hfd 119

661 26 1
                                    

HEBBEN JULLIE HET VRESELIJKE NIEUWS GEHOORD ??!! SIMON COWELL HEEFT GEZEGT DAT 1D OVER TWEE ALBUMS STOPT !!!! HOE MOETEN WE ZONDER HUN VERDER !??!?!

- morgen en woensdag geen update maar nu een lang hoofdstuk x

charlie p.o.v

als we geland zijn mag iedereen eerst naarbuiten voor moos en bram voorzichtig het vliegtuig komen . als ze op de grond staan met hun kooi mag ik ze eruit halen en doe ik hun terug aan hun riem vast . langzaam loop ik met ze naar de douane en haal ik mijn koffers op voor ik langzaam naar de aankomst hal ga . met moos en bram vlak naast me loop ik door de deuren heen en zie ik oom- uhm patrick al staan . snel loop ik op hem af geeft hij mij een knuffel . ' we hebben je gemist ' zegt hij als hij mijn koffer overneemt en me begeleid naar de auto . ' ik jullie ook . ik ben blij om terug te zijn ' zeg ik . voorzichtig duw ik bram en moos de auto in terwijl patrick mijn koffers in de achterbak gooit . ' ga maar slapen charlie , het is toch nog een uur rijden ' zegt hij.  ookal zou ik het normaal ziellig hebben gevonden , nu heb ik daar geen last van.  slapen , slapen en nog meer slapen is alles wat ik doe .

als ik wakker word rijden we de straat in en stopt hij voor het huis . het zijn twee huizen tegen elkaar . en links is van hun en de rechter kant heb ik gekocht . ' kom op ' zegt hij en neemt me bij hun mee naar binnen . isabel zit aan tafel en voert mar een banaan . ' hey charlie ' zegt ze blij en komt op me afrennen . ze geeft me een knuffel en haalt me er bijna mee naar de grond maar ik blijf nog staan . ' nog gefeliciteerd ' zegt ze . ' dankje ' zeg ik en begin weer te gapen . ze beginnen te lachen en bied mijn excuus aan . ' ga maar even slapen . ik was ook heel erg moe toen ik ... ' zegt ze en wijst naar haar buik . ze geeft me de sleutels en ik pak mijn spullen en loop hun tuin uit . en het mooiste is dat als je de tuin uit gaat je meteen bij de pier en het hondenstrand bent . dan loop ik naar het huis erna en maak ik de poort open en duw ik hem open . voor me ligt een tuin met links in de hoek een zwembad . een steen pad vanaf de poort loopt naar het terras . de hele wand beneden is van glas dus kan je zo naar binnen kijken . ik loop langzaam naar voor over het pad terwijl bram en moos al in het gras liggen te rollen . ik schuif de achterdeur open en zie links een mega keuken met een eet tafel en een hele hoek met twee banken en een mega tv . de hele vloer is van marmere tegels en overal zijn ramen die de kamer verlichten . ik loop door de rest van het huis . beneden is nog een kamer die word gebruikt als bibliotheek en studeerkamer . boven zijn twee normale kamers en een die iets groter is en een balkon heeft . als je op het balkon staat kan je de tuin en de zee goed zien . ik ga op het balkon staan en ruik de zee meteen . na een tijdje loop ik naar het bed en laat ik me daar op vallen . bijna meteen als mijn hoofd het kussen raakt ben ik al weg .

als ik weer wakker word ga ik er uit en zie ik bram en moos drinken uit het zwembad . ' oh shit ' zeg ik en duw ze snel weg en pak schoon water . dat drinken ze dan snel op en ik geef ze eten. ' god , ik ben echt dom ' zeg ik en schud met mijn hoofd . als ze klaar zijn pak ik hun riemen en neem ze mee de tuin uit . ik doe de poort opslot en ga via het strand naar onze camping verderop . als ik de receptie binnen loop kijkt rafael me verbaasd aan.  ' wat doe jij hier in de winter ' vraagt hij . ' ik ga voorlopig hier wonen 'zeg ik . ' hoezo dat ineens , niet dat het niet mag ' zegt hij . ' uhm , gewoon ' hij ziet het over een paar maanden vanzelf wel . ' maar hebben jullie nog iemand nodig ' vraag ik . hij knikt en zegt ' het is niet druk maar er zijn zat kleine dingen die gedaan moeten worden dus je bent wel welkom ' zegt hij . dan legt hij nog uit hoelaat ik morgen hier moet zijn en ga ik weer .

terwijl ik de supermarkt doorloop naar eten gaat mijn telefoon ineens heel vaak. 

harry - 64 gemisten oproepen

louis - 12 gemisten oproepen

niall - 21 gemisten oproepen

zayn - 19 gemisten oproepen

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu