hfd 111

660 23 0
                                    

IK BEN OVER DE 10000 HEEN MENSJES !!!! HOE DAN ??!!?? ik ben dit verhaal in februari begonnen en een half jaar later heb ik gewoon 10000 lezers . JULLIE ZIJN EPIC !!! LOTS OF LOVE , MEEE !!! X

charlie p.o.v

als ik mijn bord leeg heb zet ik hem in de vaatwasser en trek ik snel mijn schoenen aan en pak de riemen van moos en bram ' kom op 'roep ik ze en zie ze langzaam van hun mat afkomem . ' ook niet lui hoor ' zeg ik en maak ze aan de riem vast . ik schuif mijn telefoon in mijn zak en trek een vest aan voor ik naar buiten ga waar het al donker is en er heel veel sterren zijn . dat is het mooiste aan hele de boerderij , dat je de sterren zo mooi kunt zien . als klein kind vond ik ze al geweldig en nu eigenlijk nog steeds . ik loop verder en zie dan een flits vanuit de bosjes komen waardoor bram en moos meteen beginnen te blaffen . ik pak mijn telefoon en open twitter .

@charliedriver_ : de idioten die in de bosjes liggen... ZOEK EEN TAK EN SCHUIF HEM JE REET IN !! #GOAWAY

@charliedriver_ : dat meende ik natuurlijk niet ... HAHA TUURLIJK WEL #sorrynotsorry

kan je s'avonds niet eens normaal twee honden uitlaten . ik loop snel terug naar huis toe en ga naar boven toe . als ik in mijn kamer kom en naar mijn bed kijk begin ik heel hard te lachen . 'Chelseaaa ' schreeuw ik . al snel hoor ik voetstappen . als ze naast me staat vraag ik ' WAAROM LIGT ER EEN KARTONNE VERSIE VAN HARRY IN MIJN BED ' vraag ik en wijs ernaar. ' dan voel je je niet alleen ' zegt ze en loopt weer weg . ik schud met mijn hoofd en loop dan mijn kamer in . ik haal "harry" uit mijn bed en zet hem tegen mijn kast aan terwijl ik een shirt en pyjama broek in mijn tas zoek . ' Charlie ?? ' hoor ik robbie . ' oh hey ' zeg ik en zoek verder . ' uhm , ik moet gaan . het is niet goed met kelly . ik beloof dat ik er met de wedstrijd ben maar ik moet naar huis ' zegt hij . 'oh shit , tuurlijk ga naar huis toe ' zeg ik. 

nadat we nog wat afgesproken hebben over wanneer hij terug komt is hij weggegaan . ik lig nu in bed en kijk de kamer rond . best raar dat dit niet echt mijn huis meer is . meer mijn tweede huis . als ik langs de kast ga zie ik de pop van harry weer . hij kijkt me zo eng aan.. ik sta op en loop naar de pop toe en draai hem om met zijn gezicht naar de kast . dat is beter . ' CHARLIEE , IK HEB NOG POST VOOR JE ' schreeuwt ze en komt dan mijn kamer in lopen . ze gooit het op mijn bed neer en gaat dan weer weg . ik pak de post en ga rechtop zitten en kijk door de post heen . de meeste zijn onzin alleen dan ligt er een grote witte envelop als laatste klaar . ik til hem op en scheur hem open . als ik de brieven eruit haal begin ik te lezen .

beste charlie driver ,

een paar maanden terug heb ik voor het eerst een bericht van jou ouders gekregen . daarin stond dat de band tussen jullie niet heel erg sterk meer . nu heb ik laatst weer bericht ontvangen van jou moeder dat jullie.in madrid nogal ruzie hebben gehad . daarna heeft ze met jou vader overlegd en zijn tot het volgende gekomen . jou ouders willen jou niet meer als dochter . ze vinden je niet aardig en zeggen dat je altijd al een foutje bent geweest . je bent nu eigenlijk familie loos . meerdere informatie volgt later .

wat... h-hoe dan.... ja ik haat ze  maar , ze willen me niet meer ?? heb ik nu nog wel een achternaam ?? en ik was een foutje ?? hoe kan je dat nou zeggen over je eigen kind . hoe kunnen ze me zo weg schuiven. tuurlijk ik haat ze maar als je zo ineens ouders loos bent doet dat pijn . je bent dus eigenlijk niet goed genoeg . leuk om te weten . dus al die jaren dat ze zeiden dat ze van je hielden is dan ineens allemaal eem grote leugen geweest . iedere keer als ze trots op je waren was het ook een leugen . alles wat ik gedaan heb voor en met hun is allemaal een leugen geweest . ik vroeg nooit veel . zelfs niet voor mijn verjaardag.

ik ga liggen in laat dan een diepe zucht . ik was dus nooit gewenst . leuk om te weten .

harry p.o.v

als we wakker worden moeten we er meteen uit . als ik aan tafel kom zit iedereen er al . ik ga naast louis zitten en begin mijn ontbijt te eten . ' heb je die uitbarsting van charlie nog gezien ' vraagt louis . ' uhmm nee ' zeg ik als ik mijn cornflakes door geslikt heb . louis duwt zijn telefoon mijn kant op en laat twee van charlie haar tweets zien .

vallen ze haar lastig ?? god.. waarom moeten we nou aan de andere kant van de wereld zitten .

snel eet ik mijn ontbijt op en ga dan met de rest mee naar buiten toe waar al busjes klaar staan . we gaan de busjes snel in en gaan dan naar het interview . terwijl de jongens praten stuur ik snel een bericht naar charlie .

*gaat het wel ?? *

ik doe mijn telefoon weg en luister dan naar de jongens die praten over hoe ze druk bezig zijn met het schrijven van ons derde album . we zijn allemaal heel blij dat we nu ook zelf veel mogen schrijven en zijn dan ook nu al trots op het album . als we aankomen worden we snel naar binnen geduwt en worden we naar onze kleedkamer gebracht . als ik op de bank ga zitten voel ik mijn telefoon trillen . als ik hem eruit haal is het een bericht van charlie .

*het gaat prima  x *

ow oke . ik negeer het maar even en ga na dat we ons omgekleed hebben en ons haar gedaan is de studio in waar al een man klaar zit voor het interview . ' klaar jongens 'vraagt hij . we knikken en een paar seconde later begint het . dames en heren one direction !! jongens welkom . we zullen maar meteen beginnen want daarom zijn jullie hier . we beginnen sowieso eerst bij harry en louis . jongens , is het waar ??

ik kijk louis aan en hij begint. ' ja het is waar . ik heb macy een paar dagen voor kerst ten huwelijk gevraagt . niemand wist het en met het kerstdiner hebben we het iedereen even verteld ' zegt louis . zo zo , en waarom is macy de ware ?? ' dat is ze gewoon ' zegt louis . de man lacht en zegt dan en jij harry ?? ' van mij is het ook waar . ik heb charlie met oud en nieuw ten huwelijk gevraagt . en de geruchten gingen dat kodaline er ook was ' klopt ' zeg ik. harry , jou verloofde heeft zich de afgelopen twee dagen nogal los gelaten op twitter . ' dat komt omdat ze hard aan het trainen is voor een belangrijke wedstrijd en ze vind het vervelend dat al die fotograven om het huis zijn . het is ook niet dat als ze een keer niet oplet het niet uitmaakt , want dan kan het zou fout gaan. ben je dan niet bang dat het fout gaat ?? ' nee , charlie weet wat ze doet . en eigenlijk sinds we haar kennen weten we al dat ze dit doet . tuurlijk het is best spannend als je haar ziet rijden , maar daar moet je je overheen zetten . charlie is er goed in en dat mag iedereen weten . maar het is toch al een keer eerder fout gegaan ?? ik was het al een soort vergeten en nu moet hij me er weer aan herineren . '. ja , maar dat is niet charlie haar fout geweest . dat is iemand anders zijn schuld geweest ' zeg ik en hoop dat het dan ophoud . maar helaas niet . uhmm zojuist krijgen we binnen dat ze haar twitter verwijderd heeft . weet jij hiervan ??? wat ?? waarom heeft ze haar twitter verwijderd ?? ' i-ik heb geen i-idee ' zeg ik en snap het nog steeds niet . misschien komt later een verklaring . maar laten we verder gaan . de rest van het interview komen er geen vragen meer voor mij gelukkig . waarom zou ze haar twitter verwijderd hebben ?? dat doet ze ook niet zomaar . waarom heb ik het gevoel dat ze iets voor zich houd zoals ze altijd doet . als ik nu vraag of er iets is dan zegt ze toch dat er niks aan de hand is . zo is ze gewoon en dat zal ze nooit gaan veranderen ook. soms zoals nu is het echt heel erg vervelend omdat ik weet dat er iets niet goed zit . ik mag ook sowieso niet naar huis toe . hoe kan ik er nou achter komen wat er aan de hand is . als het interview afgelopen is loop ik meteen weg en vraag paul of hij me meteen terug naar het hotel wilt brengen.

na een half uur zit ik op mijn bed en weet niet wat ik moet doen . zal ik het vragen ?? maar ze zegt toch niet als er wat is . ik moet het via iemand anders vragen . chelsea .

THANKS 4 READING , VOTING AND ALL THE COMMENTS #TEAMTROUBLE

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu