Tyyny

475 35 27
                                    

Yoongin näkökulma
Makasin sellini sängyssä ja tuijotin kattoa. Selli kaverini, okei kutsutaan häntä vaikka seinä runkkariksi, joo se on hyvä nimi sil. Eli siis seinä runkkari käveli sänkyni vierelle ja tuijotti minua. "Mitä haluut?" Kysyin "T-Tota....po-ol-liisi-." "No vittu mur." Sanoin läpällä ja mies pelästyi, jolloin aloin hymyilemään. "En mä pure, ehk. Sä voit puhuu normaalisti." Sanoin. "P-Poliisi haluu pu-uhuu sulle, siitä mitä u-ulkona tapahtu." Mies kertoi. Nousin ylös ja lähdin sellistä. Joku vartia saattoi minut johonki huoneeseen, missä oli tuttuja. Liisamarja, Marjukka, Kaapo, Pirkko ja Marjaleena. Hymyilin heille. "Moi." Sanoin ja menin sitten istumaan yhdelle tuolille. Kaikki he viisi menivät kauemmas minusta. "Ootteks nähny must painajaisii ku pelottaa noin vitusti?" Kysyin, mutta en saanut vastausta. "Yoongi miten sinä kuljetit mattupuukon tänne, ilman että vartiat huomasivat?" Joku selvästikkin kaljuuntunut mies kysyi. "En mä mitään mattopuukkoo kuljettanut. Ku tol yhel oli se mukana. Kattokaa vaiks kameroist, jos ette usko mua." "No jos kerran yhdellä heistä oli se, niin miten sinussa ei ole mitään ruhjeita?" "Koska mä oon ihan hiton hyvä väistelee ja sit myös ihan helvetin hyvä tappelee." "Varmasti, no mutta sinut siirretään eristyselliin noin kolmeksi viikoksi." "Mitä?! Et oo tosissa!" "Olen. Voit poistua.". Nousin ylös tuolilta ja menin lähemmäs sitä kaljuuntuvaa miestä. Laitoin käteni hänen pöydän päälle. "Vitun runkkari! Sä laitat mut eristys selliin, vaikka mä en oo tehnyt mitään!! Mä en tuonut sitä puukkoa tänne!!" "Vartiat.". Tunsin kun kaksi miestä ottivat molemmista käsistäni kiinni ja lähtivät viemään minua pois huoneesta. "Tää on lavastus!! Saatana!! Ne oli noi vitun paskakasat tossa!! Päästäkää vittu irti!!" "Yoongi rauhotu!!" "En!! Vitun ihraperse!! Miks mua rangaistaan jostain mitä mä en ole edes tehnyt!!!?? Häh?!?! Selitä!!" Huusin ja yritin päästä irti niiden kahden vartian otteesta. Rimpuilinnhetken aikaa ja huutelin kaikkia mahdollisia kirosanoja, ja sitten jossain vaiheessa minut tainutettiin teiserillä.

Jungkookin näkökulma
Paiskasin huoneeni oven kiinni niin kovaa, että seinälläni oleva kello tippui ja meni sit kivasti rikki. "No voi saatana!!" Huusin. Otin kännykän esiin ja soitin yhdelle tyypille, joka hakee aina minulle alkoholia.

..
Puhelu
Henkilö/Jungkook

"Jk mitä mies? Taadko kaipaat mehua vahvempaa?"

"No ei täs silleen mitään ja joo kyllä."

"Okei. Kui vahvaa?"

"Jotain mist menee pää ihan sekasin ja et mä en muista täst päiväst enää mitään."

"Aha. No se maksaa extraa."

"Joo joo. Mä maksan. Paljonko?"

"En mä rahaa halua. Mul on sitä ihan tarpeeks."

"Sä haluat mun kaa sänkyyn?"

"Joo."

"Sopii. Mut eka ne juomat. Tuu sit mun luokse. Osote on *********."

"Okei. Nähään."

"Juu."

..
Lopetin puhelun ja sammutin puhelimeni. Ennenku kukaan sanoo, niin joo tiedän oon kusipää, mut mä vaan tarviin jotain alkoholii. Tiiän tää on väärin Taehyungia kohtaan, mut ei voi mitään.

Na-yeonin näkökulma
Tuntui pahalta Taehyungin puolesta. Mä tein tosi rumasti. Toivottavasti se vois antaa anteeks. Huokaisin. "Hei mikä on?" Jennie kysyi minulta. "Noku tuntuu niin pahalta." "Miks ihmees?" "Noku Tae on kuitenki yks mun parhaist kavereist." "Me ollaan sun uusii frendei nyt täst eteenpäin. Et sä tarvii Taeta tai niit muitakaan. Sul on meidät, me ollaan parempia ku ne." "Mut..en mä haluu et Tae vihaa mua tai ketään muukaan." "Ei kukaan sua vihaa. Me vaan voidaan sanoo että Jungkook pyys sua tekemään niin. Me ollaan muutenki suosittui koulus, niin kaikki uskoo sen." Lisa sanoi. "Niin kai.." Sanoin. "Mä sain paremman idean." Irene sanoi ja me katsoimme häntä kysyvät ilmeet kasvoilla. "Mitä?" Kysyimme. "Sanotaan et Jungkook raiskas sut. Sillon Tae ei uskalla olla sen lähellä." Irene sanoi. "Oo you fucking bitch." Jennie sanoi hymyillen. "Mut toi on hyvä idea." Lisa sanoi. "Noni Na-yeon. Sun pitää vaan lähettää Taelle viestii." Irene sanoi "En mä oikeen tiiä kannattaako mun." "C'mon. Älä oo nössö. Haluuks sä taas olla kiusattu?" Jennie kysyi "En." "Niin joten tee se." "Okei." Sanoin ja kaivoin puhelimeni esille. Etsin Taehyungin numeron ja laitoin tuolle viestiä.

..
Viesti
Taehyung/Na-yeon

Tae mun pitää kertoo sulle jotain. Se on tosi tärkeetä.
Lähetetty 19.05

Sä varmaan nukut jo. No mut puhutaan huomen.
Lähetetty 19.05

..
Sammutin puhelimeni. "Se oli nukkumas." Kerroin ja tytöt vain nyökkäsivät.

Jungkookin näkökulma
Istuin sänkyni päällä ja peitto peittämässä alastoman kehoni. Se tyyppi joka toi mulle sitä juotavaa puki vaatteitaan päälle. "No mut mä lähen nyt. Nähään." Mies sanoi ja oli lähtemässä "Hei odota!" Huusin. "Mitä nyt? Haluutko toisenkierroksen?" "En mä sitä, ku et voisiks sä olla puhumatta täst kellekkään." "Miks?" "No mä en haluu et mun poikaystävä saa tietää." "Hyvä on. Eikä mun oo tapana huudella kaikille et kenen kaa oon pannu ja kenen kaa en." "Mmm." "No mut nähää." Hän sanoi ja lähti. Nousin ylös peiton kanssa ja olin menossa vessaan, kunnes huoneeni ovi avautui ja isäni tuli huoneeseeni. "Isä mitä vittua?!" Kysyi ja yritin pitää peiton kaluni edessä. "Mikä sun sänkyy vaivaa? Miks lakanat on noin rytyssä ja onsk toi spermaa?" "Joo kyllä se on." "Mitä hittoa sä oikeen teit täällä?" "No leikitäänkö että mä vaikka nussin tyynyä. Ja haluaisin nyt mennä suihkuun." "Niin että mitä? Nussit tyyn-." "Vaikka sit nii. Mä haluun nyt suihkuun, joten lähde!" Huusin. Isäni lähti huoneestani ja sulki huoneeni oven samalla. Menin vessaan jätin peiton lattialle ja menin suihkuun.

1h myöhemmin
Laitoin pyyhkeen lantioni ympärille ja kävelin huoneeseeni. Menin vaatekaapilleni etsimään jotkut rennot vaatteet. Laitoin vaatteet päälleni.

Jätin pyyhkeen lattialle ja menin sitten ottamaan lakanat pois sängystäni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jätin pyyhkeen lattialle ja menin sitten ottamaan lakanat pois sängystäni. Vein lakanat pyykkikoriin, hain uudet ja laitoin sänkyyni, ja sitten peittoon, ja tyynyihin uudet petilakanat. Menin makaamaan sängylleni, vedin peiton päälle ja suljin silmäni. Mä ryyppään sit varmaan huomenna.
_________________________________________

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now