hfd 151

448 26 8
                                    

Na dit hoofdstuk komt een kleine tijdsprong richting de bruiloft ... yeeyy

Charlie p.o.v

' ik wil zeggen dat het me spijt ' zegt ze als we alle twee op de bank zijn gaan zitten . ' ik had niet mogen oordelen op je zonder dat ik het hele verhaal wist ' zegt ze . Ik wil haar echt heel graag geloven dat ze het meent en alles maar hoe kan ik dat doen als dit al de tweede keer is dat ze haar excuse aan bied . ' het is al goed ' zeg ik . Ze lacht vriendelijk en loopt dan terug naar de keuken . Ik blijf achter op de bank met mijn gedachten door de hele woonkamer verspreid . Ondanks dat ik gezegt heb dat het goed is meen ik het niet . De enige reden waarom ik het zei was zodat ze teminste weer hier naar toe zou komen en ze tijd met harry en ashlyn door kan brengen . Ze is bij mij het vertrouwen in ieder geval helemaal kwijt . Dan zal je vast denken dat ik me aanstel maar hoe zou jij het vinden als iemand steeds een oordeel trekt over je en je uitscheld voor alles wat je maar kan bedenken . Of wat zou jij doen als jou schoonmoeder zou zeggen dat je niet goed genoeg bent voor haar zoon en je hem alleen maar gebruikt . Zoiets wil je echt niet graag horen , geloof me . Ik snap ook wel dat ze het beste voor haar zoon wilt maar ik heb nog nooit wat fou- oke , ik heb eigenlijk vaak een fout gemaakt... maar dat wil niet zeggen dat ik alleen maar slecht ben !! Als ik zo slecht zou zijn dan had ik al lang misbruik van harry en de jongens gemaakt . ' charlie ?? ' hoor ik en schrik op . ' huhh ' zeg ik en zie harry naast me komen zitten . ' gaat het ?? ' vraagt hij . Ik knik en wrijf over mijn gezicht heen . ' gewoon moe , dat is alles ' zeg ik en schud alle gedachtes van me af . ' wil je naar bed ?? ' vraagt hij . Ik knik dan en ga naar boven toe met harry achter me aan . Boven plof ik op het bed neer en kruip ik onder de dekens . Een diepe zucht verlaat mijn mond en ik ga goed liggen . ' ik ga nog heel even naar beneden want ashlyn moet nog naar bed ' zegt harry . ' hmm ' moppel ik en val dan al snel in een diepe slaap .

De volgende ochtend word ik wakker door iemand die met me loopt te schudden . ' mama !! Erst ' ik doe mijn ogen open en zie ashlyn op mijn buik zitten met een kerstmuts in haar handen . ' ik kom , ga de andere maar wakker maken ' zeg ik . Ze springt van het bed af en sprint de kamer uit . Ik zucht en kruip naar harry toe die ook wakker is geworden . ' hi ' zeg ik en ga weer terug liggen hoe ik eerst lag met mijn hoofd op harry zijn borst en mijn arm over zijn buik heen . ' ik wil er niet uit ' zegt hij en trekt zijn deken over zijn hoofd heen . ' we moeten wel ' zeg ik . ' of we doen alsof we niks gehoort hebben en blijven liggen ' zegt hij en komt weer onder de deken vandaan . ' en de rest dan ?? ' vraag ik . ' die hebben pech ' zegt harry en doet zijn ogen weer dicht . Ik zeg tegen mezelf dat ik wakker moet blijven maar ik kan nog wel wat slaap gebruiken ... 5 minuten mijn ogen dicht kan geen kwaad .

'Awh , kijk hoe schattig ' ' maak ze nou maar wakker lou ' ' maar ze zien er zo leuk uit zo ' ' nou en ' nog geen paar seconde later zakt het bed naast mij in en vliegt iemand bovenop mij en harry . ' WAKKER WORDEN !!! ' schreeuwt hij . Ik haal me knie omhoog en raak hem percies waar jongens dat liever niet hebben . ' AAAHHHG CHARLIE !!! ' ik kan het niet laten en lach zachtjes om louis die nu op de grond ligt te rollen . ' wat is er ' vraagt harry die door louis zijn geschreeuw wakker is geworden . ' JE VERLOOFDE , DAT IS ER GEBEURT ' hoor ik naast het bed vandaan komen . ' charlie gaf louis een knietje ' zegt liam die ook moeite heeft zijn lach in te houden . Ik begin te lachen en sta dan op uit bed . ' en nu wegwezen jullie , we komen zo ' zeg ik . Ik duw liam de kamer uit en ga dan terug naar binnen . Louis pak ik bij zijn enkel beet en trek hem de kamer uit . Ik leg hem op de gang neer en ga dan onze kamer weer in . De deur valt met een klap dicht en ik haal opgelucht adem . ' pff... ze hadden het ook lief kunnen vragen of we eruit wouden komen ' zegt harry die rechtop is gaan zitten . ' maar zijn wij niet al lang wakker gemaakt door ashlyn ' zeg ik en ga naast hem zitten . ' weetje hoe vroeg het toen nog was ' zegt hij . Ik haal mijn schouders op en wil dan opstaan maar word tegen gehouden door harry zijn armen om mijn middel . ' zeg je niet eens ; goedemorgen lieve harry ' zegt hij . Ik begin te lachen en zeg nee . ' dan laat ik je niet los ' zegt hij en houd me vast. ' ik kan toch jou niet lief noemen als je dat niet bent ' zeg ik met een grijns op mijn gezicht . Voor ik het weet lig ik op het bed en heeft harry mijn handen met een hand vast . ' meende je dat ' vraagt hij . Lachend knik ik ja , maar dat had ik beter niet kunnen doen . Met de hand die hij nog vrij heeft begint hij in mijn zij te kietelen , maar omdat hij mijn handen vast heeft kan ik niks . ' harry s-stop ' zeg ik tussen het lachen door . Tranen van het lachen rollen over mijn wang en mijn buik begint er pijn van te doen . ' ik stop alleen als je zegt wat ik nu ga zeggen ' zegt hij . Ik knik en heel even stopt hij . ' harry is de aller liefste en is echt heel erg sexy ' ' harry is de aller liefste en heel erg sexy.... LAAT ME NU LOS ' zeg ik en dan laat hij mijn handen los . Ik haal opgelucht adem en geef harry een kus . ' ik haat je ' zeg ik . Hij lacht en helpt me dan omhoog . ' dat weet ik ' zegt hij .

Even later als we alle twee aangekleed zijn gaan we naar beneden waar mijn moeder , die van harry en louis en mijn oma bezig zijn met de lunch klaar maken . We waren het allemaal wel eens dat we niet vroeg opwouden dus hebben we het kerstontbijt naar de lunch geschoven . De ouders van niall , liam en zayn zijn gisteravond laat nog naar huis gegaan omdat die vandaag met andere kerst gingen vieren . De jongens en hun vriendinnen zijn er nog wel en blijven ook gewoon .

'Charlie , kom je ' vraagt niall als iedereen al aan tafel zit . Ik leg mijn telefoon weg en ga dan achter niall aan naar de tafel . Aan het einde van de tafel staat de kerstboom waaronder alle cadeau's liggen . Iedereen wacht geduldig af op wat ze gaan krijgen . De eerste pakjes worden onder de kerstboom vandaan gehaald en snel open gemaakt . Voor iedereen is er wel wat behalve ik . Ik heb niks gevraagt en wou ook niks hebben . Harry was het er niet mee eens en wou wel wat voor me kopen maar ik wil het gewoon niet en na lang zeuren heeft hij het opgegeven om mij over te halen . Ik weet nooit waar je voor moet vragen . Met me verjaardag weet ik het al bijna nooit en laat staan nu .

Na een lange lunch en het uitpakken van alles ruimen we gezamenlijk op en gaan nu ook onze familie's weg . ' let je goed op jezelf ' vraagt mijn opa . Ik knik en geef hem een knuffel . ' als ik je niet meer zie , tot 16 augustus ' zegt hij met een glimlach . ' wat is er dan ?? Mijn verjaardag maar dat is niet zo bijzonder ' zeg ik en snap niet wat hij bedoelt . ' volgens harold is het ook de dag dat jullie gaan trouwen , dus tot dan !! ' zegt mijn opa en gaat naar buiten toe . WTF ?!? Oke ... mijn opa weet eerder wanneer ik ga trouwen dan ik zelf . Als ik mijn familie uitgezwaaid heb zoek ik meteen harry op . ' ik hoorde net dat wij 16 augustus gaan trouwen ' zeg ik en kijk hem vragend aan . ' dat leek me wel een mooie datum ' zegt hij voorzichtig , waarschijnlijk bang voor mijn reactie . ' ik ben niet boos ofzo , het was alleen fijn geweest als mijn opa me net geen hartaanval had hoeven geven ' zeg ik en harry haalt opgelucht adem . ' harry ' onderbreken de jongens ons . ' wat is er ' vraagt hij en kijkt naar de vier jongens op de bank die allemaal onze kant opkijken . ' mogen wij je bruidsmeisjes zijn ' vraagt niall . Ik schiet in de lach en ook harry kan zijn lach niet inhouden . ' tuurlijk , bruidsmeisjes van me ' zegt harry en springt bovenop de jongens . Als harry op ze neervalt hoor ik aardig wat gekreun en geschreeuw . Nog geen paar tellen later harry op de grond gegooit en ligt hij lachend op de vloer te rollen . En ik dacht dat ik de kleuter was ....

MERRY FUCKING CHRISTMAS EVERYBODY !!!

Thanks 4 reading , voting , the comments and the follows #TEAMTROUBLE X

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu