Video

973 50 4
                                    

Jungkookin näkökulma
Mä en voi uskoo että mä menin Yoongin kaa sänkyyn. Hetkinen....eikai Yoongi ottanut multa suihin? Juoksin vessaan ja oksensin.

Taehyungin näkökulma
Koulussa
Jimin nojasi lokeroihin ja minä otin kirjojani, pois lokerostani. "Aiotko sä antaa Yoongille anteeks?" "Ehkä. En mä tiiä. Varmaan." Jimin sanoi. Laitoin lokeroni kiinni ja lukitsin sen, jonka jälkeen käännyin Jiminiä päin. "Oh Yoongi hyung on tulos tänne." Sanoin "Miks se kävelee tolleen, nilkuttaen?" Jimin kysyi. "Huomenta pojat." Yoongi sanoi "Mikä sul on?" Jimin kysyi "Miten niin?" "No sä nilkutat." "Sattuu jalkoihin." "Okei." "Baby mä oon pahoillani siitä mitä mä tein sillon kun mä sain tietää sun raskaudesta. Mun ei olis pitänyt pakottaa sua siihen." "Ei se haittaa." Jimin sanoi. Yoongi oli ottamassa Jiminin kädestä kiinni, mutta Jimin veti sen pois Yoongin otteesta "Ä-Älä koske." "Babe mikä on?" "Ei mikään. Mä en vaan halua että sä kosket muhun." "Johtuuko se siitä mitä mä tein?" "Ei......mä vaan.." "Tuntuuks mun kosketus muka epämukavalta? Tai ahdistavalt?" Kuulin Yoongin äänestä että hän oli ärsyyntynyt ja kun katsoin Jiminiin hän näytti pelokkaalta. Hänen katse oli alhaalla. "Vastaa!" "Yoongi rauhotu." Sanoin ja vedin Jiminin halaukseen. "Just. Eli mun kosketus tuntuu epämukavalta ja ahdistavalta! Mut sit Taen kosnetus ei! Ja mä oon sun poikaystävä!" "Hyung lopeta toi huutaminen." Sanoin

"Miks?! Mun poikaystävä ei anna mun koskea häneen! Joten johtuuko se siitä?!" "J-Joo." Jimin vastasi hiljaa "Oliko vaikeeta kertoo! Häh?!" "E-Ei." Jimin kuiskasi. Yoongi tuhahti ja lähti. Jimin painoi päänsä minun rintakehään. "Jimin kaikki on hyvin. Ei Yoongi oo sulle vihanen pitkään." "M-Mitäs jos o-on? E-Entä jos s-se l-lyöö mua?" "Ei se lyö sua." "M-Mä pelkään s-sitä." "Ei Yoongi tee sulle mitään, mä lupaan." Sanoin ja silitin Jiminin hiuksia. "Haluuks tulla meil tänään yöks?" Kysyin ja Jimin nyökkäsi. Erkaannuimme halista ja Jimin pyyhki kyyneleensä pois. "A-Anteeksi." Jimin sanoi "Ei sun tarvii pyytää anteeks. Sä et tehnyt mitään väärin. Yoongin ei ois pitänyt huutaa sulle. Ei sillä ollut mitään syytä siihen. Yoongi oli se jok apakotti sut seksiin, niin ei sil oo mitään syytä olla sulle vihanen." "E-Ehkä onkin...tai siis mä e-en tehnyt sitä mitä Y-Yoongi halus mun tekevän." "Mut sä et halunnut harrastaa seksiä, joten sun ei tarvinnut tehä mitään mitä Yoongi käski sun tekemään jos sä et halunnut sitä." "M-Mut..-." "Älä anna sen kontrolloida sua. Ei se omista sua." "M-Mut silti." "Mmm. Mitä meil muuten on ekaks?" Kysyin "Liikuntaa." Jimin vastasi "Rip. Aiotko osallistuu?" "En tiiä. Se riippuu, mun perse sattuu vieläkin." "Voi sua. No mut mennääks." "Joo." Menimme vaihtamaan vaatteemme ja menimme liikka saliin.

"Hyvää huomenta oppilaat!" Opettaja sanoi "Huomenta hra Kim!" Me kaikki sanoimme ja kumarsimme. "Okei eli tänään me pelataan koripalloa. Yks kaks jako." Opettaja sanoi "Mä oon kuollut." Jimin kuiskasi ja minä nyökkäsin.

Hetken päästä
Minä ja Jimin pääsimme samaan tiimiin, mutta meidän tiimiä vastaan on Yoongin tiimi, meidän koulun parhaimmat koripallo pelaajat. Me ollaan kuolleita. Ajattelin. Opettaja puhalsi pilliin ja aloitimme pelin. Ei mennyt edes minuuttiakaan kun vastakkainen tiimi sai korin. "Mitä te teette?! Pelatkaa kunnolla!" Joku meidän tiimiläisistä huusi "Tuu ite pelaa tätä sit, saatana!" Jimin huusi ja poika hiljeni "Sitä vähän minäkin!". Peli jatkui, emmekä ole saanut yhtäkään koria...

Uusi peli alkoi ja Kai oli tulossa meitä kohti, varmaan jotta voisi heittää korin, joten keskityimme melkein kaikki häneen. "Yoongi!" Kai huusi ja heitti pallon Yoongi. Yoongi oli lähellä heittää koriin, mutta joku meidän tiimistä kamppasi Yoongin ja hän kaatui lattialle. "Au saatana! Jätkä mitä vittua?!" Yoongi huusi. Opettaja meni Yoongin luokse ja vähän kaikki meidän luokalta oli järkyttyneitä, koska ketään ei ole ikinä niinku ikinä kampannut Yoongia. "Yoongi kaikki hyvin? Sattuuko?" Opettaja kysyi ja oli auttamassa Yoongin ylös, mutta Yoongi löi hänen käden pois. "Mä oon kunnossa! Ja mä pääsen kyl itekin ylös!" Yoongi huusi ja oli nousemassa ylös, mutta se näytti siltä kuin hänen perse olisi liimattu lattiaan kiinni. "Ootko sä varma ettet sä tarvii apuu?" Opettaja kysyi ja Yoongi pudisti päätään, mutta ei siltikään noussut ylös, kunnes huomasin Jungkookin menevän lähemmäs Yoongia ja nosti hänet ylös.

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now