Kerran pettäjä, aina pettäjä

570 44 46
                                    

Heräsin herätyskellooni, joten sammutin sen. Ei huvita mennä kouluun, koko kehoon sattuu ja on huono olo. Vedin peiton kokonaan itseni päälle ja suljin silmäni. "Baby ylös! Me myöhästytään koulusta!" Kuulin Jungkookin huutavan ja sitten minulta vedettiin peitto pois päältäni. Otin peitosta kiinni ja vedin sen takaisin päälleni. "Mul on huono olo ja kehoon sattu, en mä pysty tulee kouluun." "Tae." "Kookie mä en pysty. Sano mun mutsil et laittaa opel viestii et oon kipee." "No mä jään tänne sit sun kaa." "Ei. Sun on pakko mennä kouluun. Sul on muutenkin ihan helvetisti poissaoloja, joten menet sinne kouluun ja lopetat sen huolehtimisen. Kyl mä pärjään " "Ootko varma?" "Olen. Mä en oo enää mikään vauva." "Oot sä mulle." "Mmm. No mut mee nyt enneku myöhästyt." Sanoin. Jungkook veti peittoa vähäsen pois kasvojeni edestä ja pussasi minua huulille. "Mä tuun koulun jälkeen kattoo sua." "Okei. Pidä kivaa koulussa, äläkä hankkiudu ongelmiin, okei Kookie?" "En lupaa mitään. Nähään kaunokainen." Jungkook sanoi ja lähti. Vedin peiton kunnolla päälleni ja suljin silmäni.

Jiminin näkökulma
Makasin Jayn sängyllä ja tuijotin kattoa. En voinut liikkua itse, koska jalat on murtuneet, eli pitää odottaa että Jay tulee suihkusta. Tosin mä voisin yrittää. Nousin istumaan ja siirsin varovasti vasemman jalkani kädellä sängyn reunan yli, ja sitten oikean jalan. Tiedän että lääkäri kielsi kaiken liikunnan ja muun aktiviteetin, mut en halua häiritä tai vaivata Jaytä sillä etten pysty itse liikkumaan. Kurkotin kädellä pyörätuolia kohti, mutta en ylettynyt, jos mä meen hiukan reunalle. Siiryin vähäsen reunemmalle ja yritin uudestan. Sormen pääni hipaisivat pyörätuolia, mutta en silti saanut sitä lähemmäs, joten menin hiukan enemmän reunalle ja yritin uudestaan. Sain siitä melkein otteen, mutta olisin tippunut lattia, jos Jay olidi tullut oikeassa ajassa pois suihkusta. "Babe oo varovainen, sä et varmaan haluu et sun jalat menee pahempaan kuntoon." "No anteeks. Halusim vaan olla omatoiminen. Tää on tylsää ku ei pysty tekee melkeen ite mitään." "No mut ei sun jaloil kestä kauaan parantuu." "Tää tuntuu ikuisuudelta." "Uskon, no mut haluatko sä käydä suihkussa vai et?" "En." "Okei. No minkälaiset vaatteet sä haluut?" "Vaikkaa joku huppari ja sit kolitsihousut." "Selvä.". Jay meni etsimään minulle vaatteita. Olisin halunut mennä suihkuun, muttakun tarvitsen apua siinä, niin ei. Ei se johdu siitä ettenkö luotaisi Jayhin, hänhän on nähnyt minut jo pari kertaa alasti, mutta nyt se että hänen pitäisi pestä minut, ei. Ainut joka saa tehdä niin, on Yoongi.

Yoongin näkökulma
Heräsin sellaiseen ihanaan kelloon, joka tarkoittaa sitä että sellien ovet aukeaa, koska kuka vittu nyt yrittäis karata aamulla, en minä...no en edes illalla. Nousin ylös ja minulle tuli kauhean paha olo. Juoksin vessaan, mutta ovi oli lukossa. Aloin koputtamaan. "Avaa ovi! Mä oksennan kohta!!" Huusin, mutta kukaan ei tullut avaamaan. Pitääks tää potkasta rikki, vittu F.B.I open up. Menin vähän kauemmas ovesta ja potkaisin sitä, klommo tuli, joten potkaisin uudestaan. Potkaisin vielä pari kertaa ovea ja sitten se meni rikki siitä keskeltä, no käy sekin. Laitoin käteni siitä kolosta ja avasin vessan oven lukon. Otin käteni pois ja avasin vessan oven. Selli kaverini oli kusella, no ihme et se pystyy viel kusta, mahtaa tehä kipeetä, no mut ihan sama. Otin hänestä kiinni ja heitin pois vessassat, et kiva kusikaari siin meni. Otin paperia pyyhin reunat, vedin vessan ja oksensin sen jälkeen. "Hei ipana mitä helvettiä!?" Hän huusi. "Ite heitit mut sänkyäs päin, mun vuoro!" Ehtisin huuta, kun sitten taas oksensin. Pyyhin suuni paperilla, nousin ylös, vedin vessan, menin pesemään käsiäni ja huuhtelemaan suuni, jonka jälkeen lähdin vessasta. "Voit mennä takasin." Sanoin. Mies meni vessaan ja laittoi oven kiinni, ihan niinku se mitään enää auttais. Olin lähtemässä sellistä, kunnes se vitun pedofiili tuli selliini ja työnsi minut takaisin sinne. "Mitä kurppa palli haluu?" Kysyin kylmästi. Ei en pelännyt häntä, koska täällä on ihmisiä näkemässä, jos hän yrittäisi jotain. "En mä mitään. Enkö sais olla täällä kattomas sua?" "Mitä sä haluat musta?" "Eiks se tullut sulle eilen selväks?" "Joo sä haluat nussia vittu kaikkii tääl saatanan sellis, en ihmettelis jos sun sellin seinäs olis reikä ja sit nussisit sitä aina ku oot vitun kiimanen." "Joku on uhkarohkee tänään." "Ai mäkö uhkarohkee? En. Mä vaan kerron mitä mä ajattelen, eiks suarapuheisuus oo hyvästä? Käntty." "No mut kitty sinuna olisin varovainen." Käntty sanoi ja otti leuastani kiinni. Löin hänen käden pois. "Mä en pelkää sua. Vaikka sä ja sun hikiset muna kaveris raiskasitte mut, niin mä en pelkää. Mul on tehty elämäs niin paljon paskaa, niin ei nyt joku raiskaus mua pelota. Sitä paitsi, jos te haluutte että teidän munat irtoo melkeen niin tulkaa vaan sanoo, mä mielelläni puren sen poikki, ja tää ei oo vitsi tai pelkkä uhkaus. Voit kysyy mun selli kaverilta." Sanoin hymyillen. "Mitä?" Mies kysyi ja meni sitten vessaan. "Eipäs aleta nussimaan siellä! Se ei oo äänieristetty huone!" Huusin ja lähdin sitten sellistäni. Ihana ulkoilua.

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now