"Onneks olkoon..."

510 42 13
                                    

Time skip
Jes ihanaa, toinen tunti loppui....eli kohta on ruokailu. "Jee kohta on ruokailu! Mä kuolen nälkään!" Jisoon ja Jimin huusivat. Me muut nauroimme. "Miksköhän Jungkook ei ollut tunnilla, ku mei on aina yhteinen hissan tunti." Na-yeon sanoi. "En tiiä." Vastasin. "Mä meen ettii sen. Nähään kuvikses." Sanoin ja lähdin kävelemään käytävää pitkin. Menin katsomaan koulun katolta. Juoksin portaat ylös ja törmäsin samalla Kain porukkaan. En välittänyt siitä vaan jatkoin juoksemista. "Jos sä jatkat tarpeeks kauan, niin etköhän sä laihdu tai sit et." Mark sanoi nauraen. Esitin etten des kuullut tuota, vaikka syvällä sisimässäni se sattui. Pääsin vihdoin katolle, mutta en nähnyt Jungkookia missään. Menin katsomaan toiselta puolelta, mutta en nähnyt häntä, joten lähdin.
Juoksin portaat alas ja menin katsomaan irjastosta, mutta en löytänyt häntä.

Time skip
Tunti alkaa kohta, enkä ole vieläkään löytänyt Jungkookia. Menin ulos ja kävelin koulun taakse ja näin Jungkookin siellä Felixin, Jacksonin ja Baekhyunin kanssa, ja hän poltti tupakkaa. Menin Jungkookin luokse ja haistoin ihan kamalan hajun , se ei ollut tupakkaa. "Jungkook!" Huusin "Babe mitä nyt? Eiks sul ala tunti kohta?" "Samaa vois kysyä sulta?!" Huusin ja menin Jungkookin luokse. Otin kannabiksen pois hänen suusta ja heitin sen maahan. "Baby mikä sua vaivaa?" "Se että sä oot keskellä koulupäivää polttamassa ruohoa täällä!" "Entä sitten?" "Sä lupasit lopettaa!" "Baby boy miks sä oot noi vihsnen?" "Ehkä se on puutteessa." Felix sanoi. Aloin hymyilemään ja löin Jungkookia perseelle. "Te varmaan luulette että Jungkook on top, koska sillä on lihaksia ja se on mua pidempi, mut Jungkook on bottom." Sanoin. "Mitä? Jungkook onks toi totta?" Kaikki he kysyivät. Jungkookin posket olivat ihan punaiset. "Niin Kookie. Mites se menikään viime viime yönä?" Kysyin Jungkookilta ja laitoin käteni hänen vyötärölle, ja puristin siitä. "T-Tae sun tuntis alkaa kohta." "Ja niin alkaa sunkin tunti, joten kannattaisko sun alkaa lähtee tunnille? Tai mä rankasen sua tänään, miten on baby bonny?" "M-Mä meen tun-nnille." "Hyvä." Sanoin ja otin käteni pois hänen vyötäröltä. "No nähään ruokailussa. Heippa pojat." Sanoin ja lähdin takaisin sisälle. Kävelin kuviksen luokkaan ja tunti alkoikin aika nopeasti.

Tunnin jälkeen
Keräsimme kaikki maalaus tarvikkeet ja siivosimme maalitahrat pöydistä. Menimme pesemään käsiämme ja lähdimme ruokailua kohti. Haimme ruuan ja menimme yhteen pöytään istumaan. Katsoin ympärilleni jos löytäisin Jungkookin jostain. Näin nuoremman pojan kävelemässä pöytäämme kohti. Jungkook istui viereeni, laittoi kätensä reiteni päälle ja puristi siitä. "K-Kookie." "Kosto siitä mitä teit mun kavereiden edssä." "Just." Vastasin ja aloin syömään. Puhuimme kaikesta maan ja taivaan väliltä. "No moi." Lisa sanoi ja seisoi pöydän vieressä. "Mitä sä haluut?" Rose kysyi vihaisen kuuloisena. "En mä mitään. Halusin vaan tulla onnittelee Taehyungia kaksosista. Onneks olkoon. No pitää mennä." Lisa sanoi ja lähti. "Kaksosia? Ootko sä raskaana?" Jungkook kysyi. "J-Jungkook mu-un p-piti ker-rtoa sulle." "Kauanko?!" "N-Neljä viikkoa, v-varmaan." "Neljä viikkoa?! Miks sä et kertonut?!" "Pitäiskö teidän mennä ulkopuolelle juttelee?" Jisoon kysyi. Nousimme ylös, veimme rarjottimemme pois ja menimme käytävälle.

"Antaa kuulua! Miks sä et kertonut mulle?!" "M-Mä aja-attelin k-kyl...m-mut-." "Mut mitä?! Ja se et sul on vatsatauti, oliko se valetta!?" "O-Oli. Mut m-mä en-." "Sä et mitä?!" "Mä en ajatellut pitää niitä lapsia!" "Häh?! Sä ajattelit tehä abortin kertomatta mulle ja kysymättä mun mielipidettä siihen!?" "Etkö sä ymmärrä?! Meillä on molemmilla ongelmia! Ei me voida huolehtia kahesta lapsesta! Koulukin on vielä kesken!" "Kyl me voidaan huolehtii niistä! Me voidaan pyytää apua meidän vanhemmilta! Tai hankkii lapsen vahti!" "Sä et nyt oikeen ymmärrä tätä tilannetta! Sä et ymmärrä miten tää koko raskaus vaikuttaa muhun, henkisesti ja fyysisesti!! Tän raskauden takia mä oon alkanut vihaamaan omaa kehonkuvaani!!" "Baby miks? Sähän oot täydellinen. Ei sun tarvii." "Et sä ymm-." "En niin, mut mä haluan ymmärtää." Jungkook sanoi ja halasi minua. "Mä autan sua selviimään tästä. Me selvitään tästä yhdessä, mut ekaks meidän pitää miettiä yhdessä et mitä me tehään, jooko?" Jungkook kysyi ja nyökkäsin.
_______________________________________

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now