Kokeita ja testejä

1K 55 39
                                    

Heräsin ärsyttävään herätys kelloon. Sammutin kellon ja hieroin unihiekat pois silmistäni. Nousin istumsan ja näin kokovartalopeilistä että hiukseni olivat ihan sekaisin. En välittänyt siitä kauheasti ja nousin ylös. Menin vaihtamaan vaatteeni.

Pakkadin tavaroitani koulureppuun ja sitten muistin että meillä on tänään matikan koe

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Pakkadin tavaroitani koulureppuun ja sitten muistin että meillä on tänään matikan koe. Suljin repun ja laitoin sen olalleni, jonka jälkeen otin tuolin pois oveni kahvan alta ja lähdin alakertaan.

Äiti oli jo lähtenyt töihin joten ei ole ketään joka pakottaisi syömään. Menin laittamaan kenkiä jalkaani ja lähdin sitten lampsimaan koulua päin. Kuuntelin musiikkia koko koulumatkan.

Astuin koulurakennukseen ja menin poikien vessaan, koska kusihätä yllätti. Otin kuulokkeeni pois ja menin vessaan. Vessassa kuulin kun joku oksensi. Ääni kuului viimeisestä kopista, joten menin katsomaan. Näin Jiminin...

"Hyung onks kaikki hyvin? Kui sä oksennat?" Kysyin ja Jimin pelästyi vähän. "Oh Tae. Mulla on vaan huono olo. Tää on normaalii. Pientä aamupahoinvointia. Mulle on tapahtunut näin Yoonginkin kaa. Kyl sen pitäis mennä ohi tän päivän aikana." "Entä jos ei mee?" "No en mä sit tiiä. Yleensä mä oksennan kerran tai kaks ja se on siinä." "Okei." Sanoin ja menin seuraavaan koppiin kuselle.

Jungkookin näkökulma
Mä, Hoseok ja NamJoon oltiin koulurakennuksen takana polttamassa tupakkaa. Mielessäni pyöri Taehyung, en tiedä miksi ajattelin häntä. En edes välitä hänestä. "Yah! Kook! Pää maanpinnalle." NamJoon sanoin ja napsautti sormiaan naamani edessä. Säpsähdin pois ajatuksistani. "Häh? Mistä te puhuitte?" "Eiku kiusaan vaan Hobii eilisestä." "Se oli nöyryyttävää! Ja mun ranteessa on mustelmia Yoongin otteen takia! Yoongi satutti mua!" "Oma vikas." NamJoon sanoi "Ja millä tavalla? En mä tehnyt mitään." "Sä yritit lyödä sen muijaa...eiku siis miestä." "Entä sitten jos yritinkin? Se lutka ansaitsee opetuksen." "Miks te vihaatte toisianne noin paljon?" Kysyin "Oisko siks että Yoongi petti mua Jiminin kanssa ja sit ne alko seurustelee, jonka jälkeen Yoongi petti Jiminiä mun kanssaa." "Just. On kyl teidänkin "suhde" yhtä draamaa koko ajan." Sanoin ja heitin tupakantumpin maahan, ja astuin sen päälle.

"Mä meen jo luokkaan." Sanoin ja pojat nyökkäsivät. Menin sisälle ja kävelin matikan luokkaa kohti, jonka jälkeen menin istumaan paikalleni. Katsoin ympärilleni ja silmäni kiinnityivät yhteen poikaan.....Taehyung. Nousin ylös ja olin menossa Taehyungin luokse, mutta sitten tyttöystäväni tuli eteeni. "Oppa." "Lisa ei nyt." "Kuuntele mua." "En mä nyt ehdi" "Mihin sulla on kiire?" "Yks juttu vaan." "No se saa nyt odottaa. Mulla on asiaa." "Eiks se voi odottaa?" "Kuuntele nyt saatana!" "No mitä?!" Huusin ja käänsin katseeni Lisaan. "Mikä sua on vaivannut lähipäivinä?" "Ei mikää , okei?! Anna mun olla! Mä en ole sulle tilivelvollinen!" "Miks sä huudat mulle? Mä en oo tehnyt mitään." "Pliis Lisa pidä pää kiin edes hetken. Mä en pysty ajattelemaan yhtään kun sä koko ajan kälätät." "Anteeks?! Mä kysin ystävällisesti että mikä sulla on?!" "Ja sait vastaukses! Nyt lähe vetää!" "No oo sit tollanen mulkku! Mä jätän sut!" "No jätä! Ei vois kiinnostaa vittuakaan!" "Mä vihaan sua!" "Munkin tunteet on sua kohtaan lämpimiä! Nyt suksi vittuun siitä!" Huusin. Lisa löi minua litsarilla ja lähti luokasta itkien.

I ain't good, to be yours [VALMIS]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu