegt hij trots . na een paar minuten ligt ze rustig en is louis klaar . ' serieus , sinds wanneer kan jij dit soort dingen ' vraag ik . ' ik ging met lottie samen naar me oma toe en ze vroeg of ik doris en ernest mee wou nemen en toen heeft me moeder alles uitgelegd ' zegt hij . ik knik en vraag aan liam . ' we gaan toch wel iedere dag naar charlie ' vraag ik . liam knikt en zegt ' tuurlijk , waarom zouden we dat niet doen ' zegt hij . ik pak mijn tas van de grond af en ga dan met de jongens naar buiten toe . ik voel me schuldig dat ik niet bij charlie blijf maar we moeten voor de baby zorgen en thuis is dat makkelijker dan in het ziekenhuis . als we bij ik denk charlie haar auto komen klinkt louis op een paar knoppen en komt het bovenste stuk van de kinderwagen los en maakt hij het in de auto vast . ' tadaaa ' zegt hij zachtjes als hij klaar is . we geven hem een klein aplaus voor ik mijn tas in de auto gooi en naast de baby ga zitten en liam voorzichtig naar huis rijd . ' misschien heeft charlie ergens opgeschreven ofzo hoe ze de baby wilde noemen ' zegt louis dan . en dan kan ik maar een ding bedenken waar het in kan staan . haar boek . ' als het ergens instaat weet ik waarin ' zeg ik.

als we bij het huis komen en ik uitstap kijk ik naar het huis voor me . ' woont ze hier ?! ' vraag ik . de jongens knikken en lopen naar de voordeur en maken de deur open. meteen word ik door bram en moos aangevallen . ' hey jongens ' zeg ik en ga door mijn knieen om ze te kunnen aaien . dan ga ik met ze naar binnen en kijk het huis rond . ' wil je de baby haar kamer zien ' vraagt louis na een tijdje . ik knik en volg hem een trap op naar boven . de tweede deur maakt hij open en loopt naar binnen.  ik volg hem langzaam en kijk naar de kamer die elmo schreeuwt . ' wauww ' zeg ik . ' ze heeft bijna alles zelf gedaan ' zegt louis . ' maar jij wist waar haar naam misschien staat ' zegt louis daarna . ik knik en vraag waar charlie haar kamer is . we lopen haar kamer in en zoals gewoonlijk is het best netjes . meteen ga ik naar haar nachtkastje naast haar bed en trek ik de la open . de la is leeg . dan voel ik onder haar bed aan de bovenkant en voel ik hem zitten . ik wist dat ze hem daar zou verstoppen . ik pak hem en ga met het boek op schoot zitten als louis me verbaasd aankijkt. ' en daar staat het in ' vraagt hij . ' als het ergens in moet staan is het hierin ' zeg ik en blader er doorheen als ik op een van de laatste bladzijdes kom .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu