hfd 120

611 26 2
                                    

* ik ga niet al die maanden beschrijven want zo ben ik over 100 hoofdstukken nog niet bij de bevalling. dus ik doe het iets sneller. nou ... iets sneller bedoel ik dus best snel mee . want volgende week update ik de hele week wss niet en de week daarna begint school weer waar ik dit jaar echt me best moet gaan doen . dus ja het gaat nu allemaal iets sneller . want er moet een keer een einde aankomen en dat gaat denk niet heel lang meer duren . dus ja , de bevalling enzo gaat niet heel erg lang duren .v*

the fray - how to save a life

4 maanden verder

harry p.o.v

de detective heeft niks gevonden en zegt dat ze echt goed verstopt zit. hij heeft het stil gelegt tot ik meer weet . tuurlijk was ik boos en baalde ik , maar als hij haar al niet kan vinden kan niemand dat . we hebben net het eerste deel van onze wereld tour gedaan . nu hebben we gelukkig twee weken vakantie waar we allemaal gebruik van maken . niall gaat naar zijn familie toe in ierland , louis gaat naar macy toe , zayn had het over een toekomstige vriendin en liam heeft niks gezegt . alleen dat hij weg ging en dat hij een dag voor het concert in ierland terug zou zijn. niemand van ons wist waar hij heen ging en als het aan hem vroegen zei hij steeds dat we het niet hoefde te weten . normaal vertelt liam alles dus het is best raar dat hij nu zo reageert tegen ons , want dat zijn we niet van hem gewent.

managment heeft weer eens een weekend weg met taylor geregeld . ze wisselen steeds zodat ik veel in de aandacht kom . nadat Iedereen door had dat mijn verlovingsring af had kreeg ik veel vragen over waarom . ik heb op geen een gereageerd . want hoe kan ik nou ergens op reageren als ik het zelf amper begrijp . sommige hadden er begrip voor maar er waren ook mensen die er maar over door bleven gaan . ' harry , kom je ' hoor ik taylor zeggen . ik knik en loop dan achter haar aan . gewoon blijven lachen harry. 

charlie p.o.v

' weetje zeker dat je op haar wilt passen ' zegt isabel . ik knik ja en neem haar op mijn arm . ' tuurlijk kan ik op mijn zusje passen ' zeg ik . isabel geeft al haar tassen met spullen en gaat dan snel naar de winkel toe naar patrick die nu alles in zijn eentje staat te doen . ik loop onze tuin in en zet mar op de grond neer . ze is al twee en een half en begint al wel te praten . bij sommige dingen snap ik er nog niks van maar het meeste lukt haar al prima . sinds kort proberen ze haar ook spaans aan te leren aangezien patrick zijn vader ( mijn opa ) spaans is . nu praat ze soms gewoon nederlands maar als je bijvoorbeeld vraagt of ze iets wilt hebben zegt ze ineen si . en dan is het eerst huhh... en dan ohja !! tweetallig duhh. sinds kort heb ik een hekje om het zwembad laten zetten omdat mar steeds naar de rand liep en omdat moos en bram steeds uit het zwembad dronken wat steeds hun maag van streek maakte . dus daarom nu het hek om het zwembad heen . vaak probeert ze de hendel van het hek omlaag te trekken maar hij kan nu ook opslot dus ze kan niks .

op de camping gaat het verder prima . aangezien het eind mei is gaat over twee dagen de camping open en zal het werk weer meteen een stuk drukker worden . rafael heeft al gezegt dat ik niet te druk mag doen en geen zwaar werk meer mag doen. sinds je mijn buik begint te zien laat hij me geen zwaar werk meer doen . nu zijn we bijna vijf  maanden verder en zie je het al wel . een maand terug moesten we naar het ziekenhuis voor en echo en ging de dokter vertellen of het een jongen of meisje zou worden . het word een zij . een meisje dus . ik was echt heel blij , maar als het een jongen was geweest had ik het ook leuk gevonden . meteen trok isabel me naar de afspraak mee naar winkels om verf en meubels te kopen.  in mijn hoofd had ik al het perfecte idee . de muren knal rood , het plafond wit en de meubeltjes ook . en dan de kleine dingen ook rood . dat krijg je als elmo je grote held is.  dus ondertussen met hulp van patrick is de kamer rood en staat het bedje er . het is nog niet veel maar ik heb nog tot 24 september . dat denkt de dokter dan . dus ik heb nog even .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu