Shot

641 38 27
                                    

Yoongin näkökulma
Heräsin lattialta. Katsoin ympärilleni, enkä tunnistanut missä olin, en edes muista miten päädyin tänne. Olin nousemassa ylös, mutta alaselkääni sattui. Mitä helvettiä mulle tapahtu eilen?! Ajattelin. Nousin istumaan ja huomasin ettei minulla ollut housuja jalassa ja huomasin myös lattialla spermaa...? Oonks mä lauennut unissani? Mietin, mutta kun katsoin haaroihini, niin paikat näytti kuivalta. Vedin bokserini jalkaani ja vedin sen jälkeen farkut jalkaan ja laitoin vyöni kiinni. Nousin ylös, välittämättä kivusta. Kävelin pois huoneesta ja näin kaksi miestä istumassa sohvalla. Kun näin toisen miehen naaman, aloin saamaan muisti kuvia elisestä. Katsoin ympärilleni ja näin aseen lipaston päällä. Aseen vieressä oli yksi panos, joten otin ne ja latasin aseen. Onneksi miehet eivät kuulleet sitä. Vedin syvään henkeä. Okei eli pystyn vain ampumaan toisen heistä. Hiipisin keittiöön ja otin keittiöveitsen käteeni. Hiivin sohvan taakse ja osoitin aseella toista heistä päähän....laskin kymmeneen päässäni ja ammuin. Toinen miehistä kääntyi minuun päin. "Mitä helvettiä!?" Hän huusi. Mies otti puukon jostain ja onnistui puukottamaan minua käteen, ennekuin viilsin hänen kaulan auki. Molemmat heistä istuivat sohvalla....kuolleina ja minä.....minä tapoin heidät. Tiputin keittiöveitsen kädestäni ja aloin huutamaan. Katsoin itseäni ja verta oli kaikkialla. Mahtavaa Yoongi! Sä joudut vankilaan jos joku saa tietää! Huusin mielessäni itselleni. Menin huoneeseen mistä heräsin ja menin etsimään vaatteita. Löysin kaapista punaisen hupparin/takin, mustan t-paidan, mustat revityt farkut ja valkoisen lippiksen. Otin vaatteet jotka olivat päälläni, niin pois. Revin paidastani jonka otin pois, niin palan ja sidoin sen käteni ympärille missä haava oli. Otin vaatteet kaapista ja laitoin ne päälle.

Löysin huoneen lattialta repun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Löysin huoneen lattialta repun. Tyhjensin repun ja laitoin veriset vaatteeni sinne, sitten menin hakemaan keittiöveitsen jota käytin ja aseen, ja laitoin nekin reppuun. Etsin kumihanskat ja löysin ne. Laitoin kumihanskat käteeni, etsin toisen aseen ja sen löydettyäni laitoin sen ampumani tyypin käteen. Joten se näytti siltä että he olisivat tehneet itsemurhan. Otin kumihanskat pois ja laitoin nekin reppuun. Menin laittamaan kenkiäni jalkaan ja lähdin. Tosin ennen lähtöäni otin sytkärin mukaan.

Time skip
Olin hylätyllä juna-asemalla. Etain tyhjän tynnyrin ja heitin kaikki kamat sinne, mukaan lukien repun. Menin etsimään bemsaa, jonka olin joskus vuosia sitten piilottanut tänne. Löysin bensan vessasta ja kannoin sen tynnyrin luokse. Kaadoin bensaa tavaroiden päälle. Heitin bensakanisterin lattialle, kaivoin sytkärin taskustani, sytytin sytkärin ja heitin tynnyriin. Kaikki tynnyrissä syttyi palamaan. Katsoin liekkejä lumoutuneena ja silloin idea nousi päähäni. Otin bensakanisterin käteeni ja menin jonnekin huoneeseen. Kaadoin bensaa kaikkialle huonetta ja kaivoin tulitikkuaskin takin taskusta. Menin istumaan lattialle ja nojasin seinään. Kaivoin kännykän takataskustani ja etsin Jiminin numeron, ja soitin pojalle.

..
Puhelu
Jimin/Yoongi

"Yoongi? Mitä nyt?"

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now