"Vitun hullu..."

620 38 5
                                    

"Baby herää. Meidän piti mennä hakee Jiminiä." Kuulin Jungkookin sanovan. Avasin silmäni ja näin Jungkookin hymyilemässä minulle. "Noniin ylös unikeko." Hän sanoi. Nousin istumaan. "Okei lähetään sit." Sanoin. Jungkook veti minut ylös sohvalta ja kävelimme eteiseen. Laitoimme kengät jalkaan, otin kotiavaimen, mutta ennekun lähdimme Jungkook kysyi. "Onks teil toist autoo?" "Joo, miks?" "Hyvä. Mis ne avaimet on?" "Ööö ne on tos lipaston ylimmäs laatikos." Sanoin ja osoitin yhtä lipaston ylinta laatikkoa. Jungkook avasi laatikon ja otti auton avaimet käteensä, sulki laatikon. "Okei lähetään." Hän sanoi ja avasi oven, joka vie autotalliin. Menimme autotalliin ja minä menin avaamaan autotallin luukun tai mikä ikinä onkaan. Menimme iatumaan autoon. "Osaaks sä ajaa?" Kysyin nuoremmalta pojalta samalla kun laitoin turvavyötä kiinni. "No en mä autoo osaa. Mut voi sitä kokeilla. Kerran me vaan eletään, otetaa ilo irti." "Ilo irti? Tää voi olla meidän viiminen päivä. En haluu kuolla näin nuorena." "Ei me mitään kuolla. Luottoo." "Okei okei. Lähe nyt ajaa." Sanoin. Jungkook käynnisti auton, peruutti ja oli lähtemässä ajamaan, mutta jarrutti. "Ahaa eli toi on siis jarru, okei. No entä onks tää sit kaasu?" Jungkook ihmetteli. "No eiks autos oo kaks poljinta tai jotain, kai nyt yks niistä on kaasu." Sanoin. Jungkook painoi jotain ja auto lähti liikkellee ihan hiton nopeesti. "No ei nyt pohjaan! Hidasta!" Huusin "Wow tää kulkee nopeesti, siistii." "Joo vitun siistiä onkin! Hidasta nyt saatana!!" "Joo joo. Ollana muuten sit koht perillä." Jungkook sanoi ja hidasti vauhtia. "Kiva." Sanoin.

Jungkook pysäytti auton Yoongin pihaan. Nousimme ulos autosta ja kävelimme ulko-ovelle. Koputimme ja Yoongi tuli avaamaan, ja hänen naama oli aika paskassa kunnossa. "Wow mitä sul tapahtu?" Jungkook kysyi. Yoongi vain tuhahti ja päästi meidät sisään. Suljin ulko-oven ja kävelimme Yoongin perässä olohuoneeseen. Yoongi istui sohvalle ja laittoi vyön käsivarteensa? Hän otti huumepiikin ja oli piikittämässä itteänsä, mutta Jungkook esti sen. Jungkook otti Yoongin ranteesta kiinni. "Hyung riittää jo. Etköhän sä oo vetänyt kamaa jo ihan tarpeeks." Jungkook sanoi, otti huumeneulan pois Yoongilta ja heitti sen lattialle. Yoongi naurahti, otti vyön pois käsivarrestaan ja otti jonkun tupakan näköisen asian olohuoneen pöydältä, laittoi sen huuliensa väliin ja sytytti sen sitten sytkärillä. "No hyi saatana. Vieläks sä poltat ruohoo?" Jungkook kysyi. "Vähän välii." Yoongi vastasi. "Mis Jimin on?" Kysyin. "Sen poikaystävä haki sen ja anto mul samal turpaan." Yoongi vastasi ja naurahti kuivasti. "Ööö...mut sähän oot Jiminin poikaystävä?" Sanoin kysyvällä äänensävyllä "Me erottiin. Ei se toiminut. Mä olin ihan kauhee kusipää ja mulkku, mä olin ihan paska poikaystävä. Eikä se ollut turvallista Jiminille olla mun lähel, eikä ees sil vauval." Yoongi kertoi. "Onks Jimin Jayn luona?" Kysyin ja Yoongi nyökkäsi. "Jungkook lähetään." Sanoin "Mut me ei edes tiedetä mis Jay asuu." "Mä kysyn Jiminilt." Sanoin. Kaivoin kännykäni taskustani, avasin lukituksen ja laitoin Jiminille viestiä.

..
Viestit
Jimin/Taehyung

Jimin mis Jay asuu, me tullaan hakee sut.

Ei tarvii. Kaikki on nyt hyvin.

Jimin mä haluan puhua sulle kasvotusten.

Jayn osote on ****** ***

Okei. Me ollaan siel ihan koht.

Kiva

..
Sammutin puhelimeni ja laitoin sen taskuuni. "Okei mennään. Mul on se osote." "Okei. Heippa Yoongs, pärjäile. Mä kyl tuun sit puhuu sul tai laitan Baekhyunin puhumaan sulle." "Baekhynil on vähän muuta tekemistä sen tyttöystävän kaa." Yoongi sanoi. "Eli mä tuun puhuu sul sit myöhemmin." Jungkook sanoi. "Miten vaan." "Ja älä pliis polta tätä kämppää, jooko?" Jungkook kysyi "Tosi hauskaa kookie. Miks hitos mä polttaisin oman asuntoni?" "Ei sust tiiä. Tai siis sä poltit pari grillii joskus ku olit mun, Hoseokin, NamJoonin ja Kain jengis." "No mut mua vaan vitutti ja ne vaan palo, ei voi mitää." "Joo joo." "Jungkook meidän piti mennä." Sanoin. "Joo. Heippa hyung." Jungkook sanoi ja me lähdimme.
Menimme auton kyytiin, laitoimme turvavyöt ja Jungkook lähti ajamaan.

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now