Hfd 4

2K 64 6
                                    

Charlie p.o.v

Ik lig hier denk nu 30 min en de politie is eindelijk weg . dit was een van de engste dingen tot nu toe sowieso . me been bloed nog steeds een beetje en door het bloedverlies ben ik best duizelig . iedereen was al weg en niemand wist nog dat ik hier lag . ik moet zo snel mogelijk naar huis. straks komen de jongens er nog achter en dan ben ik echt de lul . ik hou me vast aan een tak en trek me dan omhoog . aaahhh , f*ck dat doet pijn . ik strompel het terrein af richting huis . het is al donker en er lopen geen mensen meer . als ik naar me been kijk zie ik dat me hele broek rood is . kutzooi , was ik nou maar thuis gebleven . de preek die ik ga krijgen .... Word waarschijnlijk nog langer dan de bijbel . ik zie me straat al en zucht uit opluchting . ik denk niet dat ik het nog heel lang vol hou want ik zie 2 straten . de straat is ook ineens heel lang en hij draaid ' oke charlie recht blijven lopen je bent er bijna ' spreek ik mezelf toe . als ik me voordeur zie zucht ik opgelucht . als ik de deur open wil doen gaat het mis . alles draaid en allemaal sterretjes en ineens .... licht uit

Harry p.o.v

het is al laat en nog steeds geen spoor van charlie . haar moeder is al lang naar bed en denkt dat haar dochter gewoon in haar bed ligt , maar dat is niet zo . we staan op het punt van hulp inschakelen als we ineens een klap tegen de voordeur horen . we rennen de gang in naar de voordeur toe .

Als we de voordeur open doen ligt daar charlie in elkaar getrokken met haar ogen dicht . niall slaat een gilletje uit en ik sla meteen me hand op zijn mond . ' Sssttt... ' Ik en louis lopen naar haar toe en zien dan dat het onderste stuk van haar broek rood is van het bloed. Ik til haar op bride style en breng haar met louis naar haar kamer . ' Jongens haal een verbandkist en een schaar ' en loop dan verder naar boven . ' Lou , pak een handdoek ' zeg ik en hij rent de kamer uit . de jongens hebben de spullen waar ik om vroeg en geven het aan me . ik knip de onderkant open en zie dan 4 wonden in haar been . ik denk van prikkeldraad ofzo ?? na dat het schoon is en verzorgd is gaan de jongens naar bed . ik blijf hier voor het geval dat ze wakker word . ik ga naast haar liggen en probeer te slapen . wat nog snel lukt ook.

Ik hoor iemand zachtjes kreunen en schreeuwen . als ik me omdraai zie ik dat charlie wakker is . ' wat is er ' vraag ik ' pijn 'krijgt ze eruit . ik loop naar me kamer en haal uit me tas een paracetamol en geef het aan haar met een glas water . ze glimlacht en gaat rechtop zitten . ze neemt dan de pil aan en slikt hem door ' dankje harry ' ze gaat weer terug liggen 'geen dank , maar charlie , w-wat is er ge-gebeurd ? Ze zucht . ' Ik wil niet dat de andere het weten ' en kijkt dan weg . ' Ik zal niks zeggen maar dan moet je het me wel vertellen ' zeg ik . ze zucht en begint dan ' ik kreeg een bericht van iemand of ik n- ' Wie is die iemand ??harry shushh !! dus iemand vroeg of ik nog kwam . naar het dak waar we altijd ch- ' DAK !!! ben je gek !!!' zeg ik verbaasd ' harry als je er door blijft schreeuwen komen we nergens !!! ' zegt ze en geeft me een.tik tegen mijn arm . ' oke ik zal me mond houden ga door ' zeg ik en wrijf over mijn arm 'oke fijn , dus of ik nog op het dak kwam chillen . Dat was gezellig zoals altijd en toen kwam politie dus moesten we weg . normaal spring je gewoon van de achterkant en is er niks aan de hand alleen ik kwam in prikkeldraad dus me been begon te bloeden . maar ik kon niet rennen dus moest me verstoppen en toen ze weg waren ben ik hier naar gestommeld en vanaf de voordeur ben ik het kwijt ' ik zit echt met open mond te kijken .. politie , dak , prikkeldraad !!! ' Jeez , gaat het wel ' vraag ik bezorgd . ' Op wat hoofdpijn na gaat het prima maar vertel het tegen niemand zeggen oke !!!?? ' Oke beloofd , maar je moet nu wel aan slapen want je moeder mag niet merken dat er wat aan de hand is , zeg ik . ik sta op en loop richting de deur . ' Als er wat is moet je het zeggen je mag gewoon komen oke ?? ' Oke harry ' zegt ze . truste charlie . truste harry . ik loop haar kamer uit en ga richting de mijne . ik kruip onder de deken . ik pak me telefoon en kijk hoelaat het is 4:12 . ik kan gelukkig nog ff slapen. Ik leg me telefoon weg en kruip verder onder de dekens . truste iedereen.

Charlie p.o.v

Piep - piep - piep . ik sla met me hand op de wekker en hij stopt met piepen . ik ben nog zo moe !!! ik zou nog door kunnen slapen . ik had nog een half uur kunnen slapen maar ik heb altijd tijd nodig om wakker te worden . De pijn valt wel mee dankzij de paracetamol . gelukkig werkt hij !!ookal ben ik moe ik wil er wel uit. ik sla de deken van me af en krijg meteen kippenvel van de kou . ik trek mezelf overeind en loop naar de kast . trui, broek , sokken , andere shit en boeken . Ik lag nog in de kleren van gisteravond . al die kleren stop ik achter in de kast en de rest gaat nu aan . Ik loop naar beneden en ga in de keuken vast ontbijt maken . als ik in de keuken aankom ligt er een briefje voor mij :

charlie -

hoorde gisteravond van de jongens dat je niemand bij je wou hebben dus ik je lekker laten liggen . aangezien ik weg ben zal je voor ze moeten zorgen . doe lief voor ze en neem ze mee naar school , lijdt ze rond en wees lief .

mama

hahahahaa ik ben nu de baas !!!oke en nu moet ik ze wakker maken . ik loop naar boven naar me kamer en trek me kast open . ' Waar is de versterker van me gitaar ' na de halve kast leeg getrokken te hebben vond ik hem. ik ging op de overloop staan en sloot de gitaar aan op de versterker . oke , ik weet nu al dat als ik eenmaal die toon gespeeld heb ik waarschijnlijk keihard moet gaan rennen . ik pak me gitaar vast , zucht nog een keer diep en speel dan de hardste toon die ik kan . ik laat hem heel even doorgaan en gooi dan de gitaar van me af en ren voor me leven . ik sprint de trap en breek onderweg bijna me . onderaan de trap wacht ik daar heel even . dan Hoor ik gestommel en binnen een paar tellen staan er 5 jongens met een boos gezicht me aan te kijken . ' Pak haar ' schreeuwt niall . de jongens beginnen achter me aan te rennen en ik sprint de woonkamer in . Ze doen de deur achter zich dicht . ik kan nu geen kant op . ze kijken me heel boos aan . ik begin te rennen ( nou het lijkt erop met me manken poot ) maar kan geen kant op . ze gooien me op de bank en staan dan allemaal om de bank heen . pas dan valt me op hoe hun haar zit . ik barst in lachen uit en zie de jongens kijken met een blik van ' is die wel helemaal tof ' waardoor ik nog harder moet lachen . ' Charlie wat is we zo grappig , vraagt liam ?? ' k-kijk naar jullie h-haar ' zeg ik tussen het lachen door . ze lopen naar de spiegel en beginnen dan ook te lachen . ondertussen komen er tranen uit me ogen van het lachen . bij zayn van het huilen omdat ze haar niet goed zit . ' Als jullie je haar goed gaan doen en de rest wat allemaal gedaan moet worden zorg ik voor ontbijt ' ik hoor verschillende oke's en dan gaan ze naar boven .ik begin brood te maken en voor mezelf een smoothie . het eten en drinken staat klaar en de jongens kunnen zo aanschuiven . ik ga aan het keukeneiland zitten en pak me mobiel er bij . " 1 nieuw bericht "

Van alex - was je nog optijd weg gekomen?

Naar alex - ja maar heb me been open gehaald aan prikkeldraad maar gaat nu wel weer

Van alex- oh nou sterkte dan maar !!

Naar alex - thanx

Ik drink me smoothie leeg en zie dan dat de jongens ondertussen aan tafel zijn komen zitten . ze zitten te eten . ik kijk op de klok en zie dat het 8:15 is . shit . ' Jongens we moeten weg anders komen we te laat ' zeg ik en trek mijn leren jasje aan . ze staan op en lopen achter me aan en trekken hun jassen aan . als ik buiten kom zie ik 5 nieuwe fietsen klaar staan . die vrouw heeft dit echt allemaal heel sneeky gedaan . ' Uhh mag ik misschien achterop bij iemand .ik denk dat ik niet kan fietsen ' zeg ik verlegen . ' Oh kom maar suffie welke idioot gaat dan ook in pr-' ik sla me hand op harry's mond omdat hij bijna ging zeggen wat er gebeurt was . ik spring bij harry achterop en zo fietsen we naar school . na 15 minuten fietsen wat hilarische gebeurtenissen opleverde zijn we eindelijk op school . ' Nou jongens welkom in de levende hel genaamt school ' zeg ik en loop naar binnen .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu