Sleepover ends up to the hospital

997 51 16
                                    

Kotona
Istuin Jiminin kanssa keittiössä ja mietimme mitä tarvitsemme kaupasta. "Onks lisää ehdotuksii?" Kysyin "Pakaste pitsaa pitää ostaa. Jäätölöö, keksei, suklaata ja vaahtokarkkeja." Jimin luetteli ja minä kirjoitin ne kauppalistaan. "Hei pitäiskö meidän mennä ostaa sellaset pyjamat?" Jimin kysyi "Niinku söpöt vai seksikkäät? Vai molempii?" Kysyin "Silt välilt. Otetaan jätkät mukaan." "Kui?" "Ihan huvikseen. Ne saa toimii makutuomareina." "Joo ja mist vetoo että heti kun sä edes ehdit näyttämään sitä seksikästä pyjamaa, sut on työnnettu takas sinne sovituskoppiin." "Totta, mut silti. On aina vähän kiva ärsyttää omaa poikaystävää, ihan huvikseen." "Varmasti." Sanoin ja pyöräytin silmiäni. "No mut mennääks?" Jimin kysyi "Tottakai." "Kiva. Mä laitoin jo molemmille viestii. Me nähään sit siin Soulin keskustas." "Okei. No aletaan lähtemään." "Joo."

Menimme laittamaan kenkiä jalkaan ja lähdimme.

Time skip
Näimme poijat seisomassa jonkun liikkeen edessä, joten juoksimme heidän luokse. "Moiii~." Sanoimme Jiminin kanssa samaan aikaan. Yoongi ja Jungkook vain nyökkäsivät päitään. "No mihin liikkeeseen te ajattelitte raahata meidät?" Jungkook kysyi "Te näätte sitten." Jimin vastasi. Otin Jungkookin kädestä kiinni ja Jimin otti Yoongin kädestä kiinni, ja me lähdimme kävelemään yhtä liikettä kohti.

Kun saavuimme liikkeeseen päästimme irti poikaystäviemme käsistä ja menimme etsimään jotain vaatteita, pojat perässämme. "Kenelle te nyt ajattelitte heruttaa?" Yoongi kysyi. "Meillekkö?" Jungkook kysyi ja pudistimme Jiminin kanssa päitämme. "No kenelle?" Molemmat pojista kysyivät hämmentyneenä. "Ei kenellekkään." Vastasin "No kai te nyt jollekulle aiotte heruttaa, vai miks muuten te tulisitte ostaa seksikkäitä vaatteita?" Jungkook kysyi ja minä ja Jimin naurahdimme "Meillä on pyjamabileet." Vastasin. "Pääseekö mukaan?" Yoongi kysyi "Sori mut teit ei oo kutsuttu." Jimin vastasi. "Miks ei? Onks teil jotkut "tyttöjen" bileet?" Jungkook kysyi ja me nyökkäsimme. Otin jonkun vaate yhdistelmän telineestä ja Jimin teki saman. Menimme sovituskoppeihin vaihtamaan vaatteemme.

Kun sain pyjaman päälleni tulin pois sovituskopista. "No mitä pidät?" Kysyin Jungkookilta joak näytti siltä että oli juuri tukehtumassa omaan kuolaansa. "Herran jumala sä näytät hyvältä." Jungkook vastasi. "Eiks oo oikeesti mitään mahista että päästäis mukaan? Meil menee kaikki silmäruoka ohi." "Voi ei. Me luvataan lähettää teille kuvia kyl." "C'mon." "Ei käy." Sanoin. Huomasin sivusilmällä kun Jimin tuli pois sovituskopista. "No mitäs sanot? Näyttääkö tää hyvältä mun päällä?" Jimin kysyi poikaystävältään joka ei kauheasti katsonut Jiminin asua vaan hänen persettä. "Yah! Pervo lopeta kyyläämästä mun persettä ja kerro mielipitees!" "Siis häh? Snoitko sä jotain?" Yoongi kysyi ja Jimin tuijotti häntä pitkään "Aaaa.....se näyttää hyvältä. Se sopii sulle." "Kiitti." Menimme Jiminin kanssa vaihtamaan vaatteemme ja tulimme takaisin.

Kävelimme kassalle ja maksoimme ostokset. "TaeTae?" Jimin kysyi "Niin?" "Pitäiskö nyt käydä kaupassa? Nyttenku meil on kaks urosta auttamas." "Joo. Hyvä idea." "Ja meilt ei sit kysytty mitään." Jungkook sanoi "No ei me niitä jakseta kantaa. Ollaan liian heikkoja." Jimin sanoi virnuillen. "Ja just sen takia me miehet ollaan olemassa. Et me voidaan auttaa prinsessoja kantamaan niiden tavarat, ku ei ne ite pysty." Yoongi sanoi.

Time skip
Laitoimme Jiminin kanssa jotain ostoksiamme jääkaappiin ja muut jätimme pöydälle. "Chim pitäiskö nyt vaihtaa vaatteet?" "Varmaan.". Menimme yläkertaan ja minun huoneeseen. Vaihdoimme meidän vaatteet.

I ain't good, to be yours [VALMIS]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن