Unohdettu

536 41 48
                                    

Eli siis tähän alkuun. En pysy ite perässä sit et minkä ikäsii ne lapset on, niin sovitaan että Jiminin ja Yoongin lapsi on 1,v ja Taehyungin ja Jungkookin lapset on vast 0,v. Koska tälleen mä ehk pysyn perässä. Ai niin ja Taen ja kookien lapset on molemmat tyttöjä ja Jiminin ja Yoongin lapsi on poika. Ja se Yoonminin lapsi ei sit tiiä että Yoongi on sen biologinen isä, vaan se luulee että Jay on sen isä. Ai niin ja sit koska mä en keksinyt et millä hiton nimellä ne lapset kutsuu Taeta ja Jiminii, joten ne sanoo nyt niit nimellä äiti. Ja ei mä en mitenkään niinku nää homo pariskunnissa että se toinen ois niinku siin naisen roolissa, en vaan yksinkertaisesti keksinyt/jaksanut keksii mitään muuta. Ja sit tota Jimin, Tae, Jin ja kai siin oli jotain muitki tyyppei, no mut ihan sama, niin ne on päässyt koulusta ja on nyt yliopistos ja jotkut amikses.

Jungkookin näkökulma
Taas ihana yö ja vitut oli. Jouduin tyyliin koko yön valvoo Yonin takia, niinku miks se ei voi nukkua?! Mul on kouluu vittu aamulla! Nousin ylös sängystäni ja otin puhelimeni käteeni. Avasin näppäinlukon ja etsin sitten poikaystäväni nimen, ja soitin hänelle.

..
Puhelu
Baby❤/Jungkook

"Moi."

"Moi. Tota mihin hittoon mä jätän Yonin ku mä meen kouluun?"

"No en vittu tiedä! On itelläki ongelmii Yunin kaa! Mä oon ihan vitun väsynyt!"

"Joo joo, niin oon mäkin! Helvetti! Oon joutunut valvoo koko helvetin yön Yonin takia! Eli en nyt just oikeesti jaksais kuunnella sun huutamista!"

"No anteeks. Oon väsynyt ja joo tiiän ettei mun kannattais huutaa sulle siitä. Anteeks."

"Ei se mitään. Sori."

"Mmm. No onks sun porukoil töitä tänää?"

"On."

"No ota kouluun mukaan, ei voi mitään. Mäki joudun ottaa Yunin mukaan, joten ei voi mitään."

"Fine. Oot rakas."

"Samoin."

..
Lopetin puhelun ja heitin kännykäni sängylleni. Kävelin pinnasängyn luokse ja nostin Yonin syliini. Ja hyi helvetti mikä haju. Kannoin tytön vessaan ja laskin hänet lattialle. Menin nopeasti hakemaan kaiken mitä tarvitsen ja menin takaisin vessaan. Laskin tarvikkeet lattialle ja nostin Yonin lattialta syliini. Laskin kylpyammeeseen veden ja aloin sitten ottamaan Yonilta vaatteita pois ja vaipan. Heitin kusisen vaipan roskikseen ja laitoin sitten tytön kylpyammeeseen. Pesin hänet, nostin pois ammeesta, kuivasin ja vaihdoin uuden vaipan. Lähdin huoneeseeni vauva sylissäni ja lsitoin hänet sängylle makaamaan. Menin etsimään hänelle jotkut vaatteet. Menin vaatteet kädessä Yonin luokse ja puin hänet.

 Menin vaatteet kädessä Yonin luokse ja puin hänet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now