hfd 141

461 26 4
                                    

Dit hoofdstuk is net zo depresief als ik me vandaag voel :)(

Charlie p.o.v

Na anderhalf uur reizen ben ik waar ik heen wou gaan . Toen ik wist dat ik zwanger was van ashlyn ben ik naar spanje gevlucht en heb ik het huis in de wijk bij charlotte en alex verkocht omdat ik dacht dat ik niet terug zou komen . Alex vond dat ik een slaap plek achter de hand moest houden voor als ik in engeland wou zijn . Dus de oplossing was , een apartement in londen .  Het appartement bestaat uit een keuken , 2 slaapkamers ,  een badkamer , woonkamer en een kamer die nog leeg is  . op momenten zoals deze heb je ook niet meer nodig vind ik . Mijn bed staat voor het raam en heeft een super uitzicht over de stad . Ik plof op mijn bed neer en zucht diep in mijn kussen . ' ik haat je hazz ' zeg ik in mijn kussen . Zoals ik verwacht had heb ik de hele weg hiernaar toe berichten gekregen die ik allemaal genegeerd heb . Toen ik net tien minuten weg was realiseerde ik me dat aangezien harry zo bekend is er een apparaat in de auto zit waardoor je zo kan zien waar hij is . Dus bij het eerste station ben ik eruit gegaan en verder gaan reizen met de trein . De hele tijd heb ik mijn capuchon opgehouden en ben ik snel doorgelopen want wie weet wie er rond liep . En wie weet zag iemand me dan ziet zoals ik nu ben . Ik kan veel hebben en dat weet ik van mezelf . Ik ben zo hard als steen en om mij te breken moet je veel moeite doen . Tuurlijk, ook ik heb mijn gevoellige snaren en die zijn wel geraakt de afgelopen paar dagen . Ik kan veel hebben maar ik denk dat dat te veel is geworden . Weetje hoe het is als je alleen maar negatieve dingen kunt zien en alle positieve punten weg zijn ??ja ?? Nou zo dus . Alle energie en moed is weg gezakt door dit ene wat er vandaag gebeurt is . En als ik eenmaal breek weet ik dat het ook niet zo best is ook . Om er dan uit te komen is zwaar !! De laatste keer dat ik me zo voelde hebben de jongens me uit het donker getrokken toen ze kwamen oppassen . En nu moet ik het allemaal zelf voor elkaar zien te krijgen . Niet dat ik het niet aan zag komen want ik wist dat het niet lang meer zou duren voor het me te veel zou worden .

But I'm only human

And I bleed when I fall down

I'm only human

And I crash and I break down

Your words in my head, knives in my heart

You build me up and then I fall apart

'Cause I'm only human

Dit nummer beschrijft mijn hele leven in iets minder dan vier minuten . Het komt erop neer dat je alles op je kan laten komen en het lijkt dat het goed met je gaat tot het je teveel word en dat dat normaal is omdat je een mens bent . Het enige verschil is dat ik een zelf straffer ben . Als ik huil geef ik mezelf de schuld en vind ik mezelf zwak . Dat is een van mijn slechte eigenschappen vind ik .

Maar aan de andere kant maakt het je ook sterker en zelfverzekerder . Ik ga proberen zo snel mogelijk weer rustig te worden want nooit van me leven dat ik depresief wil of zal gaan worden !!

Ik trek een vest aan en een skinny jeans en ga naar de gang waar ik snel een paar schoenen aan trek en mijn zonnebril en geld pak . Snel ga ik het appartement uit en ga ik de stad in opweg naar een winkel om eten en drinken te halen . Het is al donker aan het worden en mensen lopen met kerst inkopen over straat heen aangezien het over twee weken kerst is . Als ik bij de winkel kom pak ik een mandje en vul ik hem met eten voor vandaag en morgen  . Ik koop een fles bacardi lemon en ga dan met een tas vol terug naar huis toe . Buiten is het koud en is het al weer zachtjes begonnen met sneeuwen . De weg naar huis is kort via een parkje wat zo recht naar het gebouw gaat . Ik kijk om me heen terwijl ik naar huis loop en zie een paar honden in de sneeuw rollen en denk aan bram en moos . Ik hoop maar dat harry ergens in dat egoïstische hart ruimte heeft overgelaten om voor ze te zorgen .

Als ik thuis kom zet ik de tas op het aanrecht en doe ik mijn schoenen en vest uit . Ik zet de pasta op het gasfornuis en begin ham in plakjes te snijden om pasta carbonara te maken . Als de pasta opstaat en de kaas saus pak ik een glas en doe ik wat sinas in een glas met een fikse scheut uit de fles bacardi . Ik doe de dop terug op de fles en kijk naar het glas . ' yolo ' zeg ik en neem dan een paar grote slokken . Doordat ik al een tijdje geen drank meer op heb brand in het begin mijn keel een beetje maar dat is gelukkig na een korte tijd al weg . Ik drink langzaam verder en doe de pasta op mijn bord . Met mijn bord en drinken ga ik aan het kookeiland zitten en begin mijn eten te eten . Bij de buren hoor ik een paar harde klappen en gebonk . Snel kijk ik of het gas uit is en ren dan snel mijn kamer uit naar de buren toe om te kijken wat er is . Ik klop op de deur en een paar tellen later krijg ik de schrik van mijn leven .' Sandy ?!?! Josh ?!?! ' josh houd een natte handdoek tegen zijn hoofd en sandy staat er geschrokken bij . ' waarom ben je weg bij hazz ' vraagt sandy meteen . Ik duw ze naar binnen en doe de deur dicht . ' dat doet er niet toe ' zeg ik en trek de handdoek van josh zijn hoofd af .' Wat hebben jullie gedaan' vraag ik verbaasd . ' ik was tv aan het kijken en josh gooide een kussen naar mijn hoofd en toen ik zijn drumstok terug gooide deed ik dat iets te hard ' zegt hij . ' maar alsnog , wat doe jij hier ' vraagt josh als ik hem een kleinere handdoek heb gegeven . ' ik heb gezeik met harry gehad en ik wil alleen zijn dus ben ik weggegaan . Maar als ik erachter kom dat jullie iets gezegt hebben dan gooi ik die drumstok harder tegen je hoofd aan ' zeg ik . Ze knikken en na nog wat gepraat te hebben ga ik terug naar mijn appartement en eet de half koude pasta op voor ik naar mijn bed toe ga en naar de sterren buiten lig te staren ,te denken hoe harry dit ooit had kunnen zeggen . En dan die berichtjes die hij stuurde .

Het spijt me charlie . Ik hou nog steeds van je

Vergeef het me .

Charlie zeg iets please

Dag harry . Flikker . Eerst me alles uitmaken wat hij maar kan zeggen en dan terug krabbelen . Poesie . Laat hem maar eens lekker zijn fouten inzien en dan zal ik er wel over na denken hoe het verder gaat . Maar voorlopig kan hij erin stikken .

Thanks 4 reading voting and all the amazing comments x #vaneenvandaagietsminderblijteamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu