Hfd 38

920 27 0
                                    

Chef's special - in your arms <3

Charlie p.o.v

Louis en niall springen er weer in en ik en liam klappen naar hun . harry en zayn stonden op de kant wat met elkaar te praten . ' Hey watjes , komen jullie nog ' vraag ik. ' Oke ' Zegt zayn . ze trekken hun shirt ui- holy fudge cake , harry ziet er goe- en terug !!! Als ze klaar staan kijken ze nog voorzichtig over de rand . ' Op drie gaan jullie ' zeg ik . ' Een ......twee....drie!!' zeg ik . harry springt maar zayn blijft staan . ' jij zou ook gaan !!! ' Zegt harry . ' Ik ben bang dat me haar in de war gaat zitten ' zegt hij bang ' en ik kan ook niet zwemmen ' zegt hij erachteraan . ' Ik vang je wel ' zegt niall , die zijn armen al open doet . ' Je kan hem helemaal niet vangen ' zeg ik terwijl ik hem lachend aankijk . ' Spring nou maar , en als je boven water bent hou je ons gewoon vast ' zeg ik . hij knikt en springt dan toch . we beginnen te klappen en zayn kijkt trots . hij trappelt naar ons toe en houd zich aan onze schouders vast . ' Nog een keer ?? ' Vraagt louis aan zayn . Hij schud heftig nee en louis lacht . ' Dan ga ik nog een keer ' zegt hij en zwemt weer weg . volgens mij vind iemand dit leuk . en als hij dit al cool vind , dan weet hij morgen niet wat hem overkomt .....

Op de terugweg halen we pizza's en gaan dan terug . ookal was een deel van de pizza al op voor we terug waren . heb het echt niet over niall hoor . we eten de pizza om en zitten om de vuurkorf heen . ik wil net opstaan om op te ruimen als harry ineens vraagt ' doet jullie rug ook pijn , en op je schouders ?? ' Vraagt hij . de jongens knikken . ' Me schouders het meest 'zegt zayn . 'sta eens op en trek je shirt eens een stuk omhoog . zayn staat op en doet zijn shirt wat omhoog . ze schouders zijn helemaal rood en een deel van zijn rug ook . ik begin te lachen . ' Jullie zijn gewoon verbrand , hadden jullie maar naar mij moeten luisteren ' zeg ik . ik ruim de spullen de blokhut in en haal uit de koelkast speciale gel voor als je verbrand bent . ' Oke zayn , dit kan heeeeeeeel even pijn doen ' zeg ik . hij knikt. ik doe wat op mijn handen en leg dan voorzichtig mijn handen op zijn schouders . 'AAHHH ' gilt hij . ' Rustig 'zeg ik tegen hem . Als het er goed op zit doe ik zayn shirt terug . ' Deed het zoon pijn ?? ' Vraag ik . ' Neeee , het was koud !!!' zegt hij . ' Ja duhh het komt uit de koelkast ' zeg ik .

Als ik klaar ben ruim ik het terug op en was ik mijn handen . ' Charlieee' schreeuwt niall . ' jaaaaaaa ' zeg ik terug . ' Wij gaan slapen ' zegt hij . ik loop naar buiten en zie dat alleen niall er nog staat. ' Oke is goed , weltruste ' zeg ik . 'truste ' zegt hij en loopt ook weg . ik haal me telefoon uit me zak en kijk hoe laat het is . half elf pas . ik pak een flesje water en trek dan me slippers aan en loop naar de keuken . ik pak een papiertje . " Ben nog weg , zie jullie later x " ik leg hem op de tafel en loop dan weg . ik loop richting de boulevard en loop zo het strand op . ik ga in het zand zitten en kijk naar het water . de dingen die ik hier al mee heb gemaakt . de driewieler race met robbie

Flashback

'Kom op char ' zegt robbie .robbie is al eeen paar jaar mijn buurjongen hier. Hij is en zijn zus kelly staan naast ons . samen doen we altijd leuke dingen ,net zoals vandaag. we hadden driewielers gepakt en waren er op aan het rijden . nou rijden kan je het niet noemen want je knieen zaten steeds in je buik . ' Zullen we van de berg af ? ' Vroeg robbie . Ik keek naar beneden en het zag er makkelijk uit . ik keek kelly aan en ze knikte heftig . ' Oke doen we 'zei ik . we gingen klaar staan ' de laatste beneden is een sukkel en betaalt een ijsje ' zegt kelly. ' Deal ' zei ik . we zette ons af en gingen van de berg af . Ik was goed opweg toen we ineens over een bul gingen die ervoor zorgde dat we over de kop gingen en uit eindelijk rollend verder gingen . 'wooohoooo ' schreeuwde robbie . ik was ook heel hard aan het lachen . toen we benden aan kwamen had niemand pijn en waren we alleen maar aan het lachen . toen we opstonden zagen we dat we schaafwonden hadden en onze kleren nu gaten hadden en op sommige plekken gescheurd waren . ' Misschien voortaan een grotere driewieler . ' Zei robbie . ' Eentje waar onze bips wel inpast ' zegt kelly . we gingen lachen terug naar onze ouders . toen we bij de tenten aankwamen schrokken onze moeders . ' Wat is er in vredesnaam gebeurt ' zei mijn moeder bezorgt . ' Robbie dacht dat onze bips wel in een driewieler kon , dus gingen we van de berg af ' zeg ik trots .

Einde flashback

Daardoor het litteken op me knie dus . ik heb me helemaal kapot gelachen die dag. ik hoop dat hij nog komt . heb hem al een paar jaar niet gezien . maar dit was maar een van die leuke herineringen . en dan nog niet eens die pere en mijn broer toen we gingen varen .

Flashback

We stappen op de boot en gaan zitten . ' Pere , moeten we geen zwemvest aan ?' vroeg ik . 'nee hoor , kan zo wel ' zegt hij . ' Mooi , want ik haat die dingen ' zei me broer . we gingen de haven uit en we stuiterde over de golven. We gingen langs de pier en zagen daar papa en mama zitten . ' PAPA ,MAMA ' schreeuwde mijn broer . mama keek op en schrok . ' TREK HEEL SNEL EEN ZWEMVEST AAN ' Schreeuwde ze . pere hield ons gewoon vast ' pere houd ons wel vast hoor mama ' zegt me broer . ' Als jullie geen zwemvest aan trekken dan kom ik op die boot om ze persoonlijk aan te trekken ' zei mama . papa begon te lachen en zei ' jij en die boot op , succes ' zegt mijn papa droog . ' Jullie zijn nog maar klein ' zegt ze bezorgt . ' Hahahah en jij oud ' zegt mijn broer . ik en pere beginnen te lachen en mama word nog bozer . 'oke nu ben ik het zat ' ze staat op en loopt richting het water . net als ze springt varen we weg en valt ze in het water . ik begin keihard te lachen en papa ook . ' Ik denk dat ik jullie nog wel even hier hou voor de veilligheid ' zegt pere dan .

Einde flashback

Me moeder was toen echt heel erg boos !! ze heeft weken niet met pere gepraten en wij mochten niet meer gaan varen. Maar nu heb ik zijn oude boot al een paar jaar . dat weet me moeder ook niet . ookal mag ik haar niet zo aardig vinden , die herinering zal ik nooit meer vergeten .

Ik sta op en klop het zand van mijn benen af . ik loop terug het terein op en als ik langs de receptie kom zie ik daar rafeal staan . ' Hey charlieb, kom eens hier ' zegt rafael . ik loop naar hem toe en ga naast hem staan .' wat is er 'vraag ik . hij wijst naar voor en dan zie ik hem aankomen . ' meen je die ?!!! " vraag ik blij . Hij knikt en dan ren ik op kelly en robbie af . ' Hey char, lang niet gezien ' zegt kelly . ' 3 jaar ' zeg ik . ' En in 3 jaar ben je eindelijk gaan groeien ' zeg ik tegen kelly . ' Ik ben nu langer dan jou oke ' zegt ze trots . ' Of jij bent gewoon klein 'zegt robbie . ' Hou ook van jou , smurf ' zeg ik tegen hem . ' Ik wil de pret niet onderbreken maar het is 12 uur en dan moet het stil zijn ' zegt rafael . ' Is goed , we komen morgen wel ' zegt kelly . ' Zie jullie morgen wel , dit is mijn nummer .kan je bellen als je wil afspreken met ons ' zegt robbie . ik knik en stop zijn papiertje in me broekzak . ' Truste jongens ' zeg ik en loop richting de tent . als ik aankom is het dood stil . in de blokhut hang ik robbie zijn nummer aan het prikbord want ik raak hem anders waarschijnlijk weg . ik kruip me tent in en ga liggen . nu al zin in morgen .

Thanks 4 reading , AND voting

#teamtrouble

" En wat gaan ze morgen doen ??ik zeg alleen dat ik het ook echt heb gedaan !! "

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu