hfd 153

405 24 3
                                    

Galantis - runaway (u&i)

-1 dag voor de bruiloft

Charlie p.o.v

Het is nog een dag voor de bruiloft en langzaam begin ik redelijk nerveus te worden . Vandaag gaan we naar de locatie met zijn alle waar we de hele dag met van alles nog bezig zullen zijn . De jongens waren er vanochtend al veel te vroeg samen met gemma en phoebe en maakte ons al veel te vroeg wakker . Harry ging er meteen uit maar ik bleef nog liggen . Pff , omdat zij het zeggen hoef ik er zelf nog niet uit te willen .

' ah , jij kwam er ook eindelijk een keer uit ' zegt louis als ik onderaan de trap sta. ' serieus , hou je mond ' zeg ik en heb nu al een ochtendhumeur . ' nou zeg , mag hopen dat je humeur morgen niet zo is ' zegt hij lachend en gaat dan weg . Met mijn ogen nog half dicht loop ik de keuken in en maak ik een glas water voor mezelf en pak ik een pilletje tegen de hoofdpijn . De dag is nog niet eens begonnen en me hoofd voelt al alsof hij ieder moment uit elkaar kan knallen. Ik slik snel de pil weg en begin dan ontbijt te maken . Met een kom cornflakes in mijn handen ga ik op de bank zitten en pak ik de afstandbediening uit niall zijn handen . ' hey !! ' zegt hij als ik een andere zender aan zet . ' hi niall ' zeg ik en ga van mijn ontbijt eten . Ik kijk naar de tv maar voel liam zijn ogen de hele tijd op me branden . Eigenlijk wil ik er iets van zeggen maar we hebben het al genant genoeg . We praten al lang niet echt met elkaar en de rest ziet het ook maar weet waarom . Moet ik dan zeggen dat hij denkt dat harry vreemdgaat ?? Tuurlijk niet , dat verpest heel de band . Het zal vanzelf wel over waaien . Misschien ziet hij na morgen in dat harry niet vreemdgaat en dat hij gewoon iets doms gezegt heeft . Ik hoop maar dat hij dat in ziet want ik wil niet dat het zo raar tussen ons is . Op harry na dan natuurlijk heb ik de beste band met liam en ik wil niet dat door een klein iets dat helemaal weg is . Misschien moet ik anders gewoon met hem gaan praten en lost dat het op .

' schiet op charlie , hoe lang kan het duren om een tas met spullen te pakken ' hoor ik van beneden komen . Ik sta voor het raam in onze kamer en staar naar buiten . Mijn boek voelt een beetje raar aan en ik voel me ook niet heel tof . Een soort onderbuik gevoel alsof er wat gaat gebeuren . Misschien zijn het gewoon de zenuwen , maar toch voelt het raar . Ik zal me wel weer aanstellen , denk ik en ga dan naar beneden toe met mijn tas over mijn schouder heen . ' jeez , kan het nog langer duren !! ' zegt phoebe geirriteerd en trekt me mee naar buiten . ' wacht !! ' zeg ik en ren nog snel naar binnen . ' bram, moos kom !! ' zeg ik . Ze komen vrolijk aanrennen en komen mee naar buiten . ' ugh , moeten ze mee ' vraagt phoebe zuchtend . Ik maak de achterbak open en zet ze erin . Dan ga ik achterin de auto zitten en laat phoebe naast gemma zitten die rijd .

' Al nerveus ?? ' vraagt gemma als we onderweg zijn. Ik schud mijn hoofd nee en zeg verder niks . Die buik zit me niet helemaal lekker . Ik voel me niet misselijk ofzo maar gewoon niet lekker . Een soort knoop in me maag . ' charlie ?? ' ik kijk op en zie phoebe me vragend aankijken . ' ik ben oke ' zeg ik en probeer ze te overtuigen van mijn leugen . Phoebe knikt dan en begint met gemma te praten over wat ze nog allemaal moeten doen . Al die stress... pff . Waar maken ze zich druk om .

Als we bij het landgoed aankomen klappen phoebe en gemma blij. ' we zijn er !! ' zeggen ze blij en rijden het terein op . Via een lange laan kom je bij een kasteel uit waar al allemaal mensen rond lopen . Phoebe en gemma rennen meteen de auto uit naar het kasteel toe en beginnen meteen mensen aanwijzingen te geven . Het kasteel was echt heel mooi en helemaal met de bossen er omheen . Het had een italiaanse stijl en ook zonder de temperatuur die ze daar hebben was het perfect . Het bos er omheen zorgde ervoor dat het afgelegen was , dat was denk ook de reden dat harry dit wou zodat de pers niks zou zien . Ik zag er erg op om te gaan trouwen maar tot nu toe vind ik het helemaal niet eens zo erg . Snel haal ik bram en moos uit de achterbak en loop dan met ze richting de ingang van het kasteel . Binnen rennen allemaal mensen alle kanten op en gillen ze allemaal door elkaar heen . Ik probeer zo min mogelijk mensen in de weg te staan , maar dat gaat me nog niet heel goed af . Ook bram en moos zorgen voor aardigen stress omdat ze steeds mensen bijna laten vallen . ' charlie , kom ' hoor ik louis zeggen en hij trekt me aan mijn arm mee . We lopen door wat gangen en komen dan bij een achtertuin die vol staat met bloemen en planten . ' als het morgen droog is dan zorgen ze dat hier alles geregeld is en dan kan alles buiten gebeuren ' zegt hij . Ik knik en dan hoor ik een vervelende piep . Louis rommelt wat in zijn broekzak en heeft dan ineens een walkie talkie in zijn handen . Serieus . ' lou , ik , phoebe en gemma hebben je even nodig voor ' hoor ik niall zeggen . ' ik kom al ' zucht louis en rent dan weg . Waarom is iedereen zo druk !! Zoveel hoeft er toch niet gebeurt te worden . En we slapen hier vanacht met zijn alle dus wat is het probleem !! De bovenste verdieping heeft een hele boel slaapkamers waar we vanavond gebruik van mogen maken zodat we niet nog eens 2,5 uur uur morgenochtend hierheen hoeven te rijden . Dat was ook al een van die geweldige dingen dat dit kasteel ons te bieden had .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu