Hfd 43

903 25 1
                                    

vanavond begint de wwa tour !!ben ik de enige die de livestream gaat kijken en serieus wakker blijft tot half 5 ??!!! als er meer dat ook doen, JE BENT NIET DE ENIGE !!!!!en voor de mensen die het gaan kijken : succes !!!!

         -

Imagine dragons - demons

Charlie p.o.v

Als ik de blokhut uit loop staat ineens harry voor me . ik schrik me helemaal kapot en laat net me bord niet vallen . ' Harry , je haf me een hartaanval ' zeg ik tegen hem . ' Sorry , dacht niet dat er iemand wakker was aangezien het nog best vroeg is ' zegt hij . ' Geeft niet ' zeg ik en ga aan tafel zitten . ik haal een pannekoek onder de folie vandaan en leg hem op mijn bord . ik gooi er poedersuiker op en rol hem op . ik neem een hap en neem een slok drinken . dan komt harry naast me zitten en haalt er ook een van de stapel af . ' Ook niet gegeten ' vraag ik . ' Nee , niemand wou tegen me zeggen wat er was ' zegt hij terwijl hij eet . ' Louis en de rest negeerde me , dus toen ben ik weggegaan en nu weer terug ' zegt hij . ' Ik had een beetje ruzie met louis en liam om iets en daar was ik best boos om . en ik denk dat louis en liam daar zich schuldig voelde ' zeg ik . ' Dat hadden ze toch ook zelf kunnen zeggen ' zegt harry . ' Tja ' zeg ik en neem nog een hap . ' Ik weet eigenlijk best weinig van je ' zegt harry . ik neem een slok drinken en zeg ' vraag maar ik geef wel antwoord ' hij denkt even na en zegt dan . ' Favoriete eten ' ' Sowieso kip ' zeg ik blij . ' Favoriete artiest ' 'fall out boy en 5sos 'zeg ik . ' Waar ben je bang voor ' vraagt hij dan . waar ben ik nou echt bang voor . ' Ik denk dat me motor gestolen word ' zeg ik eerlijk . ' Grootste blooper ' zegt harry met een grijns op zijn gezicht . ik begin te lachen . 'heb er wel meer dan een ' zeg ik eerlijk . ' Begin ergens ' zegt hij . ' Nou , voor alex wist dat hij op jongens viel had hij heel vaak verkering met meisjes en een keer heb ik dat van dichtbij moeten zien ' zeg ik .

Flashback

Ik loop richting alex zijn huis om hem op te halen . we moeten vandaag bij de werkweek in het dorp gaan helpen met hutten bouwen bij de kleine kindjes . we hadden afgesproken dat ik hem kwam halen en we daarna naar het afgesproken punt zouden gaan . ik loop zijn tuin in en loop via de achterdeur naar binnen . ' Hey miranda ' zeg ik ' hey charlie , alex is boven ' zegt ze . ik knik en loop de trap op . ik kom eerst langs de kamer van zijn broer en dan bij de van hem . als ik alex zijn deur open wil doen staat zijn broer ineens voor me . ' Ik zou niet naar binnen gaan ' zegt hij terwijl hij voor me gaat staan . ' Sam laat me er gewoon langs ' zeg ik . ' Als ik het doe , moet je niet zeuren over wat je gaat zien ' zegt sam ' oh en vooral niet te hard praten ' zegt hij nog voor hij weg loopt . ' Sam waar heb je het over ' zeg ik nog . ik duw alex zijn deurklink omlaag en duw zijn deur open . daar ligt hij in bed met mijn nicht . me mond valt open en alex schrikt zich kapot . ' Niet gillen , me moeder weet niet dat ze hier is' zegt hij snel en springt uit bed om zijn hand over mijn mond te doen . Als hij zijn hand weg haalt zeg ik ' dat je een vriendin wil is prima maar moet dat dan met mijn nicht zijn ' zeg ik . ' Oepss ' zegt hij dan voorzichtig . ' Ik ga wel alleen helpen ' zeg ik en draai me om en loop weg . ' Doei sam ' zeg ik nog . ' Later char' hoor ik hem nog roepen .ik kom beneden en loop naar de deur . ' Gaat alex niet mee ' vraagt zijn moeder . ' Nee , hij is druk bezig met iemand ' zeg ik . 'WAT ' schreeuwt miranda. ze rent naar boven . ' Doei alex ' schreeuw ik en loop naar buiten . dan maar alleen

Einde flashback

Aan het einde van me verhaal ligt harry helemaal gevouwen . ' Je bent dus binnen komen lopen terwijl je beste vriend en nicht daar lagen ' zegt hij tussen het lachen door . ' Ja , en dat wil ik nooit meer ' zeg ik .' dat begrijp ik ' zegt hij . ' Mag ik verder vragen ' vraagt hij . ' Ja hoor ' zeg ik . hij denkt even na en zegt dan ' wat is het meest belangrijk voor jou ' . ' Ik denk me broer , want wat er ook is hij is er wel voor me 'zeg ik . ik schuif me bord weg en leun naar achter . ' Ik zit vol ' zeg ik .' ik ook ' zegt harry . Ik ga onderuit zitten en doe mijn ogen dicht . dan hoor ik zacht gesnurk wat steeds harder word . Ik kijk om me heen en zie dat harry nog wakker is . ' Wie maakt dat vreselijke geluid ' vraag ik . ' Ik denk louis' zegt harry . Het lijkt alsof er een olifant rond loopt .ik loop de blokhut in en haal uit de la een pen . dat gaat er makkelijker af dan watervaste stift . ik loop ermee naar buiten en harry kijkt me raar aan . ' Wat ben je van plan ' vraagt hij . ' Een tekening maken ' zeg ik met een grijns . hij begint te lachen en loopt achter me aan . Ik ga voor zijn tent zitten en doe heel voorzichtig de rits open . Als hij open is haal ik de pen uit mijn zak en begin op zijn gezicht te tekenen . ' Het word hier niet zachter van he' fluistert harry . ' Nou en , wel grappig ' fluister ik . als ik klaar ben tekent harry nog een snor op zijn gezicht en dan doe ik de rits terug dicht . ' Zal een leuke verassing zijn ' zeg ik lachend. ' Denk ik ook ' zegt harry . ' Zullen we film kijken ' vraagt harry dan . ' Jaaa , de lion king ' zeg ik blij . 'de lion king ?? ' Vraagt harry . ' Jaaaa , dat is een leuke film ' zeg ik . ' Oke ' zegt harry . ' Ik zet me laptop wel aan ' zeg ik en loop me tent in . ik haal de dvd uit me tas en stop hem erin . ik spoel de voorstukken door en zet hem dan op pauze . ' Harry shiet op ' zeg ik . ik hoor zijn voetstappen en hoor hem dichterbij komen . Hij heeft zijn kussen , matras en deken meegenomen en nog een pannekoek . ' Je begint op niall te lijken ' zeg ik . ' En waarom heb je al die spullen mee ' vraag ik nog . ' Omdat anders moet ik straks weer helemaal naar de overkant ' zegt harry . ' en wat als ik dat niet zou willen ' zeg ik . hij haalt zijn schouders op en gooit zijn deken op de grond neer . ik zet de laptop tussen ons in en druk hem aan .

Na de film heb ik natte wangen en harry ook . vroeger was het een kinderfilm over een leeuw die doordat zijn vader dood gaat snel koning word , maar als je ouder bent begrijp je het beter en is het echt ziellig . ' Je doet me aan simba denken ' zegt harry . ik kijk hem raar aan . ' Hoezo lijk ik daarop ' vraag ik . ' Nou je bent heel serieus en sterk maar je kan ook stil en bang zijn ' zegt harry serieus . ' En jij doet me aan zijn vriendin denken ' zeg ik . ' Hoezo ' vraagt hij . ' Die heeft ook lange wimpers en is ook een watje ' zeg ik lachend . hij gaat recht op zitten en kijkt me beledigd aan . ' Ik ben geen watje en ik heb geen lange wimpers ' zegt hij . ' Okee , maar je blijft een watje ' zeg ik . ' Charlie , ik ben geen watje . hoezo ben ik nou weer een watje ' vraagt hij . Ik kom ook recht zitten en zeg ' nou harry styles , je durfde amper van een steiger te springen en van de rotsen ben je ook niet geweest ' zeg ik met een grijns . ' Oke dat is waar , maar het zag er heel gevaarlijk uit . straks was je gewond geraakt ' zegt hij . ' Ik ben nog heel en alles doet het ' zeg ik en wiebel met mijn armen en benen heen en weer . hij begint te lachen . ' Neem jij wel eens iets serieus ' vraagt hij . ' Ik kan serieus doen , alleen is kinderachtig veel leuker ' zeg ik . ' Ja kinderachtig ben je wel ' zegt hij en steekt zijn tong uit . ik pak mijn kussen en gooi hem naar zijn hoofd . ' Hoe durf je ' vraagt hij beledigt . ik begin te lachen en gooi er nog een . Hij komt terug recht zitten en duwt mij dan naar achter . hij begint me in mijn zij te prikken en ik begin te lachen . ' Stop , dan stop ik ook ' zeg ik tussen het lachen door . ' Oke ' zegt hij en stopt . ' Mag ik wel mijn kussen terug ' vraag ik . hij pakt hem en gooit hem terug tegen mijn hoofd . ' Moest dat ' vraag ik . ' Je zei niet dat je hem in je handen wou krijgen ' zegt hij met een grijns en gaat liggen . Ik leg mijn kussen goed neer en doe het licht uit . ik kruip onder mijn deken . ' Weetje , je mag misschien op simba zijn vriendin lijken maar jij bent veel cooler ' zeg ik tegen harry . ' En jij mag misschien op simba lijken maar jij bent veel sterker en liever ' zegt harry . ' Truste harry ''truste simba ' . Wat ben ik blij dat het donker is want ik ben nu zo rood als een tomaat .

Thanks 4 reading , AND voting

X#teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu