Takaisin kotiin

681 43 11
                                    

Jungkookin näkökulma
Istuimme Yoongin terassilla polttamassa tupakkaa. "Aiotko sä sopii Jiminin kaa?" Kysyin "Pakkohan mun on." "Mmm." "Haluisiks tulla munkaa Jiminil?" "Mikä ettei, siis jos mä en häiritse." "Et sä häiritse." "Okei, mut ette ala panee." "Ei ei." "Hyvä." Nousimme ylös ja lähdimme kävelemään Jiminille päin.

Time skip
Olimme kohta Jiminin pihalla. "Mitä mun niinku pitäis sanoo?" Yoongi kysyi "Mitä jos pyytäisit anteeks?" "No mut en mä tehnyt mitään." "Ihan varmasti teit, ei se muuten ois lähtenyt." "No mä aloin vaan huutaa sille, eikä se ollut ehk niin paha." "Yoongi sä sanoit Jiminiä huoraks. Eiks se oo aika paha." "No joo, mut en mä tarkottanut sitä. Mä pyysin kyl anteeks, mut must tuntuu et Jimin on mulle vieläkin vihanen." "Mmm."

Yoongi meni koputtamaan Jiminin ulko-oveen ja Jiminin isä tuli avaamaan. "Onks Jimin kotona?" Yoongi kysyi "Miks?" Jiminin isä kysyi "No mul on asiaa sil." "Aha." "Niin että onko se himas?" "On." "Okei, no saanks mä nähä sen?" "Et." "Miks?" "Koska mä haluan puhua sun kanssa." "Mistä?" "Tuu tonne sisäl." "Okei." Menimme sisälle ja otimme kenkämme pois. Yoongi ja minä menimme istumaan sohvalle. "No mistä sä haluat puhua mun kanssa?" Yoongi kysyi mieheltä. "Miks Jiminillä oli mustelmian ranteissaan?" "Eiks se kertonut?" "Kertoi. Jimin sanoi jotain sidontaleikeistä?" "Ööö..." Yoongi sanoi ja raapi niskaansa nolostuneena. "Kai sä tiedät että Jimin on 16?" "Joo. Tottakai mä sen tiedän, kui?" "No sit sä kans tiiät että Jimin on liian nuori tollaseen." "No en mä nyt tiiä. Ei kai siin nyt mitään ikärajaa oo, vai?" "Ihan sama onko vai eikö. Sä et pakota Jiminiä mihinkään aikuisten leikkeihin, vaikka ootkin täysikänen. Mun poika on vielä lapsi ja toi ei oo hyväksi hänelle." "Ensinnäkin mä en ole pakottanut Jiminiä yhtään mihinkään." "No miks Jimin sit itki ku se tuli kotiin?" "Miks sä et kysy siltä?" "Vastaa." "No en mä sil voi mitään jos sen perse sattu niin paljon että se alko itkee. Mä taisin mennä liian rajusti." Yoongi virnisti ja minä meinasin alkaa nauramaan. "Kerro totuus." "No niin mä kerroinkin. Kysy vaiks Jiminiltä, et saiks se munaa perseeseen vai ei. Jos et usko mua." "JIMIN!!" Mies huusi ja jos nyt rehellisiä ollaan, niin mä pelästyin ihan vähän vaan. Jimin tuli alakertaan ja oli yllättyneen näköinen. "Yoongi, Jungkook mitä te täällä?" "Jimin istu." Jiminin isä sanoi ja Jimin meni istumaan minun viereen.

"Noni Jimin kertoisitko miksi itkit kun tulit kotiin?" "Enks mä kertonut?" "Et." "Mulla ja Yoongilla oli seksiä." "Mähän sanoi." Yoongi sanoi hymyilen.

Taehyungin näkökulma
Istuin sängylläni ja nojasin seinään. Selasin puhelintani. "Taehyung." Hoitajani sanoi. "Mitä?" "Terapeutti haluu puhuu sun kanssa." "Onks mun pakko puhuu sille?" "On. Seuraa." Sammutin puhelimeni ja seurasin hoitajaani jonnekkin. Mies avasi jonkun oven ja siellä istui joku henkilö. Menin huoneeseen ja hoitajani sulki oven lähtiessään. Menin istumaan sohvalle. "Sä oot varmaan Kim Taehyung." Mies sanoi ja nyökkäsin. "No mun nimi on Justin. Jung Justin." "Aha. Miks sä haluut puhuu mulle? Eiks sulle oo sanottu etten mä puhu terapeuteille, koska te saatte mun olon paskemmaks." "Kyllä minulle on kerrottu tämä." "No miks sä sit halusit puhuu mul?" "Koska mä haluan kysyä sulta pari kysymystä." "Ihan vapaasti." "Seurusteletko sä?" "Joo." "Okei. Minkä ikänen sä oot?" "16. Täytän 17." "Miks sä aloit laihduttaa?" "Se ei oo sun asia." "Kiusataanko sua koulussa? Ooks sä menettänyt sulle tärkeitä ihmisiä? Onko sut raiskattu? Vai onks tapahtunut jotain mikä on traumatisoinut sua?" "Mä sanoin ettei se oo sun asia." "Se olis tosi tärkee tietää että mikä aiheutti tän. Mä lupaan etten mä kerro kenellekkään. Joten kerro vaan, muhun voi luottaa." "Kehenkään ei voi luottaa. Ei ainakaan aikuisiin. Te yritätte lihottaa mua." "Sä tarvitset lihaa luiden ympärille." "Mulla on jo. Jos ei ollut muutakun mun painon valittamisesta, niin heippa ja helvetin hyvää päivän jatkoa." Sanoin vittuuntuneena. Nousin ylös sohvalta ja olin lähtemässä huoneesta, kunnes se mies paiskasi oven kiinni. Käännyin miestä päin ja olemme nytten kasvotusten. "Mikä sun ongelma on?" "Me ei olla viel valmiita." "Mitä sä tarkotat?" "Se selvii sulle kohta."

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now