faint

1K 62 1
                                    

"Mennään mun huoneeseen." Jungkook kuiskasi "Ei. M-Mä en halua." "C'mon Tae. Mä tiedän että sä haluat kuitenkin." "E-En. Jungkook l-lopeta. Mikä sua v-vaivaa?" "Sä. Sun asu. Se tekee mut kiimaseks. Mä tiiät että sä tykkäät musta, joten suostuisit nyt. Mä lupaan etten mä satuta sua." "O-Ootko sä kännissä?" "Ihan vähän vaan. Tuu nyt baby." Jungkook sanoi. Mietin pitäisikö mun mennä vai ei. Jungkook on kuitenkin mun kiusaaja, eikä se sitä muistais huomenna. "Okei ei sit väkisin jos sä et halua. Vitu nössö." Jungkook sanoi ja oli lähtemässä, mutta otin hänen hihasta kiinni "O-Okei mä s-suostun." "Nice." Jungkook otti minun ranteesta kiinni ja lähti kävelemään yläkertaan.

Jungkook tönäisi minut johonkin huoneeseen ja laittoi oven lukkoon. Käännyin katsomaan Jungkookia ja säpsähdin hiukan, koska hän oli niin lähellä minua. "Miks noin säikky?" Nuorempi poika kysyi virnuillen "N-No sä oot n-niin l-lähellä mua." Sanoin. Jungkook laittoi kätensä minun vyötärölle ja veti minut lähemmäs kehoaan. "Ootko sä valmis, baby boy? Koska mä en lupaa että mä oon hellä." "V-Voitko sä olla h-hellä, kiltti." "Ootko sä neitsyt?" "O-Oon." "Ai saatana." Jungkook sanoi nauraen ja minä punastuin. "E-Ei oo hauskaa." "Miten sä voit olla viel neitsyt? Sä oot mua vuoden vanhempi ja sä oot neitsyt." "N-No ei kukaan oo i-ikinä halunnut olla munkaa suhteessa tai mitään." "Just." Jungkook sanoi. "V-Voinko mä kysyy jotain?" Kysyin ja Jungkook nyökkäsi "M-Miks sä kiusaat mua? Ja nyt sä haluut munkaa sänkyyn? Miks?" "Koska sä oot heikko ja helposti alistettavissa, siks mä kiusaan sua....No on siinä muitakin syitä, mut niitä mä en kerro." "Ei sun tarvii." "Mä haluun sun kaa sänkyyn koska NamJoon pakotti mut tähän, joten joo. Koska aloitetaan?" "M-Mä en h-halua t-tehdä sitä." Sanoin. "Äsken sä olit ihan messis, mikä nyt on?" "Sä h-haluat mun kaa s-sänkyyn, vaan sen t-takia että NamJoon käski sun. S-Sun ei olis pakko." Sanoin ja työnsi Jungkookin kauemmas minusta.

"Kyl mun nyt ehkä vähän niinku on. Miks et sä haluu enää?" "Koska sä et halua sitä. Sä teet tän vaan koska sut käskettiin tekee niin." "No mitä sä sit luulit? Että mä haluisin sun kaa sänkyyn?" "N-Niin kai." "Et oo tosissas. Miks mä haluisin vapaaehtoisesti mennä sun kaltaisen kaa sänkyyn. Ei me ees makuha tohon samaan aikaan, ku sä viet niin paljon tilaa." Jungkook sanoi nauraen. Tunsin kyyneleiden valuvan silmistäni "M-Mitä mä oon ikinä tehnyt sulle?! Mä en jaksa tota jatkuvaa kiusaamista! Helvetti sun takia mä kärsin anore-." "Mistä?" "T-Tai ei mistään, unohda. Mun pitää mennä." Sanoin ja olin lähtemässä, mutta Jungkook otti ranteestani kiinni. "Sä et lähe viel mihinkään. Ensin sä kerrot mistä?" "S-Se ei kuulu sulle. Sitäpaitsi s-sä vaan n-nauraisit." "En naura, mä lupaan. Kerro vaan." "M-Mitä sä nyt yrität? Mistä vetoa että heti kun mä kerron, niin sä kerrot koko koululle. Mä en luota suhun." "Mä tiedän että sä et luota muhun, mut mä en oikeesti kerro kellekkään." "Ihan sama. Mun asiat ei kuulu sulle. Sitäpaitsi et sä must oikeesti välitä, sä oot vaan kännissä ja aineissa, sen takia sä käyttäydyt näin." Sanoin ja yritin riuhtaista käteni irti hänen otteesta, mutta hänen ote tuli tiukemmaksi.

"Päästä irti! Sä satutat mua!" Huusin ja Jungkook päästi irti "Mä en ees pitänyt kovin kiinni." "P-Pidit.". Jungkook otti kädestäni kiinni ja nosti minun hihan ylös. "M-Mitä sä teet?" "Katoin vaan että Viilteletkö sä. Mut näköjään et." Jungkook sanoi ja päästi irti minun kädestä. "M-Miks mä niin tekisin?" "Koska-." Jungkookin keskeytti ihan helvetin kova huuto. "Y-YOONGI!! AH FUCK!!" Jimin huusi...hetki mitä? Jimin?  "Et oo vittu tosissa?! Mun huoneessa vielä?!" Jungkook huusi. "K-Kenen huoneessa me sit ollaan?" Kysyin "Me ollaan vierashuoneessa. Ja niitä vierashuoneita ois ollut enemmänkin. Mä en haluu et noi kaks idioottii laukee mun lakanoille." Jungkook sanoi ja kuulimme Yoongin huutavan helpotuksesta? En tiedä. "Ne tais just laueta." Sanoin "Mä niin hirtän Yoongin." "N-No mut mä tästä lähenkin." Olin lähtemässä, mutta sitten näköni sumeni ja kaaduin jonkun käsivarsille.

Jungkookin näkökulma
Taehyung oli juuri lähdössä, mutta sitten hän pyörtyi. Otin hänet kiinni ennen kuin hän osuisi lattiaan. "Yah! Taehyung avaa silmät! Tae!" "Voi paska." Nostin Taen viarashuoneen sängyn päälle ja olin soittamassa hätänumeroon, kunnes muistin että täällä on bileet ja alaikäisiä juomassa, + täällä jossain on huumeita.

Nostin Taen taas syliini ja lähdin huoneesta. Menin Jinin luokse. "Hyung!" "Niin? Mitä Taelle tapahtu? Mitä sä teit sille?" "En mitään. Se pyörtys. Se pitää saada sairaalaan, niin voitko sä viedä meidät?" "Voin. Mut Jimin ja Yoongi tulee mukaan." "Oh...No Just, okei." Jin lähti yläkertaan ja meni hakemaan Jiminin ja Yoongin.

Jin ja ne kaks pässii tuli alakertaan ja me lähdimme. Yoongi istui Jinin kanssa etupenkeillä ja minä, Jimin ja Tae takapenkeillä. "Oli muuten sit viiminen kerta ku te harrastatte seksii mun sängyssä." Sanoi ja kuulin Yoongin nauravan. Huomasin kun Jimin punastui "K-Kuulitko sä?" Jimin kysyi "Mä kuulin ihan helvetin hyvin ku sä huusit Yoongin nimeä." "Älä nyt siinä valita. Jiminin huudot on musiikkia korville." "Yoongi lopeta." "Oliks teillä tarkotuksena antaa naapurienkin tietää sun nimi?" "Juu. Tottakai." "Okei ollaan perillä." Jin sanoi. Nousimme kaikki ulos autosta ja menimme sairaalarakennukseen.

Menimme infoon "Mikä on hänen nimi?" "Kim Taehyung." Jimin sanoi "Kim?" Nainen kysyi "Joo. Voitko nyt saatana olla vähän nopeempi? Mun kaveri on pyörtynyt ja tarvii apua." Jimin sanoi "Baby rauhotu. Ei Taella oo varmaan mitään hätää." Yoongi sanoi ja kietoi kätensä Jiminin ympärille. "Tota voitteko mitenkään odottaa ihan pikku hetken. Mä soitan Kimin omalle lääkärille." Nainen sanoi ja näppäili numeroa puhelimeen.

"Hän tulee ihan kohta. Saisinko vielä teidän nimet." "Jeon Jungkook, Park Jiminin, Min Yoongi ja Kim SeokJin." Vastasin ja nainen nyökkäsi.

Pian meidän luokse tuli varmaan NamJooniakin pidempi mies lääkäri. "Tulkaa perässä." Hän sanoi ja me nyökkäsimme. Hän lähti kävelemään johonkin huoneeseen ja me seurasimme. Hän laittoi huoneen oven kiinni. "Laita hänet tuohon makaamaan." Lääkäri sanoi ja laitoin Taehyungin sängyn päälle. "Onks Taella kaikki hyvin?" Jimin kysyi "Ai täällä on lisää tuttuja. On hänellä." Lääkäri sanoi. "Mitä sä tarkotat tuttuja?" Yoongi kysyi "Jiminiä." Lääkäri vastasi. "Jiminiä? Mitä? Mikä Jiminillä nyt on?" Yoongi kysyi ja olin itsekkin kiinnostunut. "En voi kertoa. Se on potilaan ja lääkärin välinen asia." "Jimin?" "M-Mä en halua puhua siitä."

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now