hfd 173

436 21 3
                                    

All time low - kids in the dark

Niall p.o.v

Ondanks wat er gister gebeurt is hebben we het uitgepraat en zijn we nu weer vrienden. Ik moet voortaan gewoon wat voorzichtiger zijn met zulke opmerkingen denk ik. Het was natuurlijk sowieso niet slim om te zeggen en daar heb ik nu van geleerd. We moesten het trouwens wel uit praten want we moeten straks nog wel terug naar londen samen vliegen en ik moet voor haar gaan zorgen zodra ze het ziekenhuis uit mag. Haar reactie begrijp ik wel helemaal ,want wat ze zegt is ook waar. Haar lichaam begint het steeds moeilijker te vinden om uit een coma en alles te komen. Waarschijnlijk is ze hartstikke bang en dat snap ik heel goed. De dood heeft haar nu al twee keer meegenomen en het idee dat dat gebeurt moet zijn terwijl ze slaapt, ik zou daar ook heel erg van schrikken. Wie wil er nou horen dat je 2 keer op het randje hing. Ik snap dat ze bang is want dat ben ik zelf ook. De vlucht terug heeft me vanacht dan ook de hele tijd wakker gehouden. De hele tijd spookte er maar door mijn hoofd heen wat er allemaal fout kon gaan. Tuurlijk vind zij het allemaal wel prima en gaat er volgens haar niks gebeuren maar mij zit het echt niet lekker. Ik heb pas rust als ze straks in londen in het ziekenhuis ligt en ze haar gewoon weer goed in de gaten kunnen houden.

'Klaar mevrouw driver ' vraagt een van de ambulance broeders. Ze knikt en word dan overgetilt naar een ander bed. Ze liggen haar been goed neer terwijl ze emotieloos naar het plafond staart. Ze binden haar benen vast met banden en doen dan haar deken weer terug over haar heen. 'We kunnen gaan 'zegt de man en duwt dan met een verpleegster charlie die kamer uit de afdeling af naar beneden toe. Ondertussen kijken mensen charlie aan en staren naar haar. Ze word er ongemakkelijk van en doet de deken over haar gezicht heen. Ik wou dat ik haar kon steunen maar ik kan nu niks doen.

Zodra we buiten komen word ze de ambulance ingereden en doen ze alle slangentjes weer terug aan allemaal apparaten in de ambulance zelf. 'Het duurt ongeveer een half uurtje voor we er zijn ' zegt de man en gaat dan voorin zitten nadat charlie weer aangesloten is aan alles. Ik mag naast haar blijven en kijk dan ook hoe ze druk in haar hoofd lijkt met van alles en nog wat. Ik laat haar maar met rust want ik wil niet twee dagen achter elkaar een rot opmerking maken waardoor ze van streek is.

Ze is denk ik gewoon verdrietig ookal wil ze het toch niet toegeven als ik het aan haar vraag of het zo is. Vanochtend moest ze gedag zeggen tegen iedereen aangezien ze voorlopig niet terug komt naar de hamptons. Ik heb gezegt dat zodra ze er weer wat beter aan toe is dat ik ervoor zorg dat ze naar londen kunnen komen maar dat voorlopig toch nog geen zin heeft aangezien ze nu eerst geopereerd moet gaan worden. Ze was een soort van vergeten dat ze iedereen hier achter moest laten en was dan ook echt teleurgesteld net als de rest. Ze vonden het wel jammer maar wat oliver zei was wel waar, we hebben nu liever dat ze weer gaat lopen en de oude word dan dat ze als een kasplantje in een ziekenhuis bed ligt en langzaam ouder word. Daarmee was ze wat meer gerust gesteld dan eerst. Waar ze het meeste van baalde was dat ze zara nu niet vaak meer kon zien. Rosie heeft haar belooft dat zodra ze naar engeland kunnen komen rosie zara mee neemt en mag ze de hele tijd oppassen. Het is maar waar je je op verheugt maar ik zou niet vrolijk worden van oppassen. Ik heb nu al geen zin om straks weer harry zijn slaafje te worden in hun paleis. Die meid heeft echt een slechte invloed op hem en ik blijf erbij. Dat hij het met charlie niet echt meer wil ( snap ik ook niet ) is een ding , maar dat je haar hier voor inruilt is echt triest. Dit huis heeft een paar miljoen gekost terwijl harry bijna nooit thuis is en al was hij thuis , wat moet je in een huis wat voor een gezin met 6 kinderen zelfs te groot was. Ik denk gewoon dat ze het alleen maar voor zichzelf doet en hem deels gewoon voor het geld gebruikt. Tuurlijk zeg ik dat niet tegen harry maar ik denk er wel zo over en volgensmij ben ik niet de enige.

'Oke charlie , daar gaan we ' zegt de broeder en trekt haar langzaam de ambulance uit. Ze word naar de een soort platform gereden wat dan omhoog gaat en ze zo het vliegtuig in kan waar al verpleegsters zijn die uit het ziekenhuis in londen komen.

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu