bottom?

905 40 2
                                    

Keskellä yötä
Heräsin sohvalta Jungkookin vierestä. Siirsin Jungkookin käden sivuun ja nousin ylös. Kävelin keittiöön ja otin lasin kaapista. Täytin lasin vedellä ja join sen. "Baby?" Kuulin Jungkookin kysyvän. Laitoin lasin pöydälle ja käännyin Jungkookia päin. "Mitä?" "Mitä sä teet hereil tähän aikaan?" "Mä tulin juomaan." "Aaa...okei." Jungkook sanoi ja oli lähtemässä takaisin "Jungkook." Sanoin ja poika kääntyi minua päin kysyväilme kasvoillaan "T-Tai ei mitään." "Okei. No tuutko sä nukkumaan?" "Mua ei oikeen väsytä." "No mitä sä sit haluut tehä?" "Katotaanko elokuva?" "Okei." Menimme olohuoneeseen ja laitoin telkkarin päälle. Menin Jungkookin viereen ja nojasin häneen. "Kaikki hyvin, muru?" Jungkook kysyi "Joo, kui?" "Ajattelin vaan, ku sä näytät siltä että sua vaivaa joku asia." "Ei mua mikaan vaivaa." "Taehyung oikeesti. Sä voit kyl puhuu mulle." "Lupaatko ettet suutu?" "Joo." "Tää mustelma.." "Niin?" "Mä en lyönyt sitä kaapin oveen.." "Joku löi sua." "N-Niin." "Voi helvetti. Miks sä et kertonut mulle?" "No mä.....tai siis mua pelotti miten sä reagoit." "Aha. Kuka löi sua?" "E-Ei sil oo väliä." "Mä kysyin ketä löi sua!" "No yks Jung Justin." "Se!? Missä sä sen näit?!" "S-Se sano olevansa terapeutti ja m-mä jouduin puhuu senkaa.....m-mut sit se..." "Se mitä?" "N-No..." "Mitä se teki?!" "R-Raiskas mut. S-Se sano että m-mun pitää maksaa sun velat." "Se jätkä on niin kuollut." "Ei! Ä-Älä jooko tee mitään." "Häh?! Se vittu raiskas sut! Se ansaitsee kuolla!" "H-Haluatko sä että mä a-alan pelätä sua?" "Mitä? Sähän tiedät etten mä ikinä satuttais sua." "Ihan sama. Mä en halua että sä tapat ketään." "Just. Ihan sama." "Lupaa ettet sä ikinä tapa ketään." "Okei. Mä lupaan etten mä tapa ketään." "Hyvä."

"Babe tää leffa on tylsä. Tehään jotain muuta." Jungkook valitti. "No esim?" "No sä voisit auttaa mua." "Seisooko sulla?" "Joo." "Kookie miks just nyt? Yoongi ja Jimin nukkuu." "En mä sitä voi hallita. Pliis auta nyt." "Okei mä autan. Strippaa." "Mitä?" "Strippaa." "Ööh....meneekö tää nyt vähän väärin päin. Sun pitäis strip-." "Haluatko sä apua vai et?" "No joo, mu-." "No strippaa sitten." "Mä meen hakee kortsun ja liukkarin, mun repusta." "Ei me tarvita liukkarii." "H-Häh? M-Mut eiks se sa-." "Täytyykö toistaa?" "Ei." Jungkook nousu ylös sohvalta ja meni hakemaan kortsun repustaan ja tuli takaisin. Hän antoi kortsun minulle ja alkoi sen jälkeen ottamaan vastteitaan pois edessäni. Hän oli saanut kaikki muut vaatteet pois, paitsi bokserit. Hän käveli minun luokse ja kaatoi minut sohvalle, mutta käänsin meidät ympäri. Painoin polvellani Jungkookin haara väliin ja virnuilin. "T-Taeh." "Niin, baby boy?" "M-Mä haluun..." "Kerro mitä sä haluat." "S-Sua." "Anteeks? Mä en ihan kuullut, voitko sanoo kovempaa." "Mä haluun sua." Jungkook sanoi vähän kovemmin. Aloin virnuilemaan "Sori, en kuullut vieläkään. Niin mitä sä haluat?" Kysyin ja painoin kovempaa polveni hänen haaroihin. "Sua! Taehyung mä haluun sua!!" "Noni. Lähtiän susta ääntä." Sanoin. Suutelin Jungkookia huulille ja hän suuteli takaisin. Liutin käteni hänen boksereiden sisälle ja aloin liikuttamaan kättäni.

"Pliis Hyung. Mä en jaksa enää odottaa." "Kiimanen pikku poika." "K-Kiltti." "Hyvä on." Aloin avaamaan vyötäni ja housujeni nappia, ja vetoketjua. Otin housuni pois ja heitin ne lattialle. Otin myös bokserini pois ja heitin nekin lattialle, sitten otin kortsun vierestäni, avasin sen ja asetin sen paikoilleen. Otin Jungkookin bokserit pois ja heitin ne samaan pinoon missä oli minun vaatteet. "Tää on ihan epäreiluu. Mä oon alasti ja sulla on paita viel päällä." Jungkook sanoi. Otin paitani pois ja viskoin sen vain jonnekin. Asetin miehuuteni oikeaan kohtaan. "Hei hei hei. Etkö sä aio niinku valmistella mua tai mitään?" "En. Ei oo aikaa sellaseen, koita nyt vaan kestää." Sanoin ja työnnnyin Jungkookiin. "Aah!! T-Toi sattuu!!" "Baby rentoudu. Sano sit kun sä haluut että mä liikun, okei." "O-Okei." Jungkook sanoi. "N-Nyt.." "Ootko varma?" "J-Joo." Nyökkäsin ja aloin liikkumaan hitaasti. "T-Tae se s-sattuu vi-ieläkin." "Sä et rentoudu. Sun pitää rentoutua." "E-En mä v-voi!" "Yritä." Sanoin ja lopetin liikkumisen. "K-Kui sä lopetit?" "Mä en liiku, enneku sä rentoudut. Mä en haluu satuttaa sua." "N-No anteeks. T-Tää on mun eka kerta olla bottom." "Mä huomaan, ettet oo kauheesti saanut munaa perseeseen." Sanoin huvittuneena "Haahaahaa, tosi vitun hauskaa." "Eiks se ookin jännää, että sä alistat mut muuten, paitsi sitten ku kyse on seksistä niin mä alistankin sut." "No et kyl siel lokeros." "En ehkä heti, mut nyt. Ainakin tästä illasta lähtien." "Se nähään." "Oliks toi haaste?" "Ehkä oli." Aloin liikkumaan.

"M-Mä en sa-anonut että a-alah liikkumaan!!" "No sä näytät olevan rentoutunut." Sanoin ja aloin liikkumaa nopeammin. "Ah!! T-Taehyung!! Se sat-ttuu!!" "Se muuttuu kohta nautinnoks." "L-Lupaatko?" "Joo."

4minuuttia myöhemmin
"M-Mee nopeemmin! Tää tu-untuu hyvältä." Jungkook sanoi. Aloin liikkumaan nopeammin, siis jos se edes oli enää mahdollista. "H-Hyung.....ah...m-mä oon lähellä." "Ei vielä." "K-Kiltti!" "Sitten....kun mä oon." Sanoin. Huomasin kun Jungkookin silmistä valuu kyyneleitä. "Sattuuko tää?" "E-Ei ei....t-tää tuntuu hy-yvältä." "No hyvä." "Hyu-ung voinko mä?" "Oota hetke-en aikaa. Mä oon lähellä." "Mgh....o-okei."

Yoongin näkökulma
Nousin ylös Jiminin sängystä ja menin hakemaan tupakkani, ja sytkärini. Kävelin alakertaan ja nyt kadun että heräsin. Aloin virnuilemaan ja kävelin heidän luokse. "Jungkook ei kai haittaa jos mä otan sult 20euroo?" "Y-Yoongi! Mit-täh vittua sä siinä teet?!" "Tulin röökille. Älkää mun takii lopettako, leikkäkee että mä en oo täällä." Sanoin ja menin takapihalle.

Taehyungin näkökulma
Naamani oli ihan punainen, miten hitossa Yoongi voi esittää ettei mitään ollut tapahtunut, ihan niinkuin hän ei olisi nähnyt minua. Huomasin kun Jungkookin keho alkoi tärisemään. Jatkoin mitä sitä mitä tein ja laukesin jossain kohtaa. "Nyt sä voit." Sanoin Jungkookille ja hän laukesi mahalleen. Työnnyin pois Jungkookista ja otin kortsun pois, solmin sen ja vein sen keittiön roskikseen. Kävelin takaisin ja menin makaamaan Jungkookin viereen. "Mä rakastan sua." Sanoin ja pussasin poikaystävääni poskelle. "M-Mäkin rakastan sua." Jungkook sanoi hengittäen raskaasti. Yoongi tuli takaisin sisälle ja meni Jungkookin repulle, ja otti häneltä 20euroo, jonka jälkeen hän lähti takaisin yläkertaan.
Suljin silmäni ja nukahdin.

Jiminin näkökulma
Aamulla
Heräsin siihen kun haistoin tupakan poikaystäväni hengityksestä. Nousin istumaan ja tönäisin Yoongin lattialle. "Ai hitto! Jimin mitä helvettiä?!" "Sun henki hais tupakalta." "Ja se on syy potkasta mut alas sängyktä, kun mä nukun?!" "Joo. Lopeta nyt se huutaminen. Ei voinut sattuu noin paljoo." "Sattus. Varmaan mikään ei satu näin paljoon." "Paitsi kyrpä perseessä ilman liukkarii." "Mä käytän ain li-." "No et käytä." "Ihan sama." Yoongi nousi lattialta ja istui sänkyni reunalle. Nousin ylös ja menin alakertaan.

"Hyi hitto! Mikä tääl haisee?!" "Oisko hiki ja seksi?" Kuulin Yoongin sanovan takaani. "Älä sano että noi kaks?" "Joo. Ja mä sain tietää että Tae on top." "Se on?" "Joo." Menimme keittiöön. Laitoin kahvin keittymään ja aloin tekemään leipää minulle ja Yoongille.

Taehyungin näkökulma
Heräsin johonkin puheen sorinaan. Nousin ylös ja aloin laittamaan vaatteitani päälle. Kävelin keittiöön ja näin Yoongin ja Jiminin syömässä. "Huomenta." Sanoin. "Ens kerralla voisitte kyl harrastaa seksii jossain muualla, ku mun vanhempien sohvalla." "No anteeks, okei. Jungkookin vika." "Aha. Eikai teidän..you know...oo missään?" "Ei varmaan. Ei ainakaan mun, Jungkookin siitä en oo varma." "Voi helvetti. Mun vanhemmat niin tappaa mut." "Kui?" "No ne varmaan luulee että mä ja Yoongi pantiin olohuoneessa." "Kyl me siivotaan meidän jäljet, jos sinne jäi jotain." Sanoin ja tein itselleni leivän.

2h myöhemmin
Jungkook käveli keittiöön väsyneen näköisenä. "Sattuuko perse?" Yoongi kysyi naurahtaen hiaman. "Turpa kiinni." Jungkook sanoi ja istui viereeni, mutta irvisti kivusta. "En mä kauheen rajusti mennyt, ei pitäis sattuu." Sanoin "Eka kerta sattuu aina." Jungkook vastasi "Ei mulla sattunut." Vastasin "Eikä mu-." "Jimin sä itkit kivusta sillon, etkä voinut kävellä varmaan kolmeen päivään kunnolla." Yoongi sanoi. "No mut mä oletin että sä olisit ollut hellä, mut et näköjään. Etkä oo kyl vieläkään." "No miten vaan." "No mitä me tehään tänään?" Kysyin. "No meidän pitäis mennä hakee sulle viel lisää tavaroita, jos aiot jäädä pidemmäkskin aikaa." Jimin sanoi minulle. "Mä en haluu edes käydä kotona." "Tae sun on pakko." "Ei oo." "No okei mä voin mennä hakee ne sun tavarat." "Kiitti, Jimin." "Eipä mitään." "Muuten siitä sun huonekaverista...Takeshista." Yoongi sanoi "Mitä siitä?" Kysyin. "No miten sil menee? Tiiätkö sä miks se on siel?" "En tiiä miten sil menee, mut se on siel masennuksen, ortoreksian ja bulimian takia. Varmaan sen perheen ka ajotain ongelmii, kui? Tunnetko sä sen?" "Kysyin vaan, ollaan vanhoi kavereita." "Okei...no kui sä et oo mennyt tapaa sitä sit?" "En oo ehtinyt, enkä mä edes tiennyt että se on osastolla." "Aha."

I ain't good, to be yours [VALMIS]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum