Sovinto pano

627 40 4
                                    

Jungkookin näkökulma
Vituttaa ihan helvetisti. Miks Taehyung edes valehteli raskaudestaan? Häpeeks se että mä olen niiden lasten isä? Jos oon. Vittu!

Käänsin moottoripyörän ja ajoin takaisin Taehyungille. Miks mä suutuin?! Okei mul oli oikeus siihen! Mut silti! Tai siis no oon mäki pettänyt Taehyungia montaketaa! Miks mä sit suutuin ku se petti mua kerran!? Saatana et oon tyhmä!

Parkkeerasin moottoripyöräni Taehyungin pihaan ja menin ulko-ovelle. Pimpotin, koska ei niitä avaimiakaan oo....ehk Jinil on tai Jiminil. Ovi avautui ja Taehyung seisoi siinä hämmästyneen näköisenä. Pojalla oli vain huppari päällä. "Mitä sä teet t-täällä?" Hän kysyi. En vastannut vaan suutelin häntä. Kävelin sisälle taloon, suljin oven perässäni, otin kenkäni pois, tiputin kypärän eteisen lattialle ja nostin Taehyungin sitten syliini. Kävelin eteiseen ja työnsin Taehyungin seinää päin. Erkaannuin suudelmasta hapenpuutteen takia. "K-Kookie mitä nyt?" "Se on Daddy sulle." "M-Mit-." Suutelin Taehyungia taas. Poika kietoi jalkansa vyötärölleni ja kätensä kaulani ympärille. Laitoin käteni hänen hupparin alle, jolloin tämän suusta pääsi pieni nautinnon ääni. "Ah~" . Erkaannuin taas suudelmasta ja aloin tekemään fritsuja hänen kaulaan. Vein käteni hänen perseen kohdalle ja aloin laskemaan hänen boksereita. Sain niitä vähän alas ja olin laittamassa kaksi sormea hänen sisään, mutta hän otti kädestäni kiinni. "E-Ei. Äl-lä." Hän sanoi. Laskin Taehyungin alas ja painoin käteni seinää vasten. "Luulin et halusit." "N-No en halua-a." "Mikä sua vaivaa?" "O-Oon väsynyt. E-Enkä mä halu-ua sopii m-meidän riitaa pa-anemalla." "No ei sit helvetti." Sanoin ärtyneenä. Olin vihainen, stressaantunut, huomionkipeä ja kiimainen. Kai on sit pakko mennä panee jotain huoraa. Olin lähtemässä, mutta Taehyung otti kädestäni kiinni.

"Sä oot vihanen jostain? Johtuuko siitä etten haluu sun kaa sänkyyn just nyt?" "Ei!" "No miks sä käyttäydyt ku vauva?!" "Ihan sama. Päästä irti." "Sä suutuit koska et saa seksiä?" Vanhempi poika sanoi kysyvällä äänensävyllä. "No entä sitten?" "Kiimanen." "No niin vittu olen! Mut sä et halua edes autta mua! Oon ihan vitun kiimanen nyt!" "No a-anteeks etten pyst-ty." "Sä pystyt, mut sä et halua." "N-Niin kai sit." "Ihan sama. Mä hoidan tän ite." "M-Miten?" "Ei se sulle kuulu." "Ootko sä vetänyt jotain?" "En ole. Nyt päästä irti." Valehtelin. "En." Taehyung sanoi, käveli eteeni ja meni polvilleen lattialle. Hän päästi irti kädestäni ja alkoi avaamaan housujani. "Tae sun ei tarvii." "Tarvii. Mä oon sun poikaystävä ja mun kuuluu auttaa sua." Poika sanoi, veti housuni ja bokserini alas. Ennenkuin Taehyung ehti aloittamana menin kyykkyyn. "Sun ei tarvii tehä sitä." Sanoin, mutta poika ei näyttänyt kuuntelevan. Hän otti bokserinsa pois ja konttasi lähemmäs minua. Taehyung alkoi tekemään fritsuja rintakehääni ja koski itseensä samalla. Hän kaatoi minut lattialle makaamaan, menin jalkojeni väliin, kumartui alas ja otti minulta sitten suihin. "B-Baby?~" kysyin ja Taehyung lopetti. Poika nosti päänsä minua kohti. "Rakas ei sun oikeesti tarvii, jos sä et halua." "Mut mä haluan." "Et halunnut vähän aikaa sitten." "Mä haluun auttaa sua." Poika sanoi ja tuli istumaan hajareisin vatsalleni. Hän nousi vähän ylös, otti miehuudesta kiinni ja asetti sen sitten oikeaan kohtaan, ja meni alemmas, mutta ei kuitenkaan päässyt kauhean alas kun hänen silmistä valui jo kyyneleitä. "S-Sattuu..mgh~" "No lopeta jos sattuu. Mä sanoin jo ettei sun tarvii." "Ta-arvii ah~". Taehyung jatkoi alaspäin menemistä, mutta pystyin näkemään että häntä sattui. "Sä et rentoudu. Se sattuu sua enemmän jos sä et rentoudu." "M-Mäh oon ih-han rentona." "Etkä oo ja mä pystyn tuntee sen ku sä jännität sun pakaroita. Baby rentoudu ja se sattuu vähemmän." Sanoin. Otin Taehyungin lantiosta kiinni ja autoin häntä menemään alaspäin. "Aih!~ Sa-attuu!~" poika huusi, mutta jatkoin. "L-Lopeta! Toi sattuu!" "Rentoudu! Se ei satu, jos sä rentoudut!" Huusin. Työnsin Taehyungin voimalla alaspäin, koska no tämä oli liian hidasta. "JUNGKOOK!!" Poika huusi kyyneleet silmissä.

Taehyung laittoi kätensä rintakehäni päälle ja piti katseensa alhaalla. "Ootko sä nyt rentoutunut?" Kysyin, mutta en saanut vastausta, joten nosti poikaa vähän ylös ja sitten takaisin alas. "Ä-Älä." "Mitä älä?" "Ä-Älä tee no-oin. Se sattuu-u." "Sä et oo siis vieläkään rentoutunut.". Nousin istumaan ja laitoin Taehyungin makaamaan kyljelleen lattialle. "Älä li-iiku." Poika sanoi. "Mä en liikukkaan. Mä vaan vedän itteni ulos." Sanoin ja aloin työntämään itseäni ulos poikaystävästäni. "Ei! Lopeta!! Aah!! T-Toi sattuu!!! Py-ysähdy!!" Poika huusi ja lopetin. "Sori, mut ei me voida jäädä tähän lattiallekaan tälleen. Sähän et halunnut vanheta kyrpä perseessä. Mun on pakko, koita nyt vaan kestää." "E-Ei, kiltti älä." "Onko parempaa ideaa?" "Ei." "Niin. Mä tiiän että tä satuttaa sua, mut ei tää tunnu kauheen kivalta mustakaan. Tai siis mä oon ihan hiton kovana nyt, mun kyrpä on puoliks tyyliin sun sisällä, sä oot ihan helvetin tiukka ja mä en saa liikkuu. Toki mä voisin nussiis sua ja odottaa että sä et olis enää niin tiukka, mut mä en halua satuttaa sua." "N-No tee sit nii-in." "Ootko varma?" "J-Joo." "Okei.". Aloin liikkumaan ja Taehyung alkoi valittamaan kivusta. En välittänyt...tai no välitin, mut jos Taehyung ite haluu tätä, niin minkäs mä sille voin.

Time skip
Laukesin Taehyungin sisälle. Odotin hetken aikaa ja työnnyin sitten pois. Nousin ylöd ja vedin housuni ylös. Katsoin lattialla makavaa poikaystävääni, jonka keho tärisi ja silmistä valui kyyneleitä. Kävelin hänen naaman eteen ja menin kyykkyyn. Katsoin hänen kasvoja. "Sattuuko?" Kysyin hymyilen. Poika nyökkäsi. Hän näytti niin heikolta, herkältä ja pieneltä, siltä että hänet olisi helppo rikkoa, no niin onkin. Otin hänen leuasta kiinni ja nostin hänen pään ylös. "M-Mitä nyt?" Poika kysyi. "Sä näytät niin heikolta just nyt." Sanoin hymyillen. "Ja ihan syötävän hyvältä." Jatkoin. Päästin irti hänen leuasta ja nousin seisomaan. Lähdin kävelemään eteistä päin, kunnes kuulin hennon ja jotenkin särkyneen äänen. "J-Jätätkö sä mu-ut täh-hän? I-Ihan avut-tomana?" "Etkö sä ihan ite siitä ylös pääse." "E-En. Mu-ua sat-ttuu k-kaikkialle-e." "Voi vittu sun kanssas." Sanoin hiljaa. Menin Taehyungin luokse ja nostin hänet ylös. Kannoin hänet huoneeseensa ja laskin sängyn päälle, jolloin tuo vinkaisi kivusta. "No mitä nyt?" Kysyin "S-Sattuu." "Mihin?" "Ka-aikkia-alle." "Helvetti. En mä nyt noin rajusti mennyt. Miks valitat." "M-Mul on heik-kko olo." Poika sanoi ja pyörtyi. "Babe? Yah! Babe! Herää!" Huusin, mutta en saanut vastausta. Taputin Taehyungin poskea hellästi. "Taehyung!" Huusin, eikä mitään reagtiota. "Helvetti!"

2h myöhemmin
Huomasin kun Taehyung alkoi availemaan silmiään ja nousi sitten istumaan. "M-Mitä tapahtu?" Hän kysyi "Meillä oli seksiä, mä kannoin sut tänne ja sit sä pyörryit." "Ai.." "Ootko sä syönyt?" "Oon. Sä näit itekin koulussa että mä söin." "Ei vaan. Ootko sä syönyt viime viikkoina hyvin?" "Oon. Miks sä kyselet?" "Oon huolissani susta." "Aha." "Pelkkä aha?" "No mitä pitäis sanoo?" "Miten vaan. Mun pitää lähtee himaan, etköhän sä pärjää nyt ilman mua." "Onks sun pakko lähtee?" "On. Pitää hoitaa yks juttu." "Okei. No mut ollaaks me sovittu se riita?" "Ollaan. Anteeks siitä. Olin lapsellinen." "Mmm. No ei mitään ja anteeks." "Mmm. No nähään. Oot rakas." Sanoin ja pussasin Taehyungia poskelle, jonka jälkeen lähdin.
_________________________________________

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now