Hfd 12

1.3K 40 2
                                    

Harry p.o.v

Sinds louis weg is gegaan heb ik niet meer geslapen . ik zit met heel veel dingen in me hoofd en ik vind maar geen oplossing . het lijkt wel of alles tegen zit . ik stap me bed uit en ga naar beneden . het is pas 5:30 en het is nog wel zondag ook . ik ga naar de keuken en maak een kop thee . ik ga op de bank zitten en drink langzaam mijn thee op . het is nog heerlijk stil in huis en niemand stoort me . En als het dan zo stil is ga je altijd aan van die dingen denken waar je weer verdrietig van word . ik mis thuis . ik wil terug naar huis . al was het voor maar 2 dagen gewoon even weg.en dan kan ik alles op een rijtje zetten . ik ga naar boven en haal me laptop . ik boek een ticket voor dat ik vanmiddag weg ga . wanneer ik terug ben weet ik nog niet . ik pak snel me tas en stop er alleen belangrijke spullen in want kleren heb ik thuis ook nog wel . ik print de ticktets uit . en loop naar beneden en schrijf een brief .

allemaal ,

sorry , ik ben terug naar huis . niet voor lang maar gewoon even . ik miste thuis . ik weet nog niet wanneer ik weer terug kom . Ik zal echt niet lang weg blijven . er zijn gewoon wat dingen die me teveel worden . jullie reden je wel zonder mij .

harry

ik leg de pen neer en trek me jas aan .ik hoor gestommel boven dus loop zo snel als ik kan met mijn tas naar buiten en begin te rennen . ik neem de bus naar het station en vanaf daar met de trein naar het vliegveld . daar aangekomen moet ik nog rennen om optijd te zijn maar ik heb het gehaald . als ik in het vliegtuig zit doe ik mijn oortjes in en val in een diepe slaap .

Charlie p.o.v

Als ik wakker word hoor ik beneden geluiden . ik ga rechtop zitten en draai me dan om ,om op te staan . uit me kast pak ik me ochtend jas . dan hoor ik ineens de voordeur dicht slaan . ik schrik op en ren naar beneden . ik kijk overal maar er is niemand . er ligt alleen een brief op de tafel . ik lees de brief en schrik dan . hij is naar huis ? en dat wisten we niet ?straks komt hij niet meer terug ! ik geloof het niet . ik ren met de brief naar zijn kamer en die is netjes achtergelaten en opgeruimd . dit kan niet waar zijn . Ik ren naar louis zijn kamer en storm naar binnen . ' Louis , harry is weg ' zeg ik . hij doet ze ogen open en zegt dan ' wat zei je nou !!??' ' Harry is naar huis ' zeg ik . Er rolt een traan over mijn wang he- wacht huil ik nou ? ik geef de brief aan louis en als hij klaar is met lezen geeft hij me een knuffel . Als hij los laat zegt hij ' harry heeft zijn rust soms nodig , hij komt wel weer terug ' ik knik en lopen we naar de andere hun kamer en vertellen we het ze . niemand had het van harry verwacht . ik hoop maar dat hij snel terug komt .

Louis p.o.v

Het verbaasd me niks dat hij weg is . soms moet hij gewoon alleen zijn en weg van de andere net als nu . alleen ik had niet verwacht dat charlie  er zo op zou reageren . ze moest huilen . Misschien komt dat ook doordat ze het niet aan had zien komen , maar toch .

De rest van de zondag is stil en doen we vrij weinig . charlie komt haar kamer bijna niet uit en als ze al komt dan is ze de hele tijd stil . ze zit nu weer boven en ik maak me zorgen om haar . haar moeder weet het ook en die zegt dat het wel over gaat . ik luister toch niet naar haar en ga gewoon naar haar toe . ik klop op haar deur en hoor niks . ik doe de deur op een kier en kijk naar binnen . ze zit voor het raam en staart naar buiten . ik ga naast haar zitten maar zeg niks. Ze blijft stil zitten en zegt geen woord . Dan ineens ' het is hetzelfde ' zegt ze . ik kijk haar aan en vraag ' wat is hetzelfde ' ze doet haar mond open om wat te zeggen maar er komt niks. ' Hij zei ook dat hij terug zou komen ' zegt ze . ' Wie ' vraag ik . en dan breekt ze . de rebel die zo hard en koud lijkt breekt . ze begint keihard te huilen en stopt niet . ik trek haar in een knuffel . ze huilt nog door en dan langzaam word ze rustig . ik begeleid haar naar haar bed en ga dan naast haar zitten . ' Wie bedoelde je ' vraag ik rustig . ze ademd in en uit en zegt dan 'me vader ' zegt ze . en ze begint met vertellen . 'hij ging weg omdat hij niks meer met ons te maken wou.hebben . Maar met harry , hij mag niet weg . hij heeft me geholpen toen ik gevallen was en na het drama van het concert . ik wil niet dat hij  weggaat ' zegt ze . ik trek haar terug in een knuffel . ik laat haar los en loop snel maar beneden en haal een glas water en loop dan terug naar boven . als ik boven kom geef ik het glas aan haar en drinkt ze hem leeg . ' Harry komt wel terug , hij heeft soms gewoon wat tijd nodig ' zeg ik . ze knikt en gaapt dan .' ga wat slapen , ik maak je wel wakker als er wat is . ze knikt en kruipt onder de deken. Ze haalt een beer onder haar kussen vandaan met 'van mijn grote broer ' op zijn shirt gedrukt en knijpt hem vast . 'Ja ik heb een beertje , hij betekent alles voor me oke ' zegt ze .

ik geef haar een kus op haar voorhoofd .' Louis ' zegt ze .' ja ' ' Tegen niemand zeggen alsjeblieft ' vraagt ze . ' Je geheim is veillig ' zeg ik . ik loop haar kamer uit richting de mijne . dan kom ik niall tegen ' hey lou , waarom is je shirt nat ?? vraagt hij . ' Ongelukje ' zeg ik en loop door . op mijn kamer pak ik mijn mobiel en stuur een bericht naar harry toe :

Naar Hazz" hey , ben je al thuis ??

Van hazz " ja net , sorry dat ik weg ben gegaan .

Naar hazz " geeft niet . je kan het voortaan maar wel beter eerst aangeven .

Van hazz " ???

Naar hazz " ze is gebroken .

Van hazz " gebroken ???

Naar hazz " ik mag niks zeggen dat heb ik beloofd . maar laten we zeggen dat ik de andere kant van haar gezien heb.

Van hazz " ow ....

Naar hazz " ja.... Maar ik moet gaan , spreek je later hazza x

Van hazz " oke , bye boo x

Ik hoop dat harry snel terug komt want op deze manier is de rebel veel leuker . harry had dit ook niet kunnen weten . alleen voor de volgende keer weet hij hoe hij het niet moet doen .

s'avonds slaat iedereen op niall na avond eten over . ik heb alleen een wortel op en een glas sap . ik pak een glas Water en neem die mee naar charlie toe . als ik in haar kamer kom slaapt ze nog . ik maak haar zachtjes wakker en ze doet voorzichtig een oog open .ze komt overeind en wrijft in haar ogen . 'het is 19:30 , wil je nog wat eten ??' vraag ik . ze neemt een slok water en schud dan nee . ' Moet ik je verder laten slapen ' vraag ik . Ze knikt en kruipt weer onder de deken . ze pakt het beertje terug vast en doet haar ogen dicht . ik sta op en loop haar kamer weer uit . ik loop de trap af en ga naar de keuken . ik maak een beker thee en neem die mee naar boven . ik ga in bed nog tv kijken terwijl ik me thee drink en ga dan slapen . het was een lange dag . ' Bedtime for me , bedtime for me ' zing ik . en kruip onder de deken . ik doe mijn ogen dicht en val al snel inslaap .

Thanks for reading , AND voting :))

X #teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu